Не можев да најдам ништо на One Salonica страната, можно ли е да не работат на 28ми Август (Голема Богородица), бидејќи веќе помина кај нив? Или пак случајно да работат на 27ми (недела)
Треба да работат на 28ми август зошто кај нив Голема Богородица беше на 15ти . Недела не работи ништо во Грција.
Кој мол вреди повеќе да се посети, One Salonica или Mega Outlet? Во One Salonica имам бидено, во другиот не. (повеќе одам за патики)
Јас минатово лето бев во Солун на шопинг, во One Salonica искрено не видов ништо посебно, истите работи ги има и кај нас, а во другиот ни јас не сум била
Бил ли некој скоро во тој кинескиот кварт, даваат ли да купиш облека на мало и како се движат цените?
@koritsaki знаеш дали хондосцентар кај икеа е аутлет на брендовите, да очекувам да има нешто попусти или тешко, за ташни ми е.
Хондос центар никогаш не носат аутлет било ,да се чанти или нешто др а имаат попусти одвреме навреме ама најубаво е да ги прашаш за цени пред да доаѓаш , одговараат на фб или инстаграм
Дали има во Солун продавница на Гес и на Хуго? Или продавница каде што ги има овие брендови нешто како фешн груп кај нас? (Освен атика и тсакирас нема таму тоа што барам)
А да побараш онлајн па можеби кај е достапен продуктот ако пишува. Не знам шо бараш за поточно да ти помогнам