Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Шопинг во Солун

Дискусија во 'Мода и стил' започната од maja8, 11 јануари 2010.

1. ines.h

ines.h Популарен член

Се зачлени на:
    23 август 2011
    Пораки:
    1.689
    Допаѓања:
    18.856
    Да ,за Икеа конкретно кога пишува значи и работи :)имаат одредени денови кога ги работат неделите.

2. kukla21

kukla21 Мама Член на тимот

Се зачлени на:
    4 август 2013
    Пораки:
    23.744
    Допаѓања:
    108.738
    Од 15ти има некои специјални попусти во Солун?!

3. Loretta

Loretta Истакнат член

Се зачлени на:
    13 декември 2013
    Пораки:
    149
    Допаѓања:
    639
    Женски, ај ве молам некоја нека ми означи на Google Maps каде точно се продава МАС козметика во Солун, и да ми прати screenshot. Фалааа

4. Neodlucna

Neodlucna Популарен член

Се зачлени на:
    30 септември 2010
    Пораки:
    854
    Допаѓања:
    1.053
    Има распродажба е. До сега беа до 30-50% а од 11ти е 70 %. Гужви се многу ако одиш спреми си трпение :). Иначе има парчиња од 3 евра ама обични маички.
    Loretta на гугл мапс не знам да ти покажам ама МАC ако застанеш на најшироката улица значи на таа со ЗАРА массимо дутти беннетон и страдивариус само погледни убаво и ќе го видиш или само прашај одма се гледа.

На kukla21, LivingGlam и Loretta им се допаѓа ова.
  5. Marick14

Marick14 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 март 2013
    Пораки:
    3.679
    Допаѓања:
    2.932
    Со кола или автобус ти е 5-10 мин, а пешки е цел ден одење.

6. joy1

joy1 Форумски идол

Се зачлени на:
    14 август 2012
    Пораки:
    19.803
    Допаѓања:
    325.326
    Маж ми беше во средата во Солун и попуст баш и немало.
    Тренерки купил во адидас 70-80 евра комплет,во HM џемперите и блузите по 20-30 евра и во пул енд беар јакни пролетни за 20 евра имало.
    Наредна недела ке оди пак

На Sireni и LivingGlam им се допаѓа ова.
  7. Quincy

Quincy Популарен член

Се зачлени на:
    1 април 2015
    Пораки:
    468
    Допаѓања:
    8.008
    Планирам да одам другава недела. Ако отиде некој викендов нека каже како поминал :)

8. kukla21

kukla21 Мама Член на тимот

Се зачлени на:
    4 август 2013
    Пораки:
    23.744
    Допаѓања:
    108.738
    Јас планирав да одам утре, ама може и да не одам. Изгледа многу луѓе ќе одат, а гужви ме нервираат. Не ми е ни арно.

На ocicka2014 му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Leo-nora

Leo-nora Популарен член

Се зачлени на:
    25 март 2013
    Пораки:
    1.962
    Допаѓања:
    1.269
    Беше денес некој во космос? Како беше времето натака, и нешто за попустите да кажете? :)

На kukla21 му/ѝ се допаѓа ова.
  10. macka91

macka91 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 ноември 2013
    Пораки:
    4.139
    Допаѓања:
    73.184
    Јас бев денеска. Времето беше катастрофа цел ден врнеше. Иначе бев во Cosmos и One Salonica трговскиот и има убави попути од 40 до 70%. Имаше премногу гужва на каса се чекаше по пола саат па би ти препорачала да одиш преку недела ( за да можеш да си разгледаш убаво) .

На joy1, Leo-nora и ivancekitty им се допаѓа ова.
  11. duffi

duffi Форумски идол

Се зачлени на:
    14 април 2011
    Пораки:
    12.742
    Допаѓања:
    145.178
    Впечатоци од денес.
    Гужва , како што и се очекуваше. Попуст има, бројчиња на среќа. Уште се е полно, па имаше избор.
    Само што мене ништо посебно не ми фати око. Повеќе за тинејџери.
    Во аутлетот има фин попуст, маици на кратки по 10е, патиките од 25е па нагоре. Долни делови и горни посебно од 15е.
    Ако не ви е итно утре не тргнувајте. Валандовско брдо е завеано, иако чистат , треба многу внимателно.

На joy1, kukla21, Leo-nora и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  12. Giovanna

Giovanna Популарен член

Се зачлени на:
    20 јануари 2011
    Пораки:
    1.986
    Допаѓања:
    10.243
    Јас летоска кога бев во One Salonica уште се доправуваше и не беа сите продавници отворени. Нешто посебно воодушевена не бев, само во Манго и Бенетон најдов нешто по асални цени, се друго некако скапо ми изгледаше. Особено продавниците за чевли, изгор беа.
    Сега би одела во февруари како и секоја година, чисто да се прошетам малку да подишам убав воздух, па ако најдам нешто арно, и онака не ми е ништо итно и неопходно.

