Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Шопинг во Солун

Дискусија во 'Мода и стил' започната од maja8, 11 јануари 2010.

1. MidnightFlower

MidnightFlower Истакнат член

Се зачлени на:
    9 февруари 2010
    Пораки:
    197
    Допаѓања:
    48

п.с. да не се организиравте нешто??

2. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.261
    Допаѓања:
    157.588
    Ова за кое што ние збориме е за после 1ви,а најверојатно ќе биде 4ти кога веќе попустите ќе бидат прилично високи,а сеуште нема да биде се разграбано.Обично првиот викенд од февруари лом се правело,зошто таа недела се првите високи попусти(попусти над 50-60-70%),барем така ми кажаа,ако ме излажале и јас ве лажам вас.

3. lokumce

lokumce Истакнат член

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    74
    Допаѓања:
    18
    Zdr..jas sum zainteresirana za vo solun..sakam da odam so decko mi.Mislev deka popustot e posle januari (visokite popsuti nad 50 %) ali na forumov vidov deka e od 15 i sakam sto pobrzo da otidam :) samo decko mi nema biometarski pasos ima od starite... i mislam deka ke treba viza da vadi i nz kolku se ceka :worried: ke prasam utre vo agencijata....
    [mod-kirilica:6t2qyw8c][/mod-kirilica:6t2qyw8c]

4. Night-girl

Night-girl Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јануари 2011
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    0
    Здраво девојки, јас сум нова на форумов ама барајку тури за Солун го најдов ова. Сакам да ви кажам дека јас и мајка ми сме заинтересирани за шопинг исто во работен ден, па ако има некој каде што може уште 2 да собере нека каже. Ние би сакале сега во понеделник или вторник, среда не зошто ке биде невидена гужва. Па ако има некој нека пише
    поздрав

5. MidnightFlower

Се зачлени на:
    9 февруари 2010
    Пораки:
    197
    Допаѓања:
    48
    епа еве, ако се собереме јас, мајка ми, night-girl и мајка, lokumce и дечкото, ни фали уште еден, може и двајца секако, да не оди сам :) инаку вторник нас ни одговара, само треба побрзо да се договориме :)

6. FBI

FBI Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    1.513
    Допаѓања:
    5.299
    Вчера бевме 15ти, попустите се почнати....па девојки доколку некоја беше вчера нека пише како подетално се движат цените ;)

7. lily-prune

lily-prune Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јануари 2011
    Пораки:
    545
    Допаѓања:
    155
    Девојки слушнав од пријатели кои беа вчера за солун дека имало намаление ама само 20 до 30 % и се разочарав бидејки си планирав да одам накај во среда.Ај ќе се распрашам подетално па ке пишам.

8. Bozica1980

Bozica1980 Форумски идол

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    7.160
    Допаѓања:
    259.298
    Јас бев вчера се саде македонки низ продавниците :) Попусти има ама е пак некако скапичко се наоѓаат парчиња за 10-15 евра ама не е ништо спектакуларно, а имаше и доста гужви по касите. Ме бендиса Космос не сум била до сега таму особено неговата тераса :rofl: Ние бевме со намера да купуваме во икеа и таму си завршивме работа се што видов во каталогот од дома го најдовме низ халите. Имајте убав шопинг и убаво време!

9. maja8

maja8 Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2010
    Пораки:
    2.847
    Допаѓања:
    2.159
    Јас бев вчера, и има попусти , незнам колку % ама најефтините фармерки се 15 евра (а порано сум си наоѓала и за 10), кожни јакни се над 25 евра, маички има од 5 евра нагоре, блузи и џемпери над 10 евра, штиклинад 15 евра и така... Инаку јас ке ве советувам да не одите тогаш кога знаете дека има многу гужва. Вчера едноставно НЕМОЖЕШЕ да се пазарува. Беше невиден хаос. На каса во Космос се чекаше по пола саат, бидејки нели имаш 50 души пред тебе, што од старт те демотивира да купуваш. ПОла саат во една продавница, пола саат во друга, и ти поминало времето, мораш да брзаш да си го фатиш автобусот ;( Има убави работи, ама гужвата ме сотре :puke: Планирав да си купам многу повеке работи, на крај завршив со само 5-6 парчиња кои ги купив сабајлето одма штом ги отворија продавниците... И така , јас не сум задоволна од мојот вчерашен шопинг, и веќе никогаш нема да одам во сабота... Знаев дека ќе биде хаос, сум била и други пати во сабота, ама како што беше оваа не било никогаш! Така сега ми останаа многу некупени работи кои треба да ги купам од Скопјево....

