1 евро карта и не чекај во центар Иако во центар ги има скоро истите продавници што ги има и во Космос
Немаш некоја којзнае колкава разлика дали ќе бидете во центарот или во Космос, во однос на шопинг, освен што ќе сте во климатизиран простор. Продавниците се горе-доле исти. Имате и во центарот ресторанчиња, кафичи...
Има во Sephora попуст, поскапите фирми на козметика како Dior и сличните се на 35% намалени отприлика а и на другите работи имаше попуст Еве провери си тука на што се има попуст https://www.sephora.gr/en/467-special-offers
@Hipster @duffi сте биле во Белата кула? Всушност внатре има нешто, или само на врвот се качуваш... Од каде е влезот, се наплаќа ли? Толку години одам а никогаш не сум се качила...
Белата кула е музеј Руби. Фино е да се види ако те интересира историја. Се плаќаше некоја влезница, до 10е најмногу. Сум заборавила точна цена.
Осум. Ја коа бев на викенд баш сакавме да влеземе ама неработеше (први мај). Иначе мислам дека зимски период е 4 евра, а летен е 8.
Утре планиорам да одам за Солун. Пошто никогаш не сум била на шопинг сакам да ми дадете информација каде, како, да одам и до колку работат. Што велите за космос?
Може да ми кажете дали се добри агенцииве со турите за Солун, ваше искуство и според вас која е најдобра агенција ?
Од кога ова? Претходниов викенд немаше ништо А робата ништо посебно Викторија Сикрет отвориле во космос ама ништо немаше од нормалната колекција.. штета