се согласувам и јас, ако не па јас на полуматура бев у панталони до колена маицка и патицинја подигнати бев облечена, како што сега генерацииве се оглекуваат за на улица у маало. али ипак комоција е најбитна
Сега нема. Има од 15 јули до 15 или до крајот на Август и во зима од 15 јануари до 15 или крајот на Фебруари. Неколку страни поназад се пишува
Јас би требало да одам во сабота,значи преку агенција картата ти е повратна и е 600 денари и мсилам осигурање треба да си купиѓ плус 100 денари
Незнам колку ви е паметно сега да одите на шопинг,бидејки цените се прилично интересни штиклите се движат од 45е па нагоре,патичињата од 35е нагоре,фармерките исто,јакнички има од 25е-може да се најде некое,ама потенко и спортско,палта и чизми нема воопшто,маички и џемперчињата се од 12е нагоре,тренерчиња од 12е исто,а фустанчиња јок.... бев во средата и овие информации ги носам
Девојки ми требаат повеќе информации окулу шопингот во Солун. Не сум била во Солун но сакам да одам кога ќе има попуст. Кои агенции ги препорачувате, колку е цената за превозот? Дали сите од автобусот слегуваат на исто место, што се посетува и сл. Гледам дека најдобар термин за одење било викенд Ве молам за подетални информации
Саванче за попуст ќе почекаме уште некој месец, од 15 јули се попустите. 800 ден е од Ск од сите агенции скоро, ако идеш со бус. И секогаш се исти турите, прво во Солун, па во Космос, па Икеа и Џамбо. Инаку за викенд обично има тури, можеш и друг ден да одиш ама тогаш е поскапо 1500 мислам дека е, тогаш со комбе се иде.
Савана поубаво преку недела бидејќи преку викенд има навала ем од македонци, ем од тие таму што си живеат. Ако имаш нерви да се тепаш, влечеш и буткаш оди преку викенд.
Девојки дали во овој период има попуст таму? За 2/3 дена одиме на екскурзија па 6-от ден се враќаме преку Солун и имаме цел ден таму за шетање и шопинг.....Ако некој нешто знае нека ми пишува да знам дали да си оставам повеќе пари за Солун бидејќи таму има прекрасни работи за пазарување
Обожавам да одам на шопинг во Солун...ама кога одам ме фаќа лудило си трошам накај 300 евра и после си свиркам со празни џепчиња ама затоа облеката што ја купувам е топ, а за 300 евра си го полнам плакарот и сум топ облечена од глава до пети
Веќе е кажано во претходните коментари дека попуст НЕМА. Има време до него, се наоѓаат парталчиња за пристапни цени според мене, ама не за масовен шопинг.
Некоја продавница за посвечена облека во Солун да ми посочите? Ми треба некое посвечено фустане какво што во Зара, Бершка, Х&М и Страдивариус сигурно нема да најдам.
Женски јас пазарам на кинески пазар,додуШа таму само на големо но има и некои продавничинја каде сто можиш да земиш 5-6 разлицни парцинја но сепак кој нема одено теско дека ке се снајди и треба да се проШетаат сите и да се најдат баШ тие каде Што даваат помалку парЧинја ,од таму пазарат скоро сите од помалите бутиЧинја и е каде каде поефтино па ако имате некој да ви покаже каде е.. само напред се обновува цела сезонска облека за 100 е моЖете да купите 6-7парцинја во кој и 2 палта POZZ
Во Pull&Bear цените на маичките се околу 13,10,7 и по 5 евра.. Фармерките 25, 30 евра.. Фустанчињата од 20 до 35 евра.. А во Бершка како се цените? Пониски или повисоки? На пример ташните, фустанчињата, балетанките од колку до колку се движат? ( Зборувам за во Космос)