Во космос влего само во Хм,Бершка ,Пул енд Беар и Сфера.Во првите три изборот беше за никаде.Хм некои лити исперени бои,балетанки и апостолки од лани извадени(лани истите ги купив од таму),грозни материјали а цени за тој квалитет високи. Во сфера имаше мн убав избор.Маички и џемпери во V во сите бои по 10 евра,фустаните беа поскапи по 30-35 евра исто и панталоните беа таа цена. Хм имаше само доста избор на накит буквално мн имаше. На цимкцки поминавме ама не влегував никаде немав време.Каде каде подобар избор се гледаше уште од излог.
Јас кога бев во Salonica минатиот месец не најдов ништо посебно. Затоа сакам пак да се прошетам, може сега ќе најдам нешто. А ова цимкцки ти е главната улица?
Да, главната улица е. Покрај морето. А во Salonica и јас немам ништо земено. Освен набиени цени ништо друго. И секогаш го избегнувам. Леонора, не знам дали има. Ама ако ти е за пазарување, трговските во недела не работат.
Дали во one salonica се наоѓа нешто добро?? Горе читам не сте биле нешто задоволни, јас бев само еднаш и тоа ко за беља не работеше ништо, па не ни можев да видам како стојат со цени брендовиве ко адидас, манго и зара. Јас планирам да одам за Солун во aприл, се надевам ќе најдам нешто зашто тука во сити мол ништо не ми се свиѓа.
Имаш Манго и Адидас од наведените Ги нема Зара,Бершка,ХиМ но за разлика од Космос во Манго Салоника имаш многу поубави работи Другото се се скапи марки како Benetton,Diesel,Lacoste,Boss,Polo и други такви.Позз ☺
Некој спомна Салоника.На мене не ми е ништо посебно и кога сум за еден ден само не би губела време воопшто за во Салоника.
Големи сезонски попусти има само Јануари- Февруари и Јули- Август. Останатиот период има повремени ситни попусти.
Јас па во Салоника најмногу работи на попуст си имам најдено до сега. Од патики nike до кошули на ralph lauren..
Јас во недела ќе одам за прв пат во Солун. Периодов сум во Мк па да шетнам со сестра ми. Имам прашања за вас. Околу кулата како се движат цените за јадење ? И дали во Космос има адидас , најк?