Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Шопинг во Солун

Дискусија во 'Мода и стил' започната од maja8, 11 јануари 2010.

1. broken099

broken099 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јули 2010
    Пораки:
    565
    Допаѓања:
    432
    Имам во план утре да одам во Солун поточно во Космос.
    Цените се исти или позгодни? :)

2. fashionista-15

fashionista-15 Истакнат член

Се зачлени на:
    14 ноември 2010
    Пораки:
    42
    Допаѓања:
    3
    Јас планирам да одам на 16 јули(во сабота).. Мислам дека тогаш веќе ќе има попусти. Што мислите? Како ќе се движат попустите.. 20, 50% или ? Фала ви однапред

3. Rubiii

Rubiii Популарен член

Се зачлени на:
    17 февруари 2011
    Пораки:
    2.691
    Допаѓања:
    5.468

Јас сум била на 16ти (а тоа е еден ден после официјалниот попуст во зима или лето), и се разочарав бидејки работата беше исто ко да не е започнат. Некои работи беа со минимално 5% или 10% намаление,што и беше неприметливо во цената на чевли на пример. Од тогаш одам после 20ти,било зимо или лето.
    А инаку, јас бев вчера, и нема избор на фармерки и панталони, палта секакви боички, штикли има гооолем избор ама цените се од 50-60е нагоре, фустани слабо, маички исто, јакнички никакви, најмногу римјанчиња просечни на изглед и рамбовки.

4. fashionista-15

Се зачлени на:
    14 ноември 2010
    Пораки:
    42
    Допаѓања:
    3
    Фала ти Руби. Јас сепак ќе одам на 16 , затоа што морам да купам купач, фустанче за свадбата на братми, штикли и други свари потребни за секојдневно. И кога ќе се вратам ќе ве известам што се случува :))) :* Поздрав!

На nuninuni и Elen.b им се допаѓа ова.
  5. fashionista-15

Се зачлени на:
    14 ноември 2010
    Пораки:
    42
    Допаѓања:
    3
    Ајде...Се ближи 16ти. Гледам веќе се најавуваат попустите :)

6. Elen.b

Elen.b Истакнат член

Се зачлени на:
    8 март 2011
    Пораки:
    150
    Допаѓања:
    40

ОД каде поточно?Од Мега Аутлет, или..?

7. Em4ii

Em4ii Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јуни 2011
    Пораки:
    121
    Допаѓања:
    51
    да од мега аутлет. и во H&M има многу ефтинки патичиња за пролет/лето

8. Hipster

Hipster Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    5.779
    Допаѓања:
    22.421
    znaete koga potocno pocnuva toj GOLEMIOT POPOUST! znaete 5 evra maiciki, 10 evra farmerki. Lani se naogjaa preubavi raboti za tie pari i toa ne deka sum nessto XXXXS ili XXXXL, bas M, L i za 200 evra si kupiv 5 maci, 3 para farmerki 2 fustana sitkilki 2 kapi, 2 zempera i 2 sukni. Ne deka se ispofaliv sea ama stv stv moze da se kupi mn za malce pari a ubavo i moderno!
    8) :inlove:
    [mod-kirilica:3qqcnx19][/mod-kirilica:3qqcnx19]

9. Elen.b

Elen.b Истакнат член

Се зачлени на:
    8 март 2011
    Пораки:
    150
    Допаѓања:
    40
    па од јули 15 е официјалното намаление, но такви попусти големи очекувај август........иако морам да речам дека најубавите работи и големите бројчиња се земаат уште првите дена..............

10. maja8

maja8 Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2010
    Пораки:
    2.847
    Допаѓања:
    2.159
    Женииии, одиме ли во сабота? :)

11. suze11

suze11 Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јули 2011
    Пораки:
    20
    Допаѓања:
    4
    Кога почнуваат попустите во Солун, до кога траат и со колку попуст ке почнат продавниците да продаваат ?

