Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Шопинг во Солун

Дискусија во 'Мода и стил' започната од maja8, 11 јануари 2010.

1. AlicaInWonderland

AlicaInWonderland Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    3.624
    Допаѓања:
    9.805
    Точно е. Другарка ми студира таму и го забележа ова, еднаш и намерно ги проверуваше цените ден пред наш празник со денот на празникот коа имаше навала на македонци. Цените биле покачени и потоа пак спуштени

2. Chocoholic

Chocoholic Истакнат член

Се зачлени на:
    26 април 2011
    Пораки:
    747
    Допаѓања:
    988
    Планирам да одам сабота зошто немам време кога потоа да одам, валда нема да сум толкав баксуз :) Барем нека има избор ако не друго. Бил некој сега брзо да каже што има?

3. CoverGirl10

CoverGirl10 Популарен член

Се зачлени на:
    9 декември 2010
    Пораки:
    357
    Допаѓања:
    2.916
    Купувај од продавниците во Солун, но немој да одиш во Космос. Ништо нема да си најдеш.

4. Doris-Sk

Doris-Sk Истакнат член

Се зачлени на:
    27 април 2011
    Пораки:
    43
    Допаѓања:
    33
    Секој месец одам на шопинг во Солун и никогаш не се враќам со празни раце, секогаш наоѓам нешто да си купам поевтино :)

5. Nika666

Nika666 Истакнат член

Се зачлени на:
    17 февруари 2011
    Пораки:
    321
    Допаѓања:
    217
    Најчесто во лето си штедам пари од роденден ова она и кога се попустите купувам :)
    А за ова со цените дека ги покачувале незнаев од една страна е безобразно од друга е добар бизнис :lol:

На Independent.girl му/ѝ се допаѓа ова.
  6. rossonerka

rossonerka Популарен член

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.289
    А како ги покачуваат?
    Дека не е ливче па да шкртне 1500, да стави ново стикерче одозгора со 1200, па за 3 дена ново со 1800 како кај нас што прават во помали продавници.
    Ова си се етикети на илјадници парчиња гардероба. Не ми е логично како би правела една Бершка со ете 4-5 продавници нивни во Солун и претерано многу облека да менуваат етикети. Спијат ли тие луѓе? :D Не е само Бершка, Зара, Страдивариус, Пул&Беар, Сфера сите тие си се големи фирми кај што нашинците купуваат и се огромни продавници и не ми е јасно како за нас би менувале етикети и би имале поскапи цени и како би го реализирале тоа. Мене не ми е веродостојно ова со покачување на цени, освен ако не станува збор за мали продавници некои каде тоа не ме чуди воопшто. Али за фирмиве не верувам јас лично ;)

На Elen.b му/ѝ се допаѓа ова.
  7. maja8

maja8 Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2010
    Пораки:
    2.847
    Допаѓања:
    2.159
    Росоњерка и мене ме чуди тоа. Ама кој ги знае :) Може не на целата гардероба, може на дел така прават. Сепак , ГРЦИ се :lol:

8. PrincessSuperI

PrincessSuperI Истакнат член

Се зачлени на:
    24 ноември 2009
    Пораки:
    12
    Допаѓања:
    0
    Нема врскаа грците однас ке стојат да ги покачуваат цените ... секогаш кога одам дали на празник или онака саботаа петок секогаш се исти цените или намалени или истии ... :)

9. AlicaInWonderland

AlicaInWonderland Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    3.624
    Допаѓања:
    9.805
    Јас не сум ни размислила вака детално :D коа те читам тебе сега и мене не ми е логично ич. Другарка ми ми има кажано дека зимото купила џемпер за 10 евра на попуст, кој предходно бил 15-20....и после неколку дена пак таа старата цена на џемперот, ниту го имаало одделот кај што стварите биле на попуст
    За цени тешко дека менуваат на толку парчиња облека ама шо знам, може некако да не ставаат попусти тој ден...појма неам, сега и мене ми е нелогично вака коа размислувам :D

На rossonerka му/ѝ се допаѓа ова.
  10. SexyPrincess

SexyPrincess Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јуни 2010
    Пораки:
    254
    Допаѓања:
    132
    има нешто како каталог или??? Ако може линк :?:

11. rossonerka

rossonerka Популарен член

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.289
    ^ oтвори си ги веб страните на сите брендови ќе си ги најдеш на гугл или нивните ФБ групи и види си ги новите колекции ;)
    Дел имаат и онлајн купување, па ќе кликнеш грција и ќе видиш цени отприлика, кои парчиња ги има. Пример за манго и зара имаат, Х&М исто, а за други како бершка, страдувариус, Пул&беар ќе си ги видиш веб страните.

