Ве молам совет од исксуство, ми треба невестинска шминка и фризура. Шурбески и Даниел Николоски немаат термин, се мислам дали за шминка Дадар, а фризура Станче, или шминка дл арт со фризура Станче? Каже те ми ваше искуство или дајте ми други предлози и мислења за други.
Другарка се има шминкано кај Дадар и не беше нешто задоволна. Не и издржа шминката така што многу подобар избор е Дина. Станче е одличен, мене ми правеше фризура за свадбата и презадоволна сум.
Здраво, Предложете шминка каде да се оди? Некој што не шминка нападно? Не сакам премногу шминка, повеќе сум за понежно. Благодарам Поздрав
Зошто, јас баш сум задоволна од него. Ептен убаво ме имаше направено и цел ден ми траеше шминката. Инаку да искоментирам јас барам шминка за свадбата во околината на Гевгелија и прашав кај Сулејман Давутов мислам се презиваше од Кавадарци го повикав во Гевгелија да дојде да ме нашминка дома и ми побара 670 евра за шминка на 4 особи и со фризура за мене, после се јавив во Струмица кај Марјан Петров пошто нели Струмица е 40км, а Кавадарци е 80км и демек поблиску е Струмица и ми се јави да ми даде понуда од 950 евра за 3 особи да нашминка и да ни направи фризура...
Не се нормални дефинитивно. Јас очекував некои нормални цени, да ми каже 300/400 евра за сите 4 (јас, мајка ми, тетка ми и братучеда ми), они цените од ум си ги кажуваат. Свадба сега да правиш страшен трошок е. Не знам што да кажам освен да се молам да не ме крстат и други скриени трошоци.
Не сакав кај шминкериве во Гевгелија пошто ниедна не шминка саалам, само една иде на ред и кај таа да прашам па ако ме промаши ќе можам да се корегирам и ми бара некои си 50 евра за шминка само. Подобро таа отколку 950 евра да давам.
Мене Дина од ДЛ Арт ме шминкаше за мојата свадба и презадоволна сум. Шминката буквално не ми мрдна, од сабајле до вечер остана иста а беше доста жешко дента, така што препорака и од мене за ДЛ Арт.
Georgi Mandaziev (Kosich) ili Dina (Dl art) za nevestinska sminka? Isto sakam i frizura na isto mesto da napravam