Дали има паркинг во Солун близу Белата кула со цена околу 12-15 евра за 24 часа? Доколку има ве молам препорачајте. И што мислите дали е безбедно во недела да се остави колата на нивната бесплатна зона за паркирање?
Heyy da ve prasham so koja agencija imate odeno na shoping vo Solun (ednodnevni ekskurzii) od Skopje?
Еднашка со мт травел имам одено. Убаво си поминавме, 1000 ден, прво во центар се шеташ, потоа космос и икеа
Со Идеал Травел имам одено. Горе долу ист им е планот и организацијата на сите, со кои и да одиш. Се трга после полноќ, утрото сте во Солун. Прошетка низ центар, па до Космос и Икеа.
Ужас, жената е хаотична и само вика. Во автобусот полно тетки кои несакаат да платат царина а купуваат за дуќаните. Очекувај да ти бутнат нешто во ќесето за да поминат незабележително. Еднаш и никогаш повеќе. МТ травел и Нехар (ако сеуште прават тури) се топ.
Бисер пром, Ганиќ Ексклузив и со Мт травел. Ама искрено, мање више, исти се сите агенции, со која и да идеш, исто ти се фаќа, иста им е организацијата. Неколку саати во центарот, па во Космос и Икеа. Според мене, боље ако има можност човек сам да си организира и на раат да си шета кај сака и колку сака. Вака ограничен си со време. Не само за Солун, општо.
Koга е најдобро да се оди на шопинг, односно кога има повеќе избор, а и по понамалени цени? Се мислам дали неделава некој ден да одвојам или пак првиот викенд од февруари