Шопинг во Солун

Дискусија во 'Мода и стил' започната од maja8, 11 јануари 2010.

1. maja8

maja8 Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2010
    Пораки:
    2.847
    Допаѓања:
    2.159
    Абееее, сеа претера малце можеби, ама сандали за 5 и 7 евра? Фустанчиња 3 евра? Не сум видела ниту сега ниту нигкогаш :lol:

2. Elen.b

Elen.b Истакнат член

Се зачлени на:
    8 март 2011
    Пораки:
    150
    Допаѓања:
    40

Или не си гледала добро или не знаеш кај да гледаш :) Имаше 100% зашто јас си купив лично од Х и М, така да кој бил видел...........
    p.s. Еве ви и доказ кој не верува................http://www.hm.com/gb/product/78559?article=78559-D......јас си ги купив овие за 5 евра...................

На TheIcePrincess и unstoppablemind им се допаѓа ова.
  3. rossonerka

rossonerka Популарен член

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.289
    Имаше гладијаторки за 5 евра, јас додека ги пробував кафените ми се скина ремчето, така да и 300 денари да е не барам јас 10 години да го носам, ама не да се скине и на пробување.
    Имаше и фустани за 5 евра кога јас бев, оние апла за на плажа ;)
    Иначе јас бев на 22ри, 7 дена откако почна попустот.
    Ги гледав пред некој ден цените каде каде се паднати од тогаш. Ако јас кога бев во зара блузите беа просечно 10-15 евра, сега се истите на упола, и речиси се е на упола. Пример во страдивариус јас не фатив голем попуст, а од 1ви август се е многу смалено.
    Така да кој го носи патот нека си оди и да се изнапазарува убаво за ефтини парички ;)

4. Elen.b

Elen.b Истакнат член

Се зачлени на:
    8 март 2011
    Пораки:
    150
    Допаѓања:
    40

Да точно,....јас кога бев за 3 евра беа,...но такви ко за на плажа, обични, морнарски и слични, не очекувајте за на свадба толку ефтини :) но имаше и убави како за излегување, тие околу 10,12 15 евра беа, зависи каде како,.............Зара беа и многу повеќе.......јас си купив многу слатко од Бершка како за излегување, 12 евра беше,.......

инаку гладијаторките јас ги имам ставено 3-4 пати и до сега издржале :) ,....а точно е дека не се некој кој зне што квалитет воопшто и не очекувам многу да ги носам, но сепак јас само сакам да кажам дека имаше од 5 евра........поквалитетните и поубавите повеќе ке се нормално, но тие од 7 се платнени и се супер............

5. LadyEj

LadyEj Истакнат член

Се зачлени на:
    3 април 2011
    Пораки:
    76
    Допаѓања:
    128
    Шопингхолици знам дека ви е здосадено од прашања, ама едноставно морам да прашам.. Планирам да одам некаде околу 20ти август, може да биде и 22ри-3ти.. ќе го фатам ли попустот?

6. WhiteAngel

WhiteAngel Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2011
    Пораки:
    2.107
    Допаѓања:
    1.642
    Јас веќе долго време се убедувм да појдам на еден саглам шопинг. И денес видов понуда за шопинг во Солун превоз 800денари. И си викам мора на фемина да има таква тема. Побарав и најдов. Гледам баш е ефтино за разлика од овде. Е сега ме интересира дали августов ќе има попуст??

7. t.w.e.e.t.y

t.w.e.e.t.y Истакнат член

Се зачлени на:
    4 август 2011
    Пораки:
    562
    Допаѓања:
    617
    пред една недела имаше во космос, а незнам дали уште трае!

8. suze11

suze11 Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јули 2011
    Пораки:
    20
    Допаѓања:
    4
    Викендов пак бев во Солун... Имате превоз до Солун за 800 денари со Еуролине и осигурување 50денари (дневно) во Уника... Иначе попусти има само треба да си снаодлива и да имаш среќа... Јас како што знам има попусти до 25ти Август, но што ке најдеш тогаш е прашање... Поздрав !

9. Acerola

Acerola Истакнат член

Се зачлени на:
    29 мај 2011
    Пораки:
    537
    Допаѓања:
    630
    Вчера вев во Космос,си купив убави и евтини работи.Е сега,прашање на вкус се повеќето работи кои се останати,зашто мене ми беше потребно повеќе време за да си го најдам тоа што си купив.Попуст има,добри фармерки и фустани се наоѓаат за 8 до 20 евра,кошулчиња и маички има и од 4-5 евра,Има и намаление на накит,чевли и тн.

10. CoverGirl10

CoverGirl10 Популарен член

Се зачлени на:
    9 декември 2010
    Пораки:
    362
    Допаѓања:
    2.932
    Девојки да ве прашам каде се наоѓаше продавницата на Најк во Солун??
    Сакам да одам оваа есен да купам неколку пара обувки од таму, и ме интересира дали се продаваат мартинки?? :?:

11. cocinella

cocinella Истакнат член

Се зачлени на:
    12 март 2011
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    0
    Ме интересира преку која агенција мозам да отидам на сопинг у солун .Ве молам ако мозе одговор.

