Бев во Космос во саботата, имаше попусти, во H&М ништо немаше од сајтот на попуст, освен некои обични маички по 5 евра и купачи и фармерки што лошо стојат. По другите продавници нормални цени. Во Сфера имаше убави цени и убави парчиња облека. На кратко бев и заклучив дека нема некои попусти како што имало порано.
Девојки, сакам да одам на 22ри во Солун, но се плашам дека робата ќе биде испограбана и ќе има лош избор на парчиња и броеви. Што мислите, вреди да отидам или да не плаќам карти залудно?
Само среќа е во прашање . Дали ќе фатиш допуни или не. Ама ќе најдеш нешто. Па зошто да не одиш. Плус тек ќе бидат почнати попустите.
Јас бев вчера(12ти јули) во Космос и имаше многу попусти. Само во неколку влегов: Манго: овде имаше најмногу избор и на зимска и летна гардероба најчесто 50% и накитот и ташни и очила беа намалени имаше и од сите бројчиња. Добар избор на фармерки и панталони. Зара: сеуште не беа почнале гужвите па поголем дел се си беше на место и прегледно и се е на попуст, немаше гужва на гардероба ни каса. Имаше убав избор на блузи, кошулчиња, летна гардероба за џабе. Наметки, капутчиња и палта намалени и беа по 25 евра од некои имаше бројчиња од некои само xl/xs. Сфера: ланчињата ми паднаа во око, имаше многу и прекрасни беа, 30% попуст. На цела роба имаше намаление, се наоѓа по некоја маичка така нешто. H&M: искрено големо разочарување.. само обични парталчиња по 3-5 евра а ништо убаво. Единствено накит имаше убав и ефтин, обетки 3е, ланчиња 5-7 и така. Marks&Spencer: јас многу ја сакам оваа продавница, доста квалитетни парчиња а и многу намалени. Немав многу време, но попустот веќе беше почнат секаде и фино беше за шетање и разгледување, без гужви, на раат. Има избор, вреди да се отиде. Во Accessorize имаше 50% на ташни. Ако некој го интересира уште нешто нека праша.
Една информација во врска со козметика - која планира да оди во Грција до 16.07(недела) има 30% попуст во MAC продавниците и до 45% попуст во Сефора на парфеми и козметика Дали ќе останат истите попусти и од понеделник не знаеме , ќе направам едит на постов во секој случај
Знам кај е Атика, сум влегла што е најтрагично ама МАC не видов дека има. За -30 посто ќе идам да ти кажам П.с си работата у недела бре, топензи
Девојки, Наредната сабота планирам да одам во Солум. Гледав понуди од агенциите и барав некоја која повеќе ќе се задржува во Косомос но за жал, не најдов таква. Понудата од нехар травел е добра бидејќи пристигнувањето е доста рано (според програмата) а истото така и враќањето е релативно касно. Тоа што не ми се допаѓа е дека многу се задржуваат во центар (од 9 до 14 часот) и остануваат само 2 часа за во Косомос. Прашањето ми е колку е далеку центар од Космос? (мислевме да ја прескокнеме посетата во Икеа, за да ни остане повеќе време во Косомос, но не знам дали ќе успеам сама да се снајдам од центар да одам до таму) Дали во центар има продавници кои имаат пристапни цени? Благодарам, и извенете за долгиот пост, така е кога се иде негде за прв пат