Попусти има , почнати се од пред 2-3 дена , попустите се движат до 40% на облека и козметика и траат до недела 6.5
За секаде важи баш вчера забележав дека во одредени продавници попустите траат до 9ти во некои други продавници и трговски центри до 15 ти.. Едит: За Космос трговскиот пишува од 2 до 15 мај
До 15ти мај. Попусти некој не очекувај. Тук там по нешто. Новите колекции се со редовни цени. Ова од викендот.
Дали знае некој дали има SPAR или нивни производи некаде во Солун. Знам дека едно време имаше па се повлекоа. Потоа читав дека наскоро ќе се отвореле, но на нет тие се последните информации. па ако некој има информација дали се присутни сега во Грција.
Знае ли некој кога имм пусти во Зара, Страдивариус и сл. но во центарот на Солун, не во Космсот. Искрено имам забележано дека во центарот се поефтини него ли во Космос, па ме инетересираат попустите во центар на Солун ?
А некои дуќани во центарот или и тоа не и каде е тој кинески пазар кај што пазаруваат дуќанџиите и доколку знаете дали работи
Само маркети, кафичи и ресторани. За кинескиот не знам. Не сум била одамна и врска немам да објаснам каде е.
@Jery не работи ништо во недела , имаат неколку недели во годината работни , пред Божиќ , пред Велигден и за време на попустите. Минатата недела работеа , сега не. Во недела само ресторани и кафиќи работат , супермаркетите не
Во недела не работи. Заборавив да напоменам дека таму каде што има Лидл по туристичките места, работи во недела
Jas malce kasnam... nedela rabotat nekoi butici vo centar. Zara Stradivarius..nekoi nivni tamu butici i sl. Od licno iskustvo sum bila nedela na setanje kafe i uspat si.imav kupeno nemoe parce od otvorenite prodavnici.