12. maja8

maja8 Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2010
    Пораки:
    2.847
    Допаѓања:
    2.159
    Значи веќе отековте!
    Бидејќи јас си ја отворив темата, си земам за дозвола да ви забранам веќе да го поставувате прашањето КОГА ИМА ПОПУСТИ ВО СОЛУН? Побогу... секое второ мислење е со ова прашање, и милион пати е одговорено!
    Кога веќе ја отвараш темава, разлистај малку што се пишувало, па после прашувај.

На kallias му/ѝ се допаѓа ова.
  13. suze11

suze11 Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јули 2011
    Пораки:
    20
    Допаѓања:
    4
    Девојки ако идете викнедов во Солун да иззвестите што облека има, колку попуст... :clap:

14. mona.s

mona.s Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јуни 2011
    Пораки:
    579
    Допаѓања:
    153
    еј јас немам ојдено во мега аутлетот,сега ја отворив страната ама не можи да се гледа шо алишта има јас мислев можи :sweat: поубо е на Самитцки улицата оти таму има и h&m а во космосот нема,јас сакам нешто да си купам од miss sixty ама ке одам август

15. rossonerka

rossonerka Популарен член

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.289
    Бил некој овој месец во Космос?
    Трач или вистина е она дека отвориле Х&М во Космос :)
    На топлово нема шанси да шетам на Цимицки, така да комфорен шопинг ми е побитен од еден Х&М.
    Само се надевам дека ќе најдам облека која е меѓу кежуал и деловна зашто низ градов наш врие од парчиња за на плажа, а како да се облекуваме ние на работа што одиме? По шорц ли и мини цветно фустанче? :lol:
    Едно исто секаде има во Скопјево :tmi:

16. AmandaS

AmandaS Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јуни 2011
    Пораки:
    83
    Допаѓања:
    141

уште од 4ти јуни има Н&М во космос

17. mona.s

mona.s Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јуни 2011
    Пораки:
    579
    Допаѓања:
    153
    да убо ама сепак ако е жешко мене поубо ми е по Самитцки

18. goddess.Of.chaos

goddess.Of.chaos Популарен член

Се зачлени на:
    1 јуни 2011
    Пораки:
    1.070
    Допаѓања:
    1.112
    Шо ви е тоа Самицки бе? Инаку има попусти, не се уште тие големите ама има, Х&M, Зара и компанија конкретно имаат, и на страниците од секоја пишува кога има попуст. Мене ме интересира т.н. црн петок кога е? Пошо одам Солун, попусти не-попусти, ама таков петок кога било све 70-90 посто смалено првпат слушам дека постои. :?: |(

19. Lady90

Lady90 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 април 2011
    Пораки:
    28
    Допаѓања:
    7
    Тие што сте биле вчера пишете како поминавте што си купивте, како беа цените ????????? ;)

На suze11 му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Li0ness

Li0ness Популарен член

Се зачлени на:
    30 октомври 2010
    Пораки:
    1.057
    Допаѓања:
    1.819
    Вчера бевме до Космос (да искористиме од одморот) ама на кратко. Има попусти, ама колку што видов, иако пишува до 50%, повеќе би рекла дека се 20-30%. Да нагласам, многу кратко се задржавме, колку да видиме вреди ли да се оди другпат за на раат разгледување и купување, па многу малку видов. Протрчав низ Зара, чантите на попуст се просек 25 евра, има убави штикли и тие мислам дека беа до 30 евра, балетанки (мислам ?) по 10. Сакоа 25, јакни 30 (барем тоа малку што видов). Во Бершка дуксери по 10, кошули (од оние тенките) мислам по 7-8 евра, топови од 5 евра нагоре.
    Н&М има горе на спрат, мислам дека таму пишуваше цени од 1 евро на излогот(?!) ама не влегов.
    Имаше многу гужва, ама не претерано. На каса не се чекаше подолго од 5 мин.
    Кој има подетални информации нека надополни, и мене ме интересира :).