П.С : Заборавив да кажам за тие што планираат да си купуваат чизми, оние ниските до глужд се 20-25 евра, додека високите штикли и горе високи до или над колена во Бершка беа 45-50 евра...

На SBEP4E му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Name

Name Популарен член

Се зачлени на:
    5 јуни 2010
    Пораки:
    1.433
    Допаѓања:
    881
    А бе маја маја, ја не те разбирам..ем сабота ко сабота, и дури и на попусти?? па што очекуваше ти дека нема да има жива душа..се знае дека ке е гужви.. :)
    Јас ако идам планирам со моите да си идам, му реков на татко ми дека нејкам сабота,рече ок ке идеме четврток-петок.супер.
    значи јас идам четврток-петок али не оваа недела туку идната таму накај 26-27-28..неможам уште од сега да прогнозирам, али така планираме...
    а и што се тепате па и вие што побрзо да идете? попустот трае до 15ти февруари колку што сум информирана..има време..јас затоа ке идам покасно кога ке е попријатна атмосверата..што да не ке се потроши се до тогаш? :) мој совет, не брзајте оти ке заврште чекајки на секоја каса по 45 минути..

маја, а како ти беше, со бус или?

11. maja8

maja8 Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2010
    Пораки:
    2.847
    Допаѓања:
    2.159
    Нејм сум идела и друг пат прв ден на попуст, не ми е прв пат, ама вчера беше ептен хаос... Инаку со бус бев да. И сакам пак да одам. Кога има следен пат некое попустче од 10-20%???

12. tasmanian

tasmanian Истакнат член

Се зачлени на:
    15 јануари 2011
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    0
    Некој ако има за вторник да знае за превоз, ми требаат три слободни места.

13. Nina24

Nina24 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    667
    Допаѓања:
    339
    Ако има некој кој си оди често со организиран превоз, ако може овде да стави линкчиња од автопревознокот или контакт бројче нешто. Ама за работни денови ме интересира. :)

14. MidnightFlower

Се зачлени на:
    9 февруари 2010
    Пораки:
    197
    Допаѓања:
    48
    lokumce и night-girl, ви стасаа личните пораки?
    ако не ви стасале, ве молам пишете ми, не знам зошто не сакаат да се испратат.

15. ehrgeizig123

ehrgeizig123 Истакнат член

Се зачлени на:
    22 декември 2010
    Пораки:
    427
    Допаѓања:
    157
    Маја а кажи ми дали виде некои интересни сукнички? И како им се движеа цените?
    П.С ме разочаравте сега малце за попустиве ;(

16. maja8

maja8 Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2010
    Пораки:
    2.847
    Допаѓања:
    2.159

И јас сакав да си купам многу сукњи и многу ми е криво што не си најдов ни една :worried: Јас барав од оние што се носат нагоре, до половината, ама искрено немаше... Единствената што ја најдов и фалеше патент, па ни таа не ја купив...Имаше некои обични само, по 10-12 евра. ЈАс се разочарав, зашто на каталози коа гледав имаше многу такви сукњи, ама изгледа беа продадени

17. jusstcavali

jusstcavali Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јануари 2011
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    Pogolemi popusti od 50 i 70% se na krajot na Fevruari ! Zara ima za ovaa godina najdobar izbor na sukni i se se sveduva na kafeava i temno zelena boja (maslinka)... :hai: pozz i see you in Thessalonikii :*
    [mod-kirilica:1z2naxky][/mod-kirilica:1z2naxky]

18. maja8

maja8 Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2010
    Пораки:
    2.847
    Допаѓања:
    2.159
    Па да, и јас во каталогот гледав многу убави ама немаше вчера... Е сега во одделот за жени не погледнав, тие ми се некако многу сериозни модели, ама во Зара за девојки слабо имаше сукњи.. Како и да е ке си видите, зависи од стилот и вкусот.. Имајте возбудлив шопинг :)

19. martincencee

martincencee Истакнат член

Се зачлени на:
    9 август 2010
    Пораки:
    462
    Допаѓања:
    75
    Јас бев во четвртокот и во саботата сега...во Космос и низ град.Преубаво си поминав,се изнашетав,кафе покрај моренце,јаделишта преубави :lol: И да ви кажам ништо не си купив,само три пара хулахопки.Индивидиално е,ама ништо не ми се свиѓаше...ништо значи :worried: Се некои партали безвезни,немаше ама баш ништо што ми го привлече окото.И дечко ми и јас си отидовме со празни раце ама со полни мешиња :)

20. Anciii

Anciii Истакнат член

Се зачлени на:
    10 јануари 2011
    Пораки:
    16
    Допаѓања:
    1
    Девојки ,може да ми кажете дали има ,,sprider,, продавница во центарот на Солун. :)