Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Шопинг во Солун

Дискусија во 'Мода и стил' започната од maja8, 11 јануари 2010.

1. duffi

duffi Форумски идол

Се зачлени на:
    14 април 2011
    Пораки:
    12.745
    Допаѓања:
    145.184
    @Rubiii мислам дека зборуваме за истиот :)
    Мега Аутлет, однадвор е со црвена боја , на три ката е .
    Во Салоника не сум била, тој е во градот.

На Rubiii му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Quincy

Quincy Популарен член

Се зачлени на:
    1 април 2015
    Пораки:
    468
    Допаѓања:
    8.009
    Бев и јас неделава и од тоа што очекував дека ќе купам ништо, си дојдов скоро со празни раце. Избор никаков, а од тоа што имаше ништо не ме воодушеви.

На Aschenputtel му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Mana9

Mana9 Активен член

Се зачлени на:
    26 јануари 2016
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    1
    Пасошот ми истекува за месец дена. Може да ме вратат на граница, има некој искуство со тоа? :(

4. Mracna

Mracna Истакнат член

Се зачлени на:
    12 февруари 2011
    Пораки:
    255
    Допаѓања:
    127
    Не. И мене ми истекуваше и на граница не ми направија никаков проблем.

На Mana9 му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Mana9

Mana9 Активен член

Се зачлени на:
    26 јануари 2016
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    1
    Многу ти благодарам

6. Elfie

Elfie Нов член

Се зачлени на:
    28 јануари 2016
    Пораки:
    13
    Допаѓања:
    0
    Ми треба свечен фустан како за матура пример,дали има во Солун избор по пристапна цена и ако има на кое место?

7. victoria7

victoria7 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 февруари 2014
    Пораки:
    40
    Допаѓања:
    37
    Дали некоја од вас знае каде биле тие евтини патики во Солун што купувале. Другарка ми вчера слушнала како разговарале некои девојчиња ама и било незгодно да ги праша :D

8. ocicka2014

ocicka2014 Популарен член

Се зачлени на:
    27 јуни 2014
    Пораки:
    4.162
    Допаѓања:
    13.539
    Незнам што е евтино за тебе. На пример во Адмирал имаше патики од 17евра па нагоре...
    Инаку друго се скапо! Се вратив со подвиткана опашка, каков попуст нема врска!

На victoria7 му/ѝ се допаѓа ова.
  9. duffi

duffi Форумски идол

Се зачлени на:
    14 април 2011
    Пораки:
    12.745
    Допаѓања:
    145.184
    Во Мега Аутлетот, од 25е, па нагоре.

На victoria7 му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Summerlover

Summerlover Форумски идол

Се зачлени на:
    5 август 2010
    Пораки:
    5.531
    Допаѓања:
    34.908
    Може малку касно ти одговарам, но пак :D Оваа соработка беше пуштена на 5 Ноември низ продавниците ширум светот, истовремено и онлајн, и за час сето тоа заврши, бидејќи се веќе беше продадено, така да, одговорот е не, нема да ја најдеш, бидејќи беше само дизајнирана во тие мери, а не да си постои forever :D
    E сега, истовремено дел од облеката е купена и од оние што не ја многу ценат модата, ама нашле начин за бизнис, при што ги купиле евтините парчиња и сега ги препродаваат на Еbay за дупло, а и трипати повеќе од пробитната цена.

На fighter му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Lollipop7

Lollipop7 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 јануари 2012
    Пораки:
    152
    Допаѓања:
    782

Јас си земав адидас патики 30€ преубави во Оne Salonika
    Патките биле 79€ па 49€ па 30 многу се цврсти удобни имаат дел како превртена кожа.
    Ептен сум задоволна

На victoria7 и duffi им се допаѓа ова.
  12. BarbaraMorii

BarbaraMorii Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2011
    Пораки:
    446
    Допаѓања:
    1.652
    За попусти има попусти само многу е расфрлано треба да си отидеш порано и трпение...Ја од пул ен бер си купив чизмички за 20€ намалени од 45€.Си купив палто светло кафено превртена кожа со бело крзно на јаката и на ракавите за 24€ преубаво е.Значи има попусти само некаде повеќе некаде помалку....Е сеа зара општо е скапо и тоа шо е од понова колекција имаше попусти ама не многу али имаше и за од таму да си најдеш убави парчиња на попуст со онака прилагодлова цена ...страдивариус имаше фармерки за 10€ бершка имаше исто така многу попусти....

13. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.095
    Еве нешто од мене. Кога бев во Космос прво влегов во H&M таму со другарками си најдовме убави фустанчиња за 7евра, кошулки по 5евра, нешто плус некои така летни маички по 3евра. Броеви има само треба трпение и внимателно да си барате. Извадена им е новата колекција, има прекрасни работи но за жал скапи се. Нешто околу 20 и нешто евра платив ми дадоа купон картичка со -25% попуст од 15ти до 28м месецов за некое палто или јакна по мој избор.
    Потоа влегов во Сфера не си бендисав ништо, сакав да си купам класични панталони но материјалот или краток или тесен. Се ниски и преслаби Грци има :rofl:
    Страдивариус најмногу имаше гужва, фармерки по 7 евра и се расфрлано и мали броеви. Ги прегледав сите и немаше број. Си купив ташничка за 3 евра. Не е ни чудно, што последна ја зедов.
    Бев во Kely's видов имаше прекрасни кошулки бордо боја 7евра имаше и црвена боја, една величина супер стојат ама во ракавите ми беа кратки.
    Bershka имаше преубава нова колекција, но имаше убави карирани кошулки по 12,99евра и пак проблемот е во броевите.
    Има XS,S,M поретко може да се најде и L.
    Во Страдивариус видов патичиња по 12 евра криво ми е што не ги зедов.
    Подоцна во градот Солун во некои продавници може да се најдат убави работи. Мајками си купи за неа прекрасен џемпер, посвечена блуза која беше поскапа 30 евра, но материјалот е убав.
    Во бутикот Angel можете да најдете преубави кратки сукњи по 5 евра, се опремив јас. Прекрасен елек за само 6 евра со каивче.
    Паркингот се плаќа 3,5 евра за 2 часа.

Во петок одам пак, во план сум да посетам еден дуќан каде што видов дека 1 пар патики е 10 евра, 2 пара 15евра.

За граница ни се погоди, тракторите стојат,но луѓето ги нема. Којзнае дали денеска имаше и штрајк воопшто. Рано тргнавме па бевме рано на граница. За назад исто само по автопатот имаше мигранти.

И не е лошо и времето ми се погоди.
    И палетите во Сефора, цените не се исти со тие на сајтот. Литимитираните изданија се распродадени, големата палета со 50 сенки е 23евра таму, а на нивнот грчки сајт е 20,99евра. Малата палета со срциња на сајтот е 10евра, а таму 13евра. Разочарувачки ама тоа е.

Влегов во Зара ништо немаше, Зара најслабо беше посетена.
    Ах, го заборавив Џамбо. Во џамбо нема што нема,си најдов прекрасни работи и еден подарок за момакот. Имаше преубави работи.

Магнетите за на фрижидер се од 2 до 3 евра по трафиките покрај шеталиштето во Солун.

Последна измена: 6 февруари 2016
    На sweetgirl358, koritsaki, crimson и 4 други им се допаѓа ова.
  14. krofnicka27

krofnicka27 Популарен член

Се зачлени на:
    8 февруари 2016
    Пораки:
    824
    Допаѓања:
    12.652
    Сум била неколку пати и баш ми се исплаќа, одам за 500 денари и се враќам, а си купувам се што ми треба и тоа многу евтино (кога има попусти)..Сакам да одам пак овој период, па дали знаете кога има попуст? :)

15. Leo-nora

Leo-nora Популарен член

Се зачлени на:
    25 март 2013
    Пораки:
    1.962
    Допаѓања:
    1.269
    Дали знае некој дали овој викенд границата ке биде пуштена за Грција, заш демек најавувале дека ке ја затвараат поради штрајк ?

16. Daisyx123

Daisyx123 Активен член

Се зачлени на:
    12 февруари 2016
    Пораки:
    18
    Допаѓања:
    7
    Od gvg sum i mozam da ti kazam deka sekoj den imaat izmeni vo satot na strajk, denes bese od 18 do 23 h a pred toa od 19h do 21h ,, i densko vreme od 12 do 14h

17. tea20

tea20 Истакнат член

Се зачлени на:
    4 септември 2014
    Пораки:
    267
    Допаѓања:
    366
    Имам во план периодов да отидам до Солун, да не знае некој кога и дали перодов има попусти?

18. duffi

duffi Форумски идол

Се зачлени на:
    14 април 2011
    Пораки:
    12.745
    Допаѓања:
    145.184
    Попустите траат додека има на залиха. А сега се веќе ставени и новите колекции.
    Бројчињата и изборот е намален. :)

19. emkaemka

emkaemka Форумски идол

Се зачлени на:
    1 јули 2013
    Пораки:
    7.839
    Допаѓања:
    109.354
    Попусти имаш веќе едвај, се е распродадено, останатото е xxs, xs ili xxxl и тоа или оштетено, валкано.... Ептен случајно ако улеташ на нешто ОК. Многу, многу партали тоа е останатиот избор.
    По сите продавници на велико се новите колекции, така да ако одиш за попуст оди април, мај на оваа колекција кога ќе има :)

На joy1 му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Elfie

Elfie Нов член

Се зачлени на:
    28 јануари 2016
    Пораки:
    13
    Допаѓања:
    0
    Saloni za fustani vo Solun nekoj da ne znae da mi kazi kade ima?