Нели попустите почниваат на 9 Јануари? 14, 15, 16 работни денови се? Да не има случајно некој празник.
Дали некој знае од кога почнува попустот во Икеа? Знам дека не е поврзан со попустот по моловите. Сајтот не сака да го отвори долго време. Дали можеби имаш инфо @koritsaki
06.01 e Бадник (неработен за сите од православна вероисповед) 07.01 е Божиќ (неработен за сите граѓани) 19.01 е Водици (не знам дали е неработен, мислам дека Е)
Ама во Грција се слави Божиќ на 25.12, како католичкиот. Ова што го пиша ти е за Македонија. @koritsaki можеби ти можеш да ми помогнеш? Благодарам.
@sofija014 најдобро да следиш на нивната официјална страна, по 10.01 сигурно ќе има попусти. Извини што касно пишав @Avery Денеска во Грција слават Водици, Божиќ помина на 25.12 беше
Zdravo moze li preporaka vo koj mol e najubavo za shoping i kade ima najdobar izbor na nike porano go imase ubavo vo mega outlet sega nz i preporaki ako moze za shoping
Јас порано одев во космос, ама веќе нема смила зошо се тоа го има кај нас за парталчина од зара и остали не ми се даваат пари. Сега одам во салоника, таму ми е најубаво, има убава гардероба, квалитетна и брендирана. Кога има попусти стварно се исплати. Има и голем избор на спортска опрема