Да ама кога знам таа ташна ми е од Грција нема ни да ја носам зашто знам дека ми е од Грција. Нема сигурно да ми донесе убави спомени. Инаку патот до таму па и не е толку скап а, цените на лежалките што велиш угостителството гирото што е карактеристично за тој дел од светот се со иста цена и кај нас. Кај нив гирото е обележје. Сѐ се со намрштени фаци продавачите.
Секако дека е поефтино во Грција е многу и жешко а, јас не сум зимурлива. Особено кога си во добро друштво за прошетка се едно нешто. А, успеат и посета на манастирот Св. Прохор Пчињски.
@koritsaki onoj auetot kaj pink dot, ima li dobri popusti? Kade ima ubav popust na brend stvari ? Plus davaat li antibitici bez recepta? T e dali pocnaa?
Има MEGA OUTLET кај Форд салонот,одма кај Ергон Агора,се наоѓаат ефтинки работи,има Levis,Guess и скоро сите спортски брендови.... и Pepco
A, ima li dolce&gabana, versace, nekoi po oficerski brendovi, golden rose sminka ili nivea? Ne znam sto moze da se kupi.
Извини дури сега гледам дека ме имаш тагнато Јас не живеам во Солун, тој дел натаму не ми е познат. А антибиотици не даваат без рецепт се уште
Кога и да одам во Солун се осеќам како да сум во Македонија, мислам дека психолошки момент е во прашање ама така се чувствувам..
Извини што касно враќам.. Јас дека не живеам во Солун, не знам да ти кажам дали е отворено или не , ама ќе проверам и ќе ти кажам
28ми август работен е или не? Или на 15ти е во Грција? @koritsaki ај пак да те тагнам ти беше во гр мислам