Lewis imas vo One Salonica,a i Guess bese poeftino tamu od Cosmos zasto tamu e Guess autlet. Za Tommy ne znam
Треба да ослабам некој денар за да отидам на шопинг во Солун. Друго треба да поработам малку на социјалниот живот оти треба и друштво. А и многу е скапо. Шопингот во Грција е многу скап. Не ми се допаѓа ни менталитетот народот што го има таму. Но, нека си ги нека народот може не се закачливи колку што приметив кога одев на еднодневна на Паралија и Неа Флогита. Само пасошот веќе не ми важи треба да правам нов. Кога и да одам за Грција убаво си поминувам.
@Alizée10 па и не така скапо ако купуваш на попуст нешто што знаеш дека ќе ти треба, а го начекаш. Чанта 3 во 1 (поголема, помала и најмала) сум зела за 20 евра. Со тоа што најголемата се проширува уште и може да ти заврши работа ако отидеш некаде на ден-два. И ова кај нас нема шанси, зашто еден ранец помал ти е скоро 1500 ден. Зависи и со која цел одиш, одморот е веќе друга тема. Не мора да ги сакаш како народ, ама за некои работи стварно ги бидува. Пример, угостителство.
Сите три ги имаш во салоника у солун и најдобро таму. Аутлет е секогаш се пониски цените, заразлика од аутлетитр кај нас, башка можеш да начекаш и некој плус попуст. Стално од таму купувам, кај нас не вреди ни за парите ни за квалитетот