Шопинг во Солун

Дискусија во 'Мода и стил' започната од maja8, 11 јануари 2010.

1. elena1347

elena1347 Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    25
    Допаѓања:
    4
    се согласувам и јас, ако не па јас на полуматура бев у панталони до колена маицка и патицинја подигнати :D :D :D бев облечена, како што сега генерацииве се оглекуваат за на улица у маало. али ипак комоција е најбитна :D

2. nice.girl9090

nice.girl9090 Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јуни 2010
    Пораки:
    348
    Допаѓања:
    69
    Знае ли некој дали сега има попуст во Солун, или кога ке има??

3. butterfly.93

butterfly.93 Истакнат член

Се зачлени на:
    30 декември 2010
    Пораки:
    1.099
    Допаѓања:
    655
    Сега нема. Има од 15 јули до 15 или до крајот на Август и во зима од 15 јануари до 15 или крајот на Фебруари. Неколку страни поназад се пишува :)

4. Faline

Faline Популарен член

Се зачлени на:
    9 февруари 2011
    Пораки:
    682
    Допаѓања:
    549
    Јас би требало да одам во сабота,значи преку агенција картата ти е повратна и е 600 денари и мсилам осигурање треба да си купиѓ плус 100 денари ;)

5. nice.girl9090

Се зачлени на:
    21 јуни 2010
    Пораки:
    348
    Допаѓања:
    69
    И јас планирам во сабота да одам ... Инаку од кој град си ? :)

6. Faline

Faline Популарен член

Се зачлени на:
    9 февруари 2011
    Пораки:
    682
    Допаѓања:
    549
    Од Струмица,ти ? :)

7. Rubiii

Rubiii Популарен член

Се зачлени на:
    17 февруари 2011
    Пораки:
    2.711
    Допаѓања:
    5.491
    Незнам колку ви е паметно сега да одите на шопинг,бидејки цените се прилично интересни :D штиклите се движат од 45е па нагоре,патичињата од 35е нагоре,фармерките исто,јакнички има од 25е-може да се најде некое,ама потенко и спортско,палта и чизми нема воопшто,маички и џемперчињата се од 12е нагоре,тренерчиња од 12е исто,а фустанчиња јок.... бев во средата и овие информации ги носам :sweat:

8. Faline

Faline Популарен член

Се зачлени на:
    9 февруари 2011
    Пораки:
    682
    Допаѓања:
    549
    Да да знам дека цените сега сее :x но јас ќе одам така да се прошетам :D

9. savana

savana Популарен член

Се зачлени на:
    18 август 2010
    Пораки:
    1.770
    Допаѓања:
    9.567
    Девојки ми требаат повеќе информации окулу шопингот во Солун.
    Не сум била во Солун но сакам да одам кога ќе има попуст. Кои агенции ги препорачувате, колку е цената за превозот?
    Дали сите од автобусот слегуваат на исто место, што се посетува и сл. Гледам дека најдобар термин за одење било викенд :) Ве молам за подетални информации ;)

10. maja8

maja8 Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2010
    Пораки:
    2.847
    Допаѓања:
    2.159
    Саванче за попуст ќе почекаме уште некој месец, од 15 јули се попустите. 800 ден е од Ск од сите агенции скоро, ако идеш со бус. И секогаш се исти турите, прво во Солун, па во Космос, па Икеа и Џамбо.

Инаку за викенд обично има тури, можеш и друг ден да одиш ама тогаш е поскапо 1500 мислам дека е, тогаш со комбе се иде.

На savana му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Sephora

Sephora Популарен член

Се зачлени на:
    5 декември 2010
    Пораки:
    2.690
    Допаѓања:
    4.485
    Савана поубаво преку недела бидејќи преку викенд има навала ем од македонци, ем од тие таму што си живеат. :) Ако имаш нерви да се тепаш, влечеш и буткаш оди преку викенд. :D

На savana му/ѝ се допаѓа ова.
  12. nice.girl9090

Се зачлени на:
    21 јуни 2010
    Пораки:
    348
    Допаѓања:
    69
    Девојки кога идете во Солун на шопинг одите само во Космос, или и во градот?

13. Name

Name Популарен член

Се зачлени на:
    5 јуни 2010
    Пораки:
    1.433
    Допаѓања:
    881
    ^ само во Космос.. :) нема време за во град..ако си на 2 дена тогаш може :)

14. esperanca

esperanca Популарен член

Се зачлени на:
    30 октомври 2010
    Пораки:
    1.321
    Допаѓања:
    3.166
    Девојки дали во овој период има попуст таму? За 2/3 дена одиме на екскурзија па 6-от ден се враќаме преку Солун и имаме цел ден таму за шетање и шопинг.....Ако некој нешто знае нека ми пишува да знам дали да си оставам повеќе пари за Солун бидејќи таму има прекрасни работи за пазарување ;) :*

15. Adele

Adele Истакнат член

Се зачлени на:
    8 април 2011
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    0
    Обожавам да одам на шопинг во Солун...ама кога одам ме фаќа лудило :) си трошам накај 300 евра и после си свиркам со празни џепчиња ама затоа облеката што ја купувам е топ, а за 300 евра си го полнам плакарот и сум топ облечена од глава до пети :)

16. Sephora

Sephora Популарен член

Се зачлени на:
    5 декември 2010
    Пораки:
    2.690
    Допаѓања:
    4.485
    Веќе е кажано во претходните коментари дека попуст НЕМА. Има време до него, се наоѓаат парталчиња за пристапни цени според мене, ама не за масовен шопинг. :)

На esperanca му/ѝ се допаѓа ова.
  17. maja8

maja8 Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2010
    Пораки:
    2.847
    Допаѓања:
    2.159
    Некоја продавница за посвечена облека во Солун да ми посочите?
    Ми треба некое посвечено фустане какво што во Зара, Бершка, Х&М и Страдивариус сигурно нема да најдам.

18. infinity

infinity Истакнат член

Се зачлени на:
    18 март 2011
    Пораки:
    115
    Допаѓања:
    30
    Женски јас пазарам на кинески пазар,додуШа таму само на големо но има и некои продавничинја каде сто можиш да земиш 5-6 разлицни парцинја но сепак кој нема одено теско дека ке се снајди и треба да се проШетаат сите и да се најдат баШ тие каде Што даваат помалку парЧинја ,од таму пазарат скоро сите од помалите бутиЧинја и е каде каде поефтино па ако имате некој да ви покаже каде е.. само напред се обновува цела сезонска облека за 100 е моЖете да купите 6-7парцинја во кој и 2 палта POZZ :clap:

19. fashionista-15

fashionista-15 Истакнат член

Се зачлени на:
    14 ноември 2010
    Пораки:
    42
    Допаѓања:
    3
    Во Pull&Bear цените на маичките се околу 13,10,7 и по 5 евра.. Фармерките 25, 30 евра.. Фустанчињата од 20 до 35 евра.. А во Бершка како се цените? Пониски или повисоки? На пример ташните, фустанчињата, балетанките од колку до колку се движат? ( Зборувам за во Космос)

20. maja8

maja8 Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2010
    Пораки:
    2.847
    Допаѓања:
    2.159
    Па како во Пул Беар , така се цените и во Бершка и Страдивариус. Зара само е малку поскапа :)