Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Шопинг во Солун

Дискусија во 'Мода и стил' започната од maja8, 11 јануари 2010.

1. Name

Name Популарен член

Се зачлени на:
    5 јуни 2010
    Пораки:
    1.433
    Допаѓања:
    881
    Сакам космоссссссссс.. кризи ме факаат :doh:
    Требаше да одам неделава..али ете, моите зезнаа работа :devil:
    Ајде здравје, иднава недела може ке се усрекам :D

2. Mandarinna88

Mandarinna88 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 јуни 2010
    Пораки:
    218
    Допаѓања:
    116
    Ќе има ли викендот за Велигден или викендот по него попусти по продавнициве или уште е рано?

3. Faline

Faline Популарен член

Се зачлени на:
    9 февруари 2011
    Пораки:
    682
    Допаѓања:
    549
    Не верувам,а и да има би бил многу минимален,јас бев минатата сабота,цените беа наместо,не беше толку скапо,но сепак зависи што гледате и каде одите :)

4. angel92

angel92 Популарен член

Се зачлени на:
    10 февруари 2011
    Пораки:
    1.987
    Допаѓања:
    4.775
    Кој што ќе оди викендов,нека кажи дали има нешто таму? :)

Ах феминкиииии,срам да ви е! Ме заразивте ... сега и јас ќе почнам да одам во Солун! ццц :)

5. AlicaInWonderland

AlicaInWonderland Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    3.624
    Допаѓања:
    9.805
    Феминки, а како се соседиве со празниците, кога слават велигден? да не им отидам у неработен ден и да се изнервирам.....ме интересира за наредната недела ако има некој информација

6. bittersweet

bittersweet Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2010
    Пораки:
    2.134
    Допаѓања:
    64.798
    Грците само Божиќ го славаат по новиот календар,а како и да е и православниот и католичкиот Велигден годинава се на иста дата.

7. maja8

maja8 Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2010
    Пораки:
    2.847
    Допаѓања:
    2.159
    И јас планирав иднит викенд да одам, ама се предомислив.. Евентуално ако сакаш да останеш 3-4- дена за велигден, ок, ама мислам дека ептен гужва ќе има, башка претпразнична атмосфера... А сабота кај нас е работен ден, па може и таму е, ама не би ти препорачала да ризикуваш ако идеш специјално за шопинг :)

8. AlicaInWonderland

AlicaInWonderland Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    3.624
    Допаѓања:
    9.805
    Само за шопинг сакам, и сакам да ја избегнам целата празнична еуфорија и гужви па затоа. Вторник - среда ќе одам ваљда

9. kallias

kallias Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    3.782
    Допаѓања:
    6.985
    Од понеделник ќе работат по цел ден продавниците во Грција, пошто ја викаат VELIKA NEDELA и затоа работат по цел ден

10. angel92

angel92 Популарен член

Се зачлени на:
    10 февруари 2011
    Пораки:
    1.987
    Допаѓања:
    4.775
    а попуст нешто нема?

11. maja8

maja8 Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2010
    Пораки:
    2.847
    Допаѓања:
    2.159
    Не само што нема ич попуст, туку нема и ич убави работи.Верувале или не , само со една маичка се вратив. И таа ја земав колку да не сум без ич!

12. Name

Name Популарен член

Се зачлени на:
    5 јуни 2010
    Пораки:
    1.433
    Допаѓања:
    881
    ^ нема убави работи ?? навистина??
    ти кога беше?
    не е можно космос секогаш има убави работи 8) :lol:

13. Faline

Faline Популарен член

Се зачлени на:
    9 февруари 2011
    Пораки:
    682
    Допаѓања:
    549
    Како бе нема ??? Јас бев минатата недела имаше преубави работии :D

14. maja8

maja8 Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2010
    Пораки:
    2.847
    Допаѓања:
    2.159
    И јас бев минатата... И ништо не си најдов. Секогаш сум си купувала многу облека, ама сега се разочарав. Убавите работи кои ги гледав на интернет беа распродадени. Тоа што го имаше беше просечно како и кај нас, нема нешто WOW... Барем за мојот вкус. Има доста спртска облека во бершка и страдивариус, шорцеви, маички , тренерки... Од убавите фустани во х&м најдов само по некое заостанато големо бројче. И накит немаше нешто изброр. Ниту пак штикли...
    Се на се јас воопшто не сум задоволна, ниту пак моите другарки.

15. ph.orhideja

ph.orhideja Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јануари 2011
    Пораки:
    1.339
    Допаѓања:
    48.019
    Знае ли некој дали работат грците,односно продавнците,во петок,сабота или понеделник???

16. Faline

Faline Популарен член

Се зачлени на:
    9 февруари 2011
    Пораки:
    682
    Допаѓања:
    549
    Што знам,јас прв пат бев па затоа можеби ми се виде дека има хах :D инаку бев пред 2 недели не пред 1 :)
    Во центарот на солун многу поубава и поевтина облека имаше,а имаше и попуст,за разлика од космо каде цените ми беа некако :x едино во 2-3 продавници имаше намаление

17. fashionista-15

fashionista-15 Истакнат член

Се зачлени на:
    14 ноември 2010
    Пораки:
    42
    Допаѓања:
    3
    Јас бев во Средата во Космос. Имаше убави работи .. Си купив доста работи.. Од П&Б си купив: штикли на плута,фармерки,палтенце,ташниче,фустанче и една маичка. Од Бершка: кратки панталончиња, каиш, балетанки, 3 маички, 2 сукњи, ташниче,1 фустанче и обетки,марама и 2 ланчиња. И буквално на друго место не влегов осем Бершка и П&Б и што бев на ручек. Сепак задоволна сум.. Имаше избор.. Ќе одам пак негде пред 10 јуни па потоа за попустот да си испазарам за во школо хах :))

18. Chocoholic

Chocoholic Истакнат член

Се зачлени на:
    26 април 2011
    Пораки:
    747
    Допаѓања:
    988
    Не одам често на шопинг во Солун, а планирам овој викенд да одам па сакав да ве прашам дали некој знае дали "се исплати" да се оди зошто овој викенд е 1 мај. Сум слушнала дека вака на празници знаат дека одат многу на купување па ги покачуваат цените. Дали има избор, дали има попусти и освен Космо каде би можела да барам? Ајде помош ако може :$

19. kallias

kallias Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    3.782
    Допаѓања:
    6.985
    Па 1 Мај е недела, не работат, а ваљда ќе го спојат и понеделник, така нешто зборуваат и нема исто да работат, а додека сабота си работат најнормално ;) , а за празници баш напротив, не ги покачуваат цените може и енкој попуст да се најде :)

20. maja8

maja8 Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2010
    Пораки:
    2.847
    Допаѓања:
    2.159
    И јас имам слушнато, на пример кај нас кога е неработен ден, грците знаат дека ќе има навала од македонци па ги покачувале цените, колку е точно незнам.