Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Шопинг во Солун

Дискусија во 'Мода и стил' започната од maja8, 11 јануари 2010.

1. maja8

maja8 Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2010
    Пораки:
    2.847
    Допаѓања:
    2.159
    Абееее, сеа претера малце можеби, ама сандали за 5 и 7 евра? Фустанчиња 3 евра? Не сум видела ниту сега ниту нигкогаш :lol:

2. Elen.b

Elen.b Истакнат член

Се зачлени на:
    8 март 2011
    Пораки:
    150
    Допаѓања:
    40

Или не си гледала добро или не знаеш кај да гледаш :) Имаше 100% зашто јас си купив лично од Х и М, така да кој бил видел...........
    p.s. Еве ви и доказ кој не верува................http://www.hm.com/gb/product/78559?article=78559-D......јас си ги купив овие за 5 евра...................

На TheIcePrincess и unstoppablemind им се допаѓа ова.
  3. rossonerka

rossonerka Популарен член

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.289
    Имаше гладијаторки за 5 евра, јас додека ги пробував кафените ми се скина ремчето, така да и 300 денари да е не барам јас 10 години да го носам, ама не да се скине и на пробување.
    Имаше и фустани за 5 евра кога јас бев, оние апла за на плажа ;)
    Иначе јас бев на 22ри, 7 дена откако почна попустот.
    Ги гледав пред некој ден цените каде каде се паднати од тогаш. Ако јас кога бев во зара блузите беа просечно 10-15 евра, сега се истите на упола, и речиси се е на упола. Пример во страдивариус јас не фатив голем попуст, а од 1ви август се е многу смалено.
    Така да кој го носи патот нека си оди и да се изнапазарува убаво за ефтини парички ;)

4. Elen.b

Elen.b Истакнат член

Се зачлени на:
    8 март 2011
    Пораки:
    150
    Допаѓања:
    40

Да точно,....јас кога бев за 3 евра беа,...но такви ко за на плажа, обични, морнарски и слични, не очекувајте за на свадба толку ефтини :) но имаше и убави како за излегување, тие околу 10,12 15 евра беа, зависи каде како,.............Зара беа и многу повеќе.......јас си купив многу слатко од Бершка како за излегување, 12 евра беше,.......

инаку гладијаторките јас ги имам ставено 3-4 пати и до сега издржале :) ,....а точно е дека не се некој кој зне што квалитет воопшто и не очекувам многу да ги носам, но сепак јас само сакам да кажам дека имаше од 5 евра........поквалитетните и поубавите повеќе ке се нормално, но тие од 7 се платнени и се супер............

5. LadyEj

LadyEj Истакнат член

Се зачлени на:
    3 април 2011
    Пораки:
    76
    Допаѓања:
    128
    Шопингхолици знам дека ви е здосадено од прашања, ама едноставно морам да прашам.. Планирам да одам некаде околу 20ти август, може да биде и 22ри-3ти.. ќе го фатам ли попустот?

6. WhiteAngel

WhiteAngel Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2011
    Пораки:
    2.107
    Допаѓања:
    1.641
    Јас веќе долго време се убедувм да појдам на еден саглам шопинг. И денес видов понуда за шопинг во Солун превоз 800денари. И си викам мора на фемина да има таква тема. Побарав и најдов. Гледам баш е ефтино за разлика од овде. Е сега ме интересира дали августов ќе има попуст??

7. t.w.e.e.t.y

t.w.e.e.t.y Истакнат член

Се зачлени на:
    4 август 2011
    Пораки:
    562
    Допаѓања:
    617
    пред една недела имаше во космос, а незнам дали уште трае!

8. suze11

suze11 Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јули 2011
    Пораки:
    20
    Допаѓања:
    4
    Викендов пак бев во Солун... Имате превоз до Солун за 800 денари со Еуролине и осигурување 50денари (дневно) во Уника... Иначе попусти има само треба да си снаодлива и да имаш среќа... Јас како што знам има попусти до 25ти Август, но што ке најдеш тогаш е прашање... Поздрав !

9. Acerola

Acerola Истакнат член

Се зачлени на:
    29 мај 2011
    Пораки:
    537
    Допаѓања:
    630
    Вчера вев во Космос,си купив убави и евтини работи.Е сега,прашање на вкус се повеќето работи кои се останати,зашто мене ми беше потребно повеќе време за да си го најдам тоа што си купив.Попуст има,добри фармерки и фустани се наоѓаат за 8 до 20 евра,кошулчиња и маички има и од 4-5 евра,Има и намаление на накит,чевли и тн.

10. CoverGirl10

CoverGirl10 Популарен член

Се зачлени на:
    9 декември 2010
    Пораки:
    357
    Допаѓања:
    2.916
    Девојки да ве прашам каде се наоѓаше продавницата на Најк во Солун??
    Сакам да одам оваа есен да купам неколку пара обувки од таму, и ме интересира дали се продаваат мартинки?? :?:

11. cocinella

cocinella Истакнат член

Се зачлени на:
    12 март 2011
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    0
    Ме интересира преку која агенција мозам да отидам на сопинг у солун .Ве молам ако мозе одговор.