Инаку карши мега аутлетот кај Хондос центарот има повеќе малечки аутлети, ама никогаш не сум влегла. Вреди да се оди или тапа?

13. chocolade

chocolade Популарен член

Се зачлени на:
    16 јули 2014
    Пораки:
    2.215
    Допаѓања:
    6.882
    Бев вчера во Солун. Во One Salonica освен во Манго и Зара кидс ништо посебно не ми остави впечаток. Во Манго цените беа многу ниски но и квалитетот на гардеробата е на мн ниско ниво. Само капутите им вредеа мислам, а цените им беа од 20 евра па нагоре. Во Космос имаше попусти но релано истите попусти ги има и кај нас. Во продавници за чевли и покрај тоа што има попусти цените се астрономски. Специјално за шопинг веќе никогаш не би одела во Солун, кога би одела би отишла за да ме фати морски воздух и за прошетка :)

На Quincy, Giovanna и joy1 им се допаѓа ова.
  14. Madam-A

Madam-A Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2013
    Пораки:
    1.603
    Допаѓања:
    8.006
    Девојки пишав и во друга тема ама ајде да се пробам и овде за во случај да види некој што планира да оди накај Солун деновиве...
    Имам молба до тој што ќе патува натака и што ќе застанува на фришоп ако може да ми провери цена на парфемче, за да знам дали да го купувам од овде или да почекам додека одам натака. Ако има таков нека ми пише. Фала ви унапред. :makeup:

15. chocolade

chocolade Популарен член

Се зачлени на:
    16 јули 2014
    Пораки:
    2.215
    Допаѓања:
    6.882
    И јас имам молба до некој што ќе патува за Солун, Космос. Поточно ми треба услуга. На малата и купив кондурки во Зара во Космос но и се многу големи а внатре се со крзно што значи за пролет нема да може да ги носи. Ќе бидам мноогу благодарна ако може некој да ми ги замени. Ако се понуди некој да ми направи услуга нека ми пише ЛП за да се договориме. Многу ке ми значи, затоа што заљубена сум во нив :(

16. mila89

mila89 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 декември 2009
    Пораки:
    923
    Допаѓања:
    883
    Nekoj sto bil napopustive da kaze nesto? Me interesira za kaputi najmnogu, ama i opsto dali mozat da se najdat dobri raboti

17. duffi

duffi Форумски идол

Се зачлени на:
    14 април 2011
    Пораки:
    12.742
    Допаѓања:
    145.178
    Јас бев најмногу за капут , ама речиси и да не видов. Од тоа што имаше , а немаше некој избор ништо не ми падна во око.

На mila89 му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Salome

Salome Популарен член

Се зачлени на:
    13 јули 2012
    Пораки:
    1.243
    Допаѓања:
    10.406
    Во Бершка имаше најмногу попуст на капути.Само што јас не бев конктретно за капут, па не им ја видов цената.Шушкави јакни во Бершка од 16еу, имаше многу избир на бои и бројчиња ама тенкички.Голем избор на џемперчиња и дуксови.Исто така и на фармерки.И од новата колекција имаше убави фармерки и не беа нешто скапи, 25еу.
    Во Манго имаше многу попуст на се, можат да се најдат фини работи таму.Имаше убав капут од превртена кожа околу 100еу.
    Во Сфера исто така имаше многу избор, посебно на плетените работи.Има многу избор на дезени и бои.Кошули од лен така по пролетни, по 10 еу.Во машкиот дел има многу избор посебно на џемпери и јакни ама само мали бројчиња ес и ем, така да за покрупни мажи, ништо.
    Најголем попуст има на накитот, посебно во Страдивариус, огрлици, гривни и прстени по 4еу.И во Сфера и Бершка има голем попуст на накит и многу избор, ако до сега не е разграбано.

До после ако се сетам, пак ќе дополнам.:!:Од телефон сум сега и не ми одговара тестатурата со нокти, пола саат го типкан постов.

Последна измена: 22 јануари 2016
    На mssuniquee, joy1, mila89 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  19. Rubiii

Rubiii Популарен член

Се зачлени на:
    17 февруари 2011
    Пораки:
    2.688
    Допаѓања:
    5.452
    Каде се наоѓа овој аутлет?
    Јас сум била само во оној на некоја мин со кола од Космос, и внатре има мн продавници..

Дајте инфо за локација за аутлетите плс.

20. peperutka87

peperutka87 Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јули 2011
    Пораки:
    764
    Допаѓања:
    536
    јас бев во средата и некако имав впецаток дека се помнати попустите.или пак е се разграбано ,во H&M конкретно ,веќе нови колекции ,во бершка имасе гужва многу и страдивариус,во оне тесалоника имасе попусти за спортска опрема ..и то ,а во мега никад не би ни одела повтроно,но се зависи од тоа што бараш нели