Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Шопинг во Солун

Дискусија во 'Мода и стил' започната од maja8, 11 јануари 2010.

1. soncicko

soncicko Истакнат член

Се зачлени на:
    4 ноември 2010
    Пораки:
    336
    Допаѓања:
    73
    devojki utre zadutre ke odam nakaj solun ama verojatno vo centarot na solun me interesira od tie sto veke bile v kade mozam da si najdam ubavo elegano fustrance za na svadba ne mora da e na popust
    [mod-kirilica:5e1dvmyk][/mod-kirilica:5e1dvmyk]

2. fashionista-15

fashionista-15 Истакнат член

Се зачлени на:
    14 ноември 2010
    Пораки:
    42
    Допаѓања:
    3
    Хмм.... Фала :)

до 28ми е попустот, сигурно ќе има нешто останато, ама верувај и пролетната роба во Бершка, Страдивариус не е многу скапа.
    Пример сестра ми си купи на попуст едни фармерки за 7 евра, и едни за 30 евра нова колекција.
    Зара е поскапа за нова колекција, ама тинејџерските работи во другите продавници не се прескапи.
    Пример јас од подрумот од Космос од прилично непозната продавница си купив фустанче свечено преубаво нова пролетна колекција за 30 евра. ЏАБЕ. |( Одвај чекам да одам на свадба, матура ова она да го облечам :lol:[/quote]

На SBEP4E му/ѝ се допаѓа ова.
  3. tigerlady

tigerlady Популарен член

Се зачлени на:
    21 јануари 2011
    Пораки:
    1.651
    Допаѓања:
    5.420
    феминки сакам да ве прашам
    утре ќе одам за солун и сега ја гледам страната на страдивариус и забегувам просто кажано
    може ли некој да ми каже каде имаат продавница во солун, јас до сега не сум отишла на шопинг таму

фала ви

4. ph.orhideja

ph.orhideja Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јануари 2011
    Пораки:
    1.339
    Допаѓања:
    48.019
    Во Космос,тоа е најголем шопинг центар во Солун,каде можеш да најдеш и многу продавници,кои верувам дека ќе ти се допаднат.Убаво да си поминеш. :)
    Инаку ако одиш преку агенција,Веројатно таму ќе те однесат,а ако одиш во своја режија,се наоѓа на патот за Халкидики,има занци,се е убаво обележано.

5. fashionista-15

Се зачлени на:
    14 ноември 2010
    Пораки:
    42
    Допаѓања:
    3
    Девојки..Дефинитивно ќе одам на 1ви март со моите. Ќе одиме Икеа, па Космос. Е сега..Дали некој знае сигурно дали ќе има нешто од попустот? Или све тргаат и само од нова колекција има? Сакам да си купам нешто од зимската на попуст и нешто од пролетнава(нормално нема попуст напролетната) .. ?? Фала ви однапред и ако има некој што бил ова време и нашол нешто на попуст нека ми каже.. ;) :^)

6. OrdinaryGirl

OrdinaryGirl Истакнат член

Се зачлени на:
    4 февруари 2010
    Пораки:
    1.453
    Допаѓања:
    499
    Јас се решив да одам после 8ми март, нема да стигнам пред 1ви, многу сум во гужви. Одам да се прошетам и како за прв пат да разгледам лево десно. И да не се вратам со полни кеси, барем ќе прочистам бели дробови :lol: Има ли некој да ми пушти линк од некоја агенција што организира тури до Солун?

7. Zaljubena111

Zaljubena111 Популарен член

Се зачлени на:
    20 февруари 2010
    Пораки:
    2.087
    Допаѓања:
    1.647
    Не знам колку можам да ти помогнам, бидејќи не знам од каде си еве линк од такси превоз исконтактирај па договори се http://webcache.googleusercontent.c...олун&cd=5&hl=mk&ct=clnk&source=www.google.com

На OrdinaryGirl му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Anciii

Anciii Истакнат член

Се зачлени на:
    10 јануари 2011
    Пораки:
    16
    Допаѓања:
    1
    Има доста агенции што организираат тури,Далас унион,Бобием,Терра травел,Стела травел,Путник алта турс ,Еуролине,Нет-беј,сите овие ти се по 800 денари и мислам само во сабота,а Арбо травел секој ден.Можеш да ги побараш во zk.com.mk ,а повеќето ги има на facebook,и има известување за тоа кога одат. :tmi: :)

