Цената е висока, но тоа беше единственото нешто за кое не мислев да штедам зошто ниту еден од овие тука спомнати шминкери ме нема нашминкано како што треба па не мислев да ризикувам нервози на свадба. Ако имате проверен шминкер кој супер ве шминкал и му верувате нема потреба да давате толку пари. Јас немав
a dali ti izdrza sminkata cel den? i dali davaat nesto da mozes da se popravis vo tekot na denot? znam dl art davale nesto, pa me interesirase i za Shurbevski
Диор од битпазар… лани се шминкав кај неа, демек со МАС пудра, останатите шминки не ми беа познати и после два дена се исфрлив на лицето :/
Свадба правев минатата година, шминка и фризура кај Дадар. Фризерките, катастрофа, искрено треба да внимава со кого соработува бидејќи на тој начин и Дадар си го руши угледот. Едвај локните ми ги направија, воопшто не бев задоволна. Дадар за шминка немам збор, професионалец прав е
Здраво девојки. Старосватица сум во јули. Закажав шминка кај Дина во дл. Арт. Имам мн тешка, виткана коса што во лето станува буф па за коса закажав во истиот салон кај некоја Маринела. Има ли некој искуство со оваа фризерка? Исто така ми дозволи системот да резервирам а сега пишува се чека одобрување хелп некој ако знае, ви благодарам
Може ли да ми препорачате студио за шминка каде не шлакаат по лицето, сакам шминката да биде умерена и нежна
Devojki kazete mi kolku meseca pred svadba se zakazuva nevestinska sminka i predlozete mi od koja ste bas zadovolni
Некој да сподели ако има искуство за невестинска фризура кај Сашка -Sashions и D.L Art (Дарја и Стефан), иста сума е и кај двете-гледам на common 3000 ден
Сегде само тука не https://www.facebook.com/share/1CTSzx9Hi2/?mibextid=wwXIfr катастофално искуство со "квази" шминкерка
Многу е битно колку си спремна да платиш. Имаш шминкери што ќе те средат и за 2000ден но има и за 200-250 евра што треба да ги платиш. Најбитно е до сеа да знаеш што највеќе ти одговара на цртите на лицето-ист човек да ве шминка две другарки на ист начин едната може да биде задоволна а другата не. Убаво е да закажеш барем 1 месец однапред, но кај некои нема слободно и треба многу порано- прелистај ја темава имаш убави предлози.
Дали некој има искуство со шминка кај Александра Алексовска и фризура кај фризерката што доаѓа кај неа, Биле?
Преубаво искуство имам со Александра,преубаво ме нашминка како што и објаснив,користи квалитетни шминки,и хигиената е супер исто така многу внимателна , а за фризура немам правено
Јас бидејки точно знаев каде сакам, закажав одма штом се отворија термините за сезоната т.е 7 месеци пред свадба