Шопинг во Солун

Дискусија во 'Мода и стил' започната од maja8, 11 јануари 2010.

1. Name

Name Популарен член

Се зачлени на:
    5 јуни 2010
    Пораки:
    1.433
    Допаѓања:
    881
    Сакам космоссссссссс.. кризи ме факаат :doh:
    Требаше да одам неделава..али ете, моите зезнаа работа :devil:
    Ајде здравје, иднава недела може ке се усрекам :D

2. Mandarinna88

Mandarinna88 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 јуни 2010
    Пораки:
    218
    Допаѓања:
    116
    Ќе има ли викендот за Велигден или викендот по него попусти по продавнициве или уште е рано?

3. Faline

Faline Популарен член

Се зачлени на:
    9 февруари 2011
    Пораки:
    682
    Допаѓања:
    549
    Не верувам,а и да има би бил многу минимален,јас бев минатата сабота,цените беа наместо,не беше толку скапо,но сепак зависи што гледате и каде одите :)

4. angel92

angel92 Популарен член

Се зачлени на:
    10 февруари 2011
    Пораки:
    2.072
    Допаѓања:
    5.144
    Кој што ќе оди викендов,нека кажи дали има нешто таму? :)

Ах феминкиииии,срам да ви е! Ме заразивте ... сега и јас ќе почнам да одам во Солун! ццц :)

5. AlicaInWonderland

AlicaInWonderland Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    3.624
    Допаѓања:
    9.805
    Феминки, а како се соседиве со празниците, кога слават велигден? да не им отидам у неработен ден и да се изнервирам.....ме интересира за наредната недела ако има некој информација

6. bittersweet

bittersweet Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2010
    Пораки:
    2.134
    Допаѓања:
    64.798
    Грците само Божиќ го славаат по новиот календар,а како и да е и православниот и католичкиот Велигден годинава се на иста дата.

7. maja8

maja8 Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2010
    Пораки:
    2.847
    Допаѓања:
    2.159
    И јас планирав иднит викенд да одам, ама се предомислив.. Евентуално ако сакаш да останеш 3-4- дена за велигден, ок, ама мислам дека ептен гужва ќе има, башка претпразнична атмосфера... А сабота кај нас е работен ден, па може и таму е, ама не би ти препорачала да ризикуваш ако идеш специјално за шопинг :)

8. AlicaInWonderland

AlicaInWonderland Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    3.624
    Допаѓања:
    9.805
    Само за шопинг сакам, и сакам да ја избегнам целата празнична еуфорија и гужви па затоа. Вторник - среда ќе одам ваљда

9. kallias

kallias Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    3.782
    Допаѓања:
    6.987
    Од понеделник ќе работат по цел ден продавниците во Грција, пошто ја викаат VELIKA NEDELA и затоа работат по цел ден

10. angel92

angel92 Популарен член

Се зачлени на:
    10 февруари 2011
    Пораки:
    2.072
    Допаѓања:
    5.144
    а попуст нешто нема?

11. maja8

maja8 Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2010
    Пораки:
    2.847
    Допаѓања:
    2.159
    Не само што нема ич попуст, туку нема и ич убави работи.Верувале или не , само со една маичка се вратив. И таа ја земав колку да не сум без ич!

12. Name

Name Популарен член

Се зачлени на:
    5 јуни 2010
    Пораки:
    1.433
    Допаѓања:
    881
    ^ нема убави работи ?? навистина??
    ти кога беше?
    не е можно космос секогаш има убави работи 8) :lol:

13. Faline

Faline Популарен член

Се зачлени на:
    9 февруари 2011
    Пораки:
    682
    Допаѓања:
    549
    Како бе нема ??? Јас бев минатата недела имаше преубави работии :D

14. maja8

maja8 Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2010
    Пораки:
    2.847
    Допаѓања:
    2.159
    И јас бев минатата... И ништо не си најдов. Секогаш сум си купувала многу облека, ама сега се разочарав. Убавите работи кои ги гледав на интернет беа распродадени. Тоа што го имаше беше просечно како и кај нас, нема нешто WOW... Барем за мојот вкус. Има доста спртска облека во бершка и страдивариус, шорцеви, маички , тренерки... Од убавите фустани во х&м најдов само по некое заостанато големо бројче. И накит немаше нешто изброр. Ниту пак штикли...
    Се на се јас воопшто не сум задоволна, ниту пак моите другарки.

15. ph.orhideja

ph.orhideja Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јануари 2011
    Пораки:
    1.341
    Допаѓања:
    48.074
    Знае ли некој дали работат грците,односно продавнците,во петок,сабота или понеделник???

16. Faline

Faline Популарен член

Се зачлени на:
    9 февруари 2011
    Пораки:
    682
    Допаѓања:
    549
    Што знам,јас прв пат бев па затоа можеби ми се виде дека има хах :D инаку бев пред 2 недели не пред 1 :)
    Во центарот на солун многу поубава и поевтина облека имаше,а имаше и попуст,за разлика од космо каде цените ми беа некако :x едино во 2-3 продавници имаше намаление

17. fashionista-15

fashionista-15 Истакнат член

Се зачлени на:
    14 ноември 2010
    Пораки:
    42
    Допаѓања:
    3
    Јас бев во Средата во Космос. Имаше убави работи .. Си купив доста работи.. Од П&Б си купив: штикли на плута,фармерки,палтенце,ташниче,фустанче и една маичка. Од Бершка: кратки панталончиња, каиш, балетанки, 3 маички, 2 сукњи, ташниче,1 фустанче и обетки,марама и 2 ланчиња. И буквално на друго место не влегов осем Бершка и П&Б и што бев на ручек. Сепак задоволна сум.. Имаше избор.. Ќе одам пак негде пред 10 јуни па потоа за попустот да си испазарам за во школо хах :))

18. Chocoholic

Chocoholic Истакнат член

Се зачлени на:
    26 април 2011
    Пораки:
    747
    Допаѓања:
    988
    Не одам често на шопинг во Солун, а планирам овој викенд да одам па сакав да ве прашам дали некој знае дали "се исплати" да се оди зошто овој викенд е 1 мај. Сум слушнала дека вака на празници знаат дека одат многу на купување па ги покачуваат цените. Дали има избор, дали има попусти и освен Космо каде би можела да барам? Ајде помош ако може :$

19. kallias

kallias Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    3.782
    Допаѓања:
    6.987
    Па 1 Мај е недела, не работат, а ваљда ќе го спојат и понеделник, така нешто зборуваат и нема исто да работат, а додека сабота си работат најнормално ;) , а за празници баш напротив, не ги покачуваат цените може и енкој попуст да се најде :)

20. maja8

maja8 Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2010
    Пораки:
    2.847
    Допаѓања:
    2.159
    И јас имам слушнато, на пример кај нас кога е неработен ден, грците знаат дека ќе има навала од македонци па ги покачувале цените, колку е точно незнам.