Дали знаете дали ќе работи космос на 19.01? на страната не им е обновено во кои недели работат во 2020 год
Здраво девојки. Срекни празници . Дали бил некој во скоро на шопинг во Солун да ми каже како се цените дали вреди да се оди или да почекам крај на јануари.
Бев денес и онака што видов цени и не е баш попуст. Она евтино што погледнав според мене не вреди да се купува. И летна и зимска гардероба што нашле се е изнесено. Не би идела повторно, долг пат, гужви на граница, вриеше од Македонци, гужви во Космос, гужви на паркинг. Ене го Сити Мол или поблиску еве до Косово.
Солун во последниве години се повеќе опаѓа по квалитетна роба. Мене Софија пријатено ме изненади во однос на повеќе снабденост и квалитет, така што и таму може да се помине за нешто подобро да се купи.
Здраво дали има некој тука на форумов што живее / студира во Солун. Може и било каде да е во Грција, Да знае грчки ми е потребно. Имам некои документи па да му пратам да разгледа на кратко ако воопшто имаме тука некој.
Скоро бев, секогаш наоѓам убава гардероба, а многу често и на попуст. Стално одам бидејќи ми е блиску. Не би купувала од Сити Мол бидејќи разликата во квалитет е огромна. Иако станува збор за истите брендови, во Сити Мол преценета е Зара и таму некои други. Манго е исто прескапо. За тие пари во Солун купувам облека од многу подобри брендови како Guess,Tommy Hilfigher, Massimo Dutti и сл.
Организирам едно дневни шопинг тури во Грција,Врање за вас и вашите пријатели.Превозот се врши со комбе 8+1.