Здраво ме интрресира дали знаете дали бутиците работат во недела во Солун и што уствари работи во недела и некој да ми каже каде е кинескиот пазар .Фала многу ☺
Здраво ме интрресира дали знаете дали бутиците работат во недела во Солун и што уствари работи во недела и некој да ми каже каде е кинескиот пазар .Фала многу ☺
Ние бевме на 13 јули и попустите беа почнати, меѓутоа доста од работите кои си ги имав замислено да ги купам веќе беа продадени, така што размислував и сеуште размислувам дали вреди да се чекаат на попуст некои поспецифични работи кои ни се допаѓаат. Всушност јас не бев отидена за шопинг на попуст, но начекав неколку работи на добар попуст. Долг фустан од 50 намален на 20евра, кратко фустанче со ракави од 40 на 20 евра, салонки со отворени прсти за 20 евра, балетанки од 7 до 12 евра, 2 пара фармерки по 15 евра, неколку маички по 5 евра, неколку кошулки по 10 евра... Јас купував 90% од H&M, од Зара најмногу се разочарав и таа во Космос ја прочешлав и тие на Цимитски ништо убаво не си најдов, Страдивариус, Бершка, Сфера ги одминав немав ни време, ни нерви за шетање.
Според мене, овој пат во Солун немаше апсолутно ништо убаво. А и тоа што беше, беше со S и XS бројчиња, ретко М. А и цените не се разликуваа многу од Скопје. Следен тренд треба да ни биде шопинг во Франкфурт, цени џабе, виз ер 1800 ден повратна. Плус Бог знае колку за дополнителен багаж
Не сме мини мауси аман, а до Софија да не тркна некој? @SaNJaAaaAaa може да пишеш поконкретно, што каде како?
Продавниците не работат во недела , одредени сабота и недела да - ама тоа само пред Велигден и Божиќ @Jery
Епа има девојки тука што си носат мали броеви, си реков да им кажам дека уште има Нови колекции имаше скоро во сите продавници (ако не и баш во сите) ама веќе duffi ти одговорила. Имаше значително помалку гужва од лани овој период, па се разгледуваше на раат..
Дечки, да не беше некој скоро во солун? Има ли нешто останато од попусти или веќе е се нова колекција?
Vo ponedelnikot bev Poveke e na popust odosto novi kolekcii Dosta e rasfrlano Osobeno zara i bershka i hm e lom