Dali moze nekoj sto patuva za Solun vikendov da proveri koga bea popustite?Mislam bese 20 januari pa nataka no ne sum sigurna..Blagodaram odnapred
Јас на панфлетот што го добив кога бев есенва ми пишува дека големите попусти почнуваат на 16,01. Сега гледам дека и на космос страната пишува The biggest winter sales at Mediterranean Cosmos! From 16 January to 28 February Колку % беа попустите сега?Се мислам дали да одам сега на 6 или ке остане на 27.
Zdravo devojki.Dali moze nekoja sto znae da mi kaze koja e cenata od avtobuskata vo Solun so taksi do gradot i do Cosmos.Blagodaram odnapred.
zdravo, neka pise nekoj sto bil na soping vo solun izminative denovi vikend, neka kaze ceni na obleka da znam so kolku pari da trgnam od doma hehe fala
Секаде имаш попуст, јас поминав до One Salonica, MegaOutlet и Cosmos, секаде имаше убави попусти но исто така и многу гужви спреми се и за тоа
Здраво девојки ќе може ли да ми кажете која туристичка агенција е најдобра за идење во солун и најефтина? И исто така да ми предложите некое добро место за кафе или јадење..