Девојки, ако можете да ми препорачате некоја туристичка агенција што оди до Солун, поточно до Космос?
И јас гледав ама не видов. Мене ме интересира дали ќе работи во понеделникот,после Велигден,2 мај? @koritsaki ако не се лажам таму живееш,можеби знаеш?
http://www.medcosmos.gr/hours/en Овде ги пишува неделите во целата година кои ќе работат дуќаните. А втори мај е работен ден. Ама нека потврди коритсаки.
Дали во космос има продавници стриктно за фустани? Или пак некаде на друга место дали знаете продавници што има поголем избор за фустанчиња?
Женски, ќе работат ли продавниците и трговските во понеделник на 2 Мај? Конкретно за Мега Оутлет ме интересира. Фала, однапред.
@koritsaki naredna nedela vo sephora i mac da ne znaes dali ima popusti i na sto? izvinete za latinicata od mob sum
@Penkalce , има секоја недела во Сефора попусти, од понеделник ќе ти кажам на што ќе има за Мак неделава имаше 25% попуст
@koritsaki Фала ти многу. Јас веке бев и се вратив, и немаше никаков проблем на граница како што ми рекоа дека ке има
Кога ќе почнат летните попусти? Јас минотото лето бев во август и немаше попуст, а водичот ни кажа имало крај на јуни/почеток на јули.