Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Шопинг во Солун

Дискусија во 'Мода и стил' започната од maja8, 11 јануари 2010.

1. maja8

maja8 Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2010
    Пораки:
    2.847
    Допаѓања:
    2.159
    Фала Анчи... леле и мене не ми текна на протести. Ај ваљда нема да има :worried:

2. ehrgeizig123

ehrgeizig123 Истакнат член

Се зачлени на:
    22 декември 2010
    Пораки:
    427
    Допаѓања:
    157
    Ај препорачајте некоја компанија што прави тури, ама да им се посаглам автобусите.

3. TeddyGrey

TeddyGrey Форумски идол

Се зачлени на:
    13 октомври 2010
    Пораки:
    8.071
    Допаѓања:
    72.409
    Нема да биде блокирано бидејќи е меѓународен пат.... Слободно ќе се движиме

4. Name

Name Популарен член

Се зачлени на:
    5 јуни 2010
    Пораки:
    1.433
    Допаѓања:
    881
    Женски ме памтите? леле ја сосема заборавив на темава и на Солун и се..сега разгледувам и кога ми текна :o :o
    кој кога оди за сигурно сега?? маја, стар, останати..? :D
    јас нема шанси да идам викендов или неделава, бидејки ке биде апла гужва претпоставувам, а и бидејки моите имаат работа..морам да им кажам порано,посебно на татко ми за да може да си испланира и да се ослободи човекот за еден ден...се надевам за преку недела, сабота не сакам, тогаш се гужвите а па уште и на попусти...има џунгла да биде..ај чекањето на каса би го издржала,би дала облеките на моите они да чекаат и платат додека ја гледам у други продавници, да ушпараме време хехе :lol: или би ги остала на чување па подоцна да се вратам....има начини АМА чекање за у гардероба!!?? е тоа нема шанси, неподносливо е..така да било кој друг ден се прифака...и такаа тоа е случајот со мене..

вие??

5. SBEP4E

SBEP4E Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јануари 2011
    Пораки:
    20
    Допаѓања:
    1
    Јас планирам на 22 да одам со сестра ми и искрено незнам со гужвата што ќе правиме :( . Се надевам дека нема до толку да биде ако не ќе се поделиме со сестра ми и јуриш :D. Кога ќе се вратам ќе пишам што како каде и колку :).

6. starfish

starfish Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2010
    Пораки:
    4.832
    Допаѓања:
    10.128
    Мене ми се сменија плановите.
    Нема да одам утре, туку во среда.
    Се плашам само од гужвите, па ќе тргнам рано , многу рано сабајле.

7. rossonerka

rossonerka Популарен член

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.289
    Старфиш јас кога одам во Космос таман е тргаш тука во 6, во 8ипол да ти таму, по нивно 9.30. Да јадеш и прва во 10 кога отвараат да влезеш.
    Беспрекорен план :)
    Најубаво ми е од 10 до кај 2 саат, тогаш е топ, после Космос почнува да се полни со грциштана!

Jaс планирам на 21ви со моите ама нешто ми го кршат планот неможеле. Па ако не неделата после таа. Ќе видиме. Да сме живи здрави за да можеме кеси да носи :D

На starfish му/ѝ се допаѓа ова.
  8. AlicaInWonderland

AlicaInWonderland Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    3.624
    Допаѓања:
    9.805
    Ништо од мојот шопинг :( ми искрснаа некои работи. Па вие што ќе идете, прво враќање дома и на темава, да известите како сте поминале, што сте се подновиле, дали има убави работи, дали сте задоволи....итн :) да си плакам малку дома што сум испуштила

9. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.261
    Допаѓања:
    157.582
    Абе дечки...јас размислував и размислував и размислував...и од немајкаде,викенд не ми доаѓа во предвид...па се одлучив да направам еден *храбар* потег.Се распрашав,ми фали само заинтересираност,односно проближна бројка,заработка ич,така да имаат чист ќар,само сите заеднички интерес-шопинг во Солун у работен ден.И сериозна сум,наравно...Ако има нешто поконкретно,ќе ве известам,ако не успее,никому ништо...ама мислам дека има добри реални шанси.
    Немам други опции...

