Девојки беше некоја за празников или сеуште не сте стигнале дома да пишете Јас планирав за сабота, ама поради неочекувана ситуација здравје другата сабота се надевам.
@kala21 беше на шопинг, да ни пишеш што,како? Нешто слабо годинава шопингот во Солун. Можеби @koritsaki има нешто да пише.
Попусти има , почнати се уште почетокот на јануари негде 4-5 јас тој период до пред недела бев во Мк и сега баш бев низ продавнициве да земам нешто што ми треба. најчесто во страдивариус се движев има блузи обични до подебели џемпери се движат цените од 4 евра до 15 , пантолони ид 13 до 16 евра , чантите сите по 10 евра , аксесорис од 3 до 7 евра , паричниците 8 евра , јакни тексас по 13 евра , патиките сите 10 евра , чизжите по 15. Фустани за 10 евра. Ова се цените во страдивариус по др продавници немам одено ама ако сакате да се информирате видете на нивните онлајн страни @Sfera
Не,сакав за Водици ама мразов ме спречине ми беше сигурно времево и си велам ај не до толку итно да одам на снег и мраз
Ima dosta raboti na popust, problem se broevite.. pogolemi kako za mene, nema.. S, M, nesto L .. do kaj 36-38br..
Јас бев претходната недела и се вратив разочарана. Бутиците беа само со нови колекции, а од попустот имаше само големи броеви или парчиња кои биле во мода пред 2 години ...
Бев на 14 јануари и искрено не најдов којзнае што. Се подновив со неколку работи но немаше некои големи попусти. Ама затоа пак кај нив се наоѓаат брендови кои кај нас ги нема па може да се одбере и некое поуникатно парче. Е сега проблем е што низ продавниците најчесто има огромни редици пред соблекувалните и на касите па се губи доста време и нема шанси да се види се. Се на се супер ми е да одам таму на шопинг, освен што никогаш не се враќам без ништо, си шетам плус и си пијам кафенце покрај море.