Ке може бројче од таа Зорица и фб профил, а тој Даниел кај се наога?и ако може линк од фб? ви благодарам
Devojki, specijalno se najaviv na forumov na femina za edna molba. Ve molam da mi go pise nekoj telefonot na Daniel Nikolovski koj bi sakala da me sminka za svadbata. I, Ve molam spodelete sto mislite za nego? Kako gi pravi nevestite? Nekoe iskustvo konkretno od nego? Fala odnapred
071-815-639 Летоска се имам фарбано кај него,баш како шо сакав ми ја напрај.. Ајде да почекаме уште некое мислење,а бројчето ете погоре го напишав..
Јас сум прее презадоволна од студио Коса во Лисиче. Искрено многу се плашев како се ќе испадне, ама ни косата ни шминката не ми мрднаа цел ден Башка зароси малце и си викам готово сега косава буф ама не како што ми ја направија така се до вечерта остана исто и она и шминката. Дечките што работат во салонот се премногу фини, позитивни, мене и тоа ми значи доста, не сакам некој намрштен на тој ден да ми шири негативна енергија ( а ги имаше многу такви додека се распрашував кај да закажам)
Бубе Студио Ин имаат договор со Зоран (презиме не знам) кој ги шминкал и Цеца и Карлеуша, типов бил професионалец, преобразба правел со шминката, и до колена подочњаци да имаш се ќе маскира. Шминката стоела дури и со денови. Цена 2500.
Како ви личи ова, бил некој, неко искуство?? За 350 ден. шминка.. не знам каква би испаднала.. а вака евтино супер се. и блиску ми е . http://grouper.mk/skopje/deal/frizer-sa ... ka-frizura
Да прашам за Даниел Николовски, како се вика студиото каде што работи? Нели беше во Емпире а сеа гледам на фб страната му пишува Урбан артист студио ?
Да, не работи веќе во Емпире, мене лично ме правеше дома во стан кај него, супер искуство и презадоволна сум
Може е поволна цената и независно од истата може шминкаат убаво, ама сепак јас за невеста не би ризикувала. Сепак не е се во како ќе те нашминкаат туку и колку ќе трае, а колку ќе трае шминката зависи од нејзиниот квалитет. Јас досега се имам шминкано само во Фризерско студио КА-ЕЛ, после рампа во големата зграда на главната улица и сум задоволна и од начинот на шминкање и од траењето.
Закажав кај Даниел Николовски за невестинска. Сеа ако знае некој нека ми каже кај точно се наога? јас го прашав ми рече дека бил во центар, да сум видела на неговата фб страна имал локација. И сеа пак не ми е јасно дали во стан шминка или има студио
Мислам дека е во студио сега, јас кога бев дома ме среди ама сега има студио, Урбан Артист мислам беше. Пиши му точно да ти ја даде локацијата, ќе ти објасни сигурна сум, мене ми рече симни се ваму и ваму и јави ми се ќе те упатам.
јас се зачудив кога разгледував слики кај Даниел во шминките му видов пудра на Малена не знам дали ја користи што како али не смее ни да си дозволи да има таква пудра , сликата во спојлер ке ја ставам да видите Спојлер од десна страна е пудрата
Мора да е некакво недоразбирање, а и да не е, што е битно што користи кога шминката е убава и трае, може сите да користат Малена ама да не знаат да шминкаат, а он богами знае. Јас бев лично запрепастена, се гледав во огледало 20 минути, бев јас а не бев истата, природна а сепак многу многу убава, шминката ми издржа и до наредниот ден, ја отстранив со Бекутан марамица како што ми кажа он и немав никаков проблем со размачкување.