На OrdinaryGirl му/ѝ се допаѓа ова.
  9. tigerlady

tigerlady Популарен член

Се зачлени на:
    21 јануари 2011
    Пораки:
    1.651
    Допаѓања:
    5.420
    Драги дами за почеток морам да се пофалам
    во саботата бев во солун и сум препрепре задовона
    никогаш немав отидено онака само за шопинг ама одсега дефинитивно ќе одам
    си најдов прекрасни панталончиња за 2 евра, мајка ми си најде многу квалитетна блузичка (марка) за 12 евра намалена од 43 и сл.
    плус посебно ми се допадна тоа што имаше работи во винтиџ стил, кој јас се трудам да го негувам, за разлика од скопјево каде што се што е асално светка небаре си диско топка

а за тие што планираат да идам во март не сум сигурна дали ќе наидете на попуст мислам дека им трае уште наредната недела
    гушки

10. fashionista-15

Се зачлени на:
    14 ноември 2010
    Пораки:
    42
    Допаѓања:
    3
    Кој знае кога има попуст на пролетната колекција? :)

11. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.261
    Допаѓања:
    157.594
    На крај на летото,кон крај на август.

12. SBEP4E

SBEP4E Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јануари 2011
    Пораки:
    20
    Допаѓања:
    1
    Дали беше некој деновиве во Солун?Трае ли уште распродажбата или се е тргнато од зимската колекција??

13. fashionista-15

Се зачлени на:
    14 ноември 2010
    Пораки:
    42
    Допаѓања:
    3
    Ќе одам во Солун во април.. Поточно во Космос..
    И планирам да си купам нешто пролетно(маички, панталони, фустанчиња , пролетно јакниче некое, балетанки..)..Е сега.. До тогаш треба да видам колку пари од прилика ми требаат за да си резервирам кај татко ми.. Пошо не е исто да купиш 5 маички од по 12-15 евра и од по 5.. На страната на PullandBear ги разгледував цените и океј се, не се нешто претерано скапи но не си ни ефтини.. А на страната на бершка има многу малку да се види и нема цени..Е сега девојки ако имате линк од некои страни од бутициве како Зара,П&Б,Сфера,Бершка ставете ми линк. Но од бутици кои што ги има во Космос и ако може некој да ми наброи повеќе бутици шо ги има во космос осем овие што ги наброив.. Пошо незнам што се има, сум била 3 пати и тоа било на брзинка и едвај успеав да стигнам до овие.. Фала онапред

14. SBEP4E

SBEP4E Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јануари 2011
    Пораки:
    20
    Допаѓања:
    1
    На фејсбук има страни од сите овие и ги пишува и кои им се официјалните веб страни. Во Космос има уште Страдивариус, Манго, Тали вејл..други не ми текнуваат во моментов :). Инаку Бершка и Страдивариус не се многу скапи и кога нема попуст, цени како Теранова, Калиопе.

15. fashionista-15

Се зачлени на:
    14 ноември 2010
    Пораки:
    42
    Допаѓања:
    3
    Знам дека ги има страните и баш разгледував. Али мислев на други бутици(и страни од другите бутици). Позз

16. SBEP4E

SBEP4E Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јануари 2011
    Пораки:
    20
    Допаѓања:
    1
    А да си одиш ти еднаш онака да разгледаш убаво што има како каде :) ке фрлиш плус пари за превоз ама барем ке си знаеш :)

17. passion.for.fashion

passion.for.fashion Истакнат член

Се зачлени на:
    24 мај 2010
    Пораки:
    396
    Допаѓања:
    87
    Имаше и една Promod и таа продавницата на Џеј Ло...други не ми текнуваат. :^)

18. fashionista-15

Се зачлени на:
    14 ноември 2010
    Пораки:
    42
    Допаѓања:
    3
    A Pimkie има ? :))

19. passion.for.fashion

passion.for.fashion Истакнат член

Се зачлени на:
    24 мај 2010
    Пораки:
    396
    Допаѓања:
    87
    е Pimkie мислам дека нема...кај нас во скопје во елит во ГТЦ има една тезга што држат на пимки облека и фармерки ако не се лажам :)

20. fashionista-15

Се зачлени на:
    14 ноември 2010
    Пораки:
    42
    Допаѓања:
    3
    ахам океј. =)
    а тоа како забаталено тезгиче е или?
    има убави работи или нешто старо... ?
    шо цени се движат фармерките.. ?