Apropo na muabetov, 3m pred mojata svadba se zhenese brat mi, za kaj nego me pravese Daniel Nikolovski, znaci isto bev preubava. Samo za mojata svadba ne bese tuka i odluciv kaj shurbe i ne zazhaliv, ete imav prilika da go iskusam i nego, a dl art me pravea za kaj drugarka ama isto preubavo
Zdravo, dali imate iskustvo so ovoj salon? Mi treba za ovaa nedela pa nekoja od vas ako ima iskustvo bi bilo super https://www.instagram.com/charm_studioo?igsh=MzhlM3M1d2g2dWl1
Здраво, ве молам за инфо како се движат цените за шишање и фенирање кај Даниел Николовски, ама он да ме шиша и фенира?
Здраво девојки, да ве замолам за искуство кај фран, дл арт или фиторе. За невестинска шминка и фризура ми треба, сакав кај шурбевски ама нема да е ск.
Дл арт, предобра. Не би ја менувала за ништо. Ме шминкаше за невеста, не ми мрдна, ми беше жал да ја извадам вечерта. И тоа 40 степени беше дента кога правевме свадба. Топло ја препорачувам.
Жалам, знам нема септември и октомври нема да работи. Иначе и фран е предобра. И кај нејзе не би згрешила.
Ја шминкаше сестра ми и кумата за мојата свадба, не им мрдна исто цел ден, а исто беа едни од највеселите гости. Е сега фризурата октај ни ја правеше на трите.
Ако не ти е дилемата само измеѓу нов 3, можеш и кај Даниел. Презадоволна сум од него, а за невеста и јас се шминка кај Шурбе, врвен ми е
Јас сум секогаш за прво шминка, пошо после фризурата коа ќе ми ја направат немам на косата пудра… а вака пред обавезно ме замачкуваат малку на косата од страна.