12. Elen.b

Elen.b Истакнат член

Се зачлени на:
    8 март 2011
    Пораки:
    150
    Допаѓања:
    40
  13. Elen.b

Elen.b Истакнат член

Се зачлени на:
    8 март 2011
    Пораки:
    150
    Допаѓања:
    40
    Слушнав дека имало солун во градот некојси магацин на големо за чевли кај што имало многу убави модели за порпистапни цени, да не знае некој кај се наоѓа?И дуго кај е можно да има посвечени фустанчиња освен во H&M, зашто во овие кај што одам секогаш како страдивариус, бершка,зара,.......посекојдневна е облеката?

14. maja8

maja8 Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2010
    Пораки:
    2.847
    Допаѓања:
    2.159
    Свечени фустанчиња -НИГДЕ од продавниците кои сите ги посетуваме. Ниту во Х&М,сите убави се продаваат одма , и јас не успаеав да си најдам :(

15. enca.69

enca.69 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    1.709
    Допаѓања:
    3.452
    Свечени моделчиња фустанчиња а и преубави, за 20 и 25, до 50 евра видов во две, три улички, значи сите беа такви со свечени, чипкани, штосни, ама преубави фустанчиња, сеа незнам точно да објаснам,ама ќе прашаш некој за ташнарската уличка, и ќе ги шеташ уличките околу неа, значи од големиот како зелен пазар што им е , надоле кога се симнуваш кон крајбрежјето... :worried:
    Незнам убаво да ти објаснам, ама по тие мали продавничиња имаше стварно избор боли глава, а за малку пари...
    Се надевам ќе се снајдеш :worried:

16. fashionista-15

fashionista-15 Истакнат член

Се зачлени на:
    14 ноември 2010
    Пораки:
    42
    Допаѓања:
    3
    До сега сум одела на шопинг само во Космос.. Ама испадна непланирано па вторник моите ќе одам за Солун и ќе ме земат и мене. Ама овај пат ќе одиме само на Цимицки а несум бидена одамна(како мала).. И сеа ако може да ми каже некој што има.. Кои бутици? H&M,P&B,Bsk....., други?? Фала однапред!

17. AIT

AIT Популарен член

Се зачлени на:
    20 јануари 2011
    Пораки:
    979
    Допаѓања:
    1.751
    Сите фирми ги имаш на Цимиски,имаш и Пул анд Бер и Зара и Бенетон ....

18. fashionista-15

Се зачлени на:
    14 ноември 2010
    Пораки:
    42
    Допаѓања:
    3
    Некои други такви марки дали има и кои се тие? Со прифатливи цени ово-оно..
    а секако знам дека ги има овие.........

19. kallias

kallias Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    3.782
    Допаѓања:
    6.985
    лелеле девојче, извини што ќе ти кажам ама малку претеруваш со прашањата, па ти акжав дека ги има сите фирми зависно и од тоа кои ти требаат, па и без тоа ќе доаѓаш наваму ете ти лично да дојдеш и ќе видеш се што ти треба.....а цените моментално се без попусти и се движат од 40 евра па нагоре :o

20. fashionista-15

Се зачлени на:
    14 ноември 2010
    Пораки:
    42
    Допаѓања:
    3
    Е што напнав? Јас фино,лепо си прашав дали има некој добар да ми наброи некој бутик што го има за да знам одприлика дали ќе морам пак за космос или можам од таму се да си испазарам.. а вие па ако нејќевте да кажете неморавте , никој не ве присили! А за цените што се 40 евра па нагоре мало морген, океј? Ти ќе ми кажуваш.. Смешна си.. хахаха Со 40 евра во Бершка на пример можеш да купиш - фармерки,ташничка и една маичка дури! Не си нормална kallias, можеш до на психијатар малку да појдеш не ти е на одмет. Кисс