Немам веќе некое време одено, а и секогаш со автобус сме оделе ама ако не сум грешка на околу 1,5-2 км од Космос имаше Лидл. На мапа да видиш за сигурно
Има Лидл под Космос, всушност веднаш под Икеа, до Хондос центарот. Ако сте со кола е 5 минути работа и е супер, за пешки е 1.5км., не сум сигурен колку е изводливо.
Ако збориш за оној кај Космос, пред две години беше 10е влез и на што сакаш колку сакаш можеш да се возиш, ама не очекувајте многу. Некои не работат, некои се така полураспаднати, не е нешто посебно
Ке одиме утре на шопинг во солун , планираме да ги посетиме Kosmos, megaoutlet i onesalonica mall. И икеа теба да идеме но тоа за друг ден ке биде. Ме интересира дали се овие ок молови да се посетат , искуства , предлози , и исто така ме интересира каде да седнеме на кафенце или ручек во близина на некое од овие молови. Фала
Balkonaki taverna vo solun за ручече е топ, покрај море е, ondak ergon( ima insta ova)и е релативно блиску до космос. Pink dot ти е апла блиску до космос и е онака , скапичко и е повеќе за со другарки ако идеш . Сите на гугл лесно се наоѓаат.. Мое мислење е дека два мола да посетите, огромни молови се со се и свашта, башка сабота е гужва дур де паркирате дур прошетате ќе летне време. Сеа ми текна у космос има фуд корд и како терасичка и скали и таму е ок гирце за да ручате,а од терасата доле по скалите има и кафич за кафе. Убав поглед има.
Ајде пак јас Летните попусти од кој датум почнуваат?Знаеш дали ќе има попусти во Хондос и Сефора? Квалитетни патики /чевли каде да барам освен Cosmos и One Salonica?Зимоска не успеав да најдам убави патики таму
Почеток на јули За попусти во врска со козметика не знам колку % ќе стават зошто секоја година е различно, лани и годинава ептен се слаби попустите на high end козметика. За чевли не знам, зошто не живеам во Солун