Планирам следниот викенд за Солун попустите ќе бидат но прв пат ќе барам бебешка облека и колички и помагалки,ја знам само bebehome продавницата и во hm што имаат облека. Дали има други продавници поголеми што има се и сешто за бебе?
Во Marks&Spencer имаше по нешто, во Zara повеќе беше за поголемки деца 2-3 години, баш бебешко немаше. Во H&M имаше најмногу избор и за бебиња и за поголеми дечиња. Ова пред една недела
Јас бев вчера и искрено многу сум разочарана и не верувам дека би отишла и др.пат. Немаше многу избор, начукани цени, а попусти по 20 - 30%.
Дали знаете до кога ќе траат протестите во Солун? Сакам да одам во Сабота па став ми е да не бидат баш тогаш?
I jas planiram za ovaa sabota ama neznam deka ima protesti ? A ako mislese na popusti ke ima da do ktajot na fevruari .
Во план сум оваа сабота да одам за Солун па ме интересира дали има стварно попусти или само колку да се рече.. како се со цени модели избор?
Имаат уште попусти, но веке се останати само или најмали или најголеми бројеви. Јас бев во четвртокот.
jas bev vcera ima seuste top popusti vo zara, stradivarius, bershka, pull and bear i vo sportskite prodavnici ama popoleka pocnuvaat da ja vadat novata kolekcija