12. suze11

suze11 Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јули 2011
    Пораки:
    20
    Допаѓања:
    4

13. Rubiii

Rubiii Популарен член

Се зачлени на:
    17 февруари 2011
    Пораки:
    2.691
    Допаѓања:
    5.468
    Јас на скоро на месеца,ако не и секој месец,одам за солун,ама последно бев на 25 јуни,кога немаше ни п од попусти,па ме интересира,дали има сега од оние чизми ниски,ама до над колено што се моделите,и ако има ,што цена се?
    и исто ме интересира,бидејки не сум била 3 години преку агенција во лето,дали агенцииве уште носат со скратено време зараде летниов период или има некои промени за времето ? јас кога бев последен пат ( и прв) преку агенција во лето,не оставија само 2-3 саати во центар и 1 во космос,и веке во 15ч тргавме за ск.

14. slatkichKa123

slatkichKa123 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 март 2011
    Пораки:
    598
    Допаѓања:
    342
    Девојки планирам да одам оваа сабота во Солун, има ли уште попуст, и дали вреди да одам до таму? :)

PS: Колку пари минимум да земам за 2-3 пара фармерки, неколку маички .. стандард. Од поефтиниве продавници секако :)

15. Rubiii

Rubiii Популарен член

Се зачлени на:
    17 февруари 2011
    Пораки:
    2.691
    Допаѓања:
    5.468
    ^^^Дека ке најдеш попуст наогаш гарант,јас лани бев крајот на август,што значи дека официјално бил завршен(до 15ти август трае) и си изнакупив како и секогаш. А за фармерки и маички,па нема да ти требаат повеке од 50 евра,бидејки најскапите фармерки(зборам за модели кои спагаат во попустот) се највеке до 12 евра,а да не зборам дека сигурно наогаш и за 5 евра(моја другарка си наога секоја сезона обв фармерка од зара за 5 евра),а маичките се од 2 па до 5евра во крајна линија...

16. duffi

duffi Форумски идол

Се зачлени на:
    14 април 2011
    Пораки:
    12.744
    Допаѓања:
    145.184
    Вчера бев за Солун и не ви гарантирам дека ќе најдете нешто посебно.
    Попустите се веќе при крај , има само мали бројчиња и големи. Јас носам XXS и имаше, но ако си во нормални броеви потешко ќе најдеш. Веќе им се пристигнати новите колекции. Броеви на чевли исто има мали и многу големи како 36 и 40/41. Нешто измеѓу потешко.
    Ако ве интересира нешто слободно прашајте, ако знам ќе ви кажам. :)

17. prasence

prasence Истакнат член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    24
    Допаѓања:
    5
    Дали некој знае до колку е работното време во понеделник по продавниците? Знам и дека имаше некој празник ама ич не ми текнува кој ден беше тоа

18. afroditaa

afroditaa Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јануари 2011
    Пораки:
    356
    Допаѓања:
    98
    да е жив и здрав :rofl: :*

19. Blabla16

Blabla16 Популарен член

Се зачлени на:
    28 јуни 2011
    Пораки:
    392
    Допаѓања:
    161
    Сакам да одам на шопинг во Солун деновиве... По можност да се тргнува од Куманово... Знае некоја било какви информации ?

20. LuisRoyo

LuisRoyo Истакнат член

Се зачлени на:
    24 јули 2011
    Пораки:
    105
    Допаѓања:
    12
    Јас вчера бев, задоволна сум пошто немаше гужва (среда ипак беше+со кола) ипак се задржав од 9 до 9(до затварање на продавниците во космос)

подобро ни јас не би ви објаснила.:)
    вистина е со броевите(посебно на фармерките xxs друго мнооогу тешко, затоа си се вратив со 2 пара фармерки само и едни шорцеви..за мајци и џемперчиња се изнакупував, од зара бершка и страдивариус,сфера као и јакна си земав есенска..манго не најдов нишо фино..стигнати се новите колекции а старово мнг брзо се изземало..минатата година крај на август па на рааат пак поише се изнакупив. факт е дека годинава имало јака навала на шопинг во солун..и тоа уште од почеток на попустов..така да памет за идна година 25ти јули до 1ви август рок за шопинг :D
    а да патем и оваа година фармерки по 12-15 евра само успеав да најдам, се изземале тие од по 5-7 евра(као што земав минатата година) , штета да си имав најдено уште 2 пара фармерки баш и некои фини балетанки ќе речев дека сум презадоволна :| али фармерка класика со маки големи на едно место најдов! и така се на се, оваа година треба повеќе среќа пошо бројчиња тешко се наоѓаат а богами и не е толкав попустот ко минатата година..ама бар сега нема да се мачам низ скопјево да барам :D

во космос секој работен ден од 9 до 9 навечер(имај во предвид дека се еден час покасно од нас, значи по наше 8 ), сабота до 8 работат-исто по нивно време значи наше 7!недела не знам мислам дека до нивно 12..претпладне, сигурно во недела нема да одиш на шопинг:) иначе мала богородица е овој викенд и ќе бидат гужви ооооооогромни, не препорачувам да се иде..секогаш го одбегнувам овој датум за шопинг..а и тогаш солун се најскап-не зборам за облека ама кај и да седнеш у градот се е дупло поскапо :)

На duffi му/ѝ се допаѓа ова.