10. rossonerka

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.289
    Сакаш да кажеш преку некоја агенција да средиш да одат во работен ден???

Ако ми откажат моите што шансите се 50 -50 и ако е добра твојата понуда во однос на ден, пари и добра агенција јас сум ЗА! ;)

11. FBI

FBI Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    1.513
    Допаѓања:
    5.299
    Другарка ми оди со агенција во понеделник, 1000 денари е превозот, ама со оние мини-буси треба минимум 7 души мислам......ако сте заинтересирани ќе ја прашам која е агенцијава ;)

12. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.261
    Допаѓања:
    157.582
    Aјмо девојки,кога сакате после 1ви,ако има кандидати,по договор ден,само едно пет дена порано да известиме.1000ка од човек,имаме опција мини бус 18 души,а ако сме повеќе имаме и цел бус,ќе се заангажирам да соберам повеќе луѓе,да имаме можност да го изреализираме ова.
    Кога не сака планината кај Мухамед,Мухамед ќе појде кај планината!Немало да може,како да не...
    Пишувајте ми лп за ова,чисто да се преброиме,па за дефинитивно накнадно.Ама ова е понудата.

13. tasmanian

tasmanian Истакнат член

Се зачлени на:
    15 јануари 2011
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    0
    Дали ќе можеш да дознаеш со која агенција ќе оди твојата другарка во понеделник и да пишеш?

14. ehrgeizig123

ehrgeizig123 Истакнат член

Се зачлени на:
    22 декември 2010
    Пораки:
    427
    Допаѓања:
    157
    Леле девојкиии! Па сега ли кажувате... ;( Јас се утепав од барање уште 3 девојки што ќе сакаат да одат во Солун во работен ден.Цената е 1000 денари и комбето е само за нас. Минимум 7 души требаат. И сега платив за Среда :!:

15. rossonerka

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.289
    Па не си побарала очигледно на вистинското место, ако прочиташ страници и страници наназад има заинтересирани за работни денови да се оди.
    Ама како и да е јас не би идела во среда.
    Пазете да не направите скандали да не се затепате со наша сонародничка, пола македонија ќе оди во среда со солун :D

16. starfish

starfish Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2010
    Пораки:
    4.832
    Допаѓања:
    10.128
    Женски, на 19-ти само за нас е неработен така? :^)
    Космос ќе работи?!

17. martinka3

martinka3 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 јануари 2011
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0
    Здраво девојки! :hai:
    Дали некоја од вас има информација за слободно место за двајца во понеделник во некаков вид на превоз (автобус, минубус,...)?
    Видов дека Македонија Сообраќај имаат редовни линии во понеделник, среда и петок по цена од 1650ден. и те оставаат релативно блиску до центарот на Солун. Меѓутоа, тука на форумот гледам дека има некаков превоз од 1000ден, но не ми е јасно чив е. Ако некој има сознание за превоз за овој понеделник, би било убаво да напише нешто повеќе :)
    И уште нешто ме мачи. Дали на граница бараат патничко осигурување и покрај биометрискиот пасош?

18. martinka3

martinka3 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 јануари 2011
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0
    Работи Космос на 19ти.

19. elenna89

elenna89 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 декември 2010
    Пораки:
    40
    Допаѓања:
    25
    Девојки Арбо травел имаат тури и во работен ден. Картата е 1000 ден. Потребни се 7 луѓе и се оди со комбе. Јас ќе одам со оваа агенција на 28 ми. :)

20. MidnightFlower

MidnightFlower Истакнат член

Се зачлени на:
    9 февруари 2010
    Пораки:
    197
    Допаѓања:
    48
    Женски има некој заинтересиран за вторник (18.01) или евентуално за четврток (20.01) ? Сега за сега сме две, така да ни требаат уште 5 девојки за да можеме да организираме тура, преку Арбо Травел :) Ве молам ако има некој заинтересиран нека ми пише лична порака или нека пише овде :)