Не работи ништо во недела во Солун. Освен кафетерии. Имаат неколку недели во годината кога работи Космос. Истакнати им се на официјалната страна на Космос. Следно ќе работат на 17.12 ,24.12 и 31.12.
Zdravo! Imase ponuda, ja sretnav na facebook pred nekoe vreme - sooping vo solun za dvajca cini 800 denari. Ja baram sega nikako nemozam da ja najdam. Dali nekoj ima sretnato? Fala
Јас во Сабота одам на оваа шопинг тура, воедно и прв пат на шопинг во Солун, па ќе ве замолам некој што бил во One Salonica да ми каже нешто во врска со молот, продавниците или слично. Фала однапред
Скап е Оне Салоника, ако се води како аутлет. Имаш дуќани за спортска облека, Зара, Манго, од се по нешто.
Јас пешки бев, лани. По мапсот исто одев до обала. После од обала веќе ти е познато ако си била. Има 20тина мин одење ко ништо.. не е баш малце. За враќање по Тцимитцки враќај се само право и со мапа.
Не знам. Пробај рестартирај. Ја мислам не ни имав офлајн мапа, само со ГПС гледав кај сум а кај треба да стигнам, па си давав правци така.