Па ете гледаш како знаеш? Тогаш зошто прашуваш кога ги знаеш цените??? И ќе те молам без навредување, кој е за психијатар тој нека му ја мисли, во ред? Не се спуштам на толку ниско ниво па да се расправам по форумов со некој што воопшто не ми ни доликува.... И мислам дека ова прашање треба да се затвори. The end!
abre lugje so ste mi go izbrisale komentarot ?abe sram da vi e i na vas [mod-kirilica:1nbwiqh1][/mod-kirilica:1nbwiqh1]
Со другарките уште сега се договоривме да одиме. Солун не ни бега Ама идеме прв пат со големи очекувања Прочитав дека летните попусти почнуваат од 15 јули до 15 август. Во овој период е 50% попуст а после тој од 70? Или како? Сакаме да го фатиме масовниот од 70% Дали знаете отприлика кога почнува, датум?
Не знам точно кога почнува, но да знаеш дека рече одиш прв пат, поубавите работи и поголемите бројчиња се креваат одма, така да ако одите при крајот на попустот потешко ке начекаш добри работи, или ке бидат XS....сега не знам во зависност кој број ви треба но сепак подобро е да одите ако не на почеток кон средината, последните денови тешко се наоѓаат работи...............
Нема сега 50. Може да нема воопшто да нема ни 10%. Во април стига летната роба, така да сезоната е во полн ек. На 15 јули почнува попустот. И тој не е на се 70%, туку максимум е 70%. На некои парчиња е 20%, најчесто е 50%, а ако веќе ни со 50% не им се купува на крај на попустот се зголемува за 70%. Значи 70% ќе начекаш во август Еве пример имаше Пул&Беар патики околу 50 евра беа во сезоната до 15ти јануари. Почна попустот и на 20ти јас кога бев ги земав за 25 евра. Другарка беше околу 1ви фебруар и ги земала за 20 истите друга боја. А друга другарка на 15ти фебруар имало останато 2-3 патики и биле околу 12 евра. Тоа е тоа. Зависи од продавница, зависи од парче облека, зависи колку им се продава. Попустот во Солун е до 70%, може евентуално во јуни некаде да почне она 10% попуст на оваа пролетно-летна колекција. Или еве кај нас има во Њујоркер попуст секогаш, ама тоа е на некои парчиња одамна што им стојат. Пример сега има некои од есенската колекција на попуст им се. И во Солун може во дел од продавниците да најдеш делче на крај забутано со некој попуст. Ама тоа е што им останало едно бројче, некои стари модели, ако имаш среќа да ти се точни супер
Епа тогаш најдобар период се одење некаде крај на јули почеток на август Фала ви Па и да нема бројчиња ништо страшно, прошетката се важи поише
Бев јас оваа сабота, немаше некој голем избор. Повеќето работи се секојдневни, ако барате нешто свечено тешко Нема попусти, а особено скапи се чевлите. Јас не би ви препорачала овој период да одите
Незнам што очекувате да има?! И јас бев минатата недела,па најдов се што ми требаше.Секаде има нови колекции,се е убаво и ново,и не е ништо поскапо од кај нас.(Само Манго има кај нас,па така да нашето е поскапо). Има за се и секого по нешто. A попусти во јули,како што е пгоре напишано.
И јас бев пред една недела и најнормално. Цените како и секоја нова колекција, баш онакви ко што ги има по интернет. Убави работи, пролетни, шарени, во тренд. Јас сум задоволна, си купив се што имав замислено. Штикли има убави и мене не ми се чинеа скапи. Има убави за по 40тина евра, што мислам дека е сосема ок за штикли од нова колекција. Во зара се малку поскапи, околу 70тина евра, што според мене пак не е изгор. Е сега нормално има и повисоки марки каде има штикли од по 200-300 евра ама у глобала има за секого, секој може да си најде
да ве прашам некој што бил на кинескиот пазар во грција ако може да ми каже каква роба има.мене конкретно ми треба за бутик значи на големо сакам да купам.ме интересира дали има фустанчиња и модерна облека сепак да не е нешто ептен класично
Бев лани и си изнакупив многу убави работи. Маички за 5 евра фармерки од 15 до 20 евра...си купив и мн убави ароматизирани свеќи за 2 е што најмногу ми се допаднаа од се останато
Туристичка Агенција Атлантис-Струмица секоја сабота за само 600денари ве води на Шопинг во Солун! Поагање наутре а доаѓање навечер!
Сакам да прашам и јас каде се наоѓа кинескиот пазар и какви работи има ? Сепак јас сум повеќе за Космос.
Истите прашања во темава се поставуваат по 100 пати. Па ако толку ве интересира ќе ги прочитате и претходните мислења, а не секое второ прашање е кога се попустите или кои агенции возат и за колку пари!
Прашај во тур. агенции тие ќе те однесат точно на кинескиот пазар Јас сум била 4-5 пати, значи има секаква роба има и модерна, би ти препорачала да одиш со некоја друга сопственичка на бутик за да ви дадат повеќе попуст, колку повеќе количина толку поевтини се алиштата.
Во сабота ќе одам во Солун, но нема да одам во Космос, ќе шетам низ продавниците во Солун таму најубави работи видов и си викав дека во Космос ќе има поубави и се залажав. Памет за другпат