12. suze11

suze11 Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јули 2011
    Пораки:
    20
    Допаѓања:
    4

13. Rubiii

Rubiii Популарен член

Се зачлени на:
    17 февруари 2011
    Пораки:
    2.714
    Допаѓања:
    5.491
    Јас на скоро на месеца,ако не и секој месец,одам за солун,ама последно бев на 25 јуни,кога немаше ни п од попусти,па ме интересира,дали има сега од оние чизми ниски,ама до над колено што се моделите,и ако има ,што цена се?
    и исто ме интересира,бидејки не сум била 3 години преку агенција во лето,дали агенцииве уште носат со скратено време зараде летниов период или има некои промени за времето ? јас кога бев последен пат ( и прв) преку агенција во лето,не оставија само 2-3 саати во центар и 1 во космос,и веке во 15ч тргавме за ск.

14. slatkichKa123

slatkichKa123 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 март 2011
    Пораки:
    598
    Допаѓања:
    343
    Девојки планирам да одам оваа сабота во Солун, има ли уште попуст, и дали вреди да одам до таму? :)

PS: Колку пари минимум да земам за 2-3 пара фармерки, неколку маички .. стандард. Од поефтиниве продавници секако :)

15. Rubiii

Rubiii Популарен член

Се зачлени на:
    17 февруари 2011
    Пораки:
    2.714
    Допаѓања:
    5.491
    ^^^Дека ке најдеш попуст наогаш гарант,јас лани бев крајот на август,што значи дека официјално бил завршен(до 15ти август трае) и си изнакупив како и секогаш. А за фармерки и маички,па нема да ти требаат повеке од 50 евра,бидејки најскапите фармерки(зборам за модели кои спагаат во попустот) се највеке до 12 евра,а да не зборам дека сигурно наогаш и за 5 евра(моја другарка си наога секоја сезона обв фармерка од зара за 5 евра),а маичките се од 2 па до 5евра во крајна линија...

16. duffi

duffi Форумски идол

Се зачлени на:
    14 април 2011
    Пораки:
    12.777
    Допаѓања:
    145.291
    Вчера бев за Солун и не ви гарантирам дека ќе најдете нешто посебно.
    Попустите се веќе при крај , има само мали бројчиња и големи. Јас носам XXS и имаше, но ако си во нормални броеви потешко ќе најдеш. Веќе им се пристигнати новите колекции. Броеви на чевли исто има мали и многу големи како 36 и 40/41. Нешто измеѓу потешко.
    Ако ве интересира нешто слободно прашајте, ако знам ќе ви кажам. :)

17. prasence

prasence Истакнат член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    24
    Допаѓања:
    5
    Дали некој знае до колку е работното време во понеделник по продавниците? Знам и дека имаше некој празник ама ич не ми текнува кој ден беше тоа

18. afroditaa

afroditaa Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јануари 2011
    Пораки:
    356
    Допаѓања:
    98
    да е жив и здрав :rofl: :*

19. Blabla16

Blabla16 Популарен член

Се зачлени на:
    28 јуни 2011
    Пораки:
    392
    Допаѓања:
    163
    Сакам да одам на шопинг во Солун деновиве... По можност да се тргнува од Куманово... Знае некоја било какви информации ?

20. LuisRoyo

LuisRoyo Истакнат член

Се зачлени на:
    24 јули 2011
    Пораки:
    105
    Допаѓања:
    13
    Јас вчера бев, задоволна сум пошто немаше гужва (среда ипак беше+со кола) ипак се задржав од 9 до 9(до затварање на продавниците во космос)

подобро ни јас не би ви објаснила.:)
    вистина е со броевите(посебно на фармерките xxs друго мнооогу тешко, затоа си се вратив со 2 пара фармерки само и едни шорцеви..за мајци и џемперчиња се изнакупував, од зара бершка и страдивариус,сфера као и јакна си земав есенска..манго не најдов нишо фино..стигнати се новите колекции а старово мнг брзо се изземало..минатата година крај на август па на рааат пак поише се изнакупив. факт е дека годинава имало јака навала на шопинг во солун..и тоа уште од почеток на попустов..така да памет за идна година 25ти јули до 1ви август рок за шопинг :D
    а да патем и оваа година фармерки по 12-15 евра само успеав да најдам, се изземале тие од по 5-7 евра(као што земав минатата година) , штета да си имав најдено уште 2 пара фармерки баш и некои фини балетанки ќе речев дека сум презадоволна :| али фармерка класика со маки големи на едно место најдов! и така се на се, оваа година треба повеќе среќа пошо бројчиња тешко се наоѓаат а богами и не е толкав попустот ко минатата година..ама бар сега нема да се мачам низ скопјево да барам :D

во космос секој работен ден од 9 до 9 навечер(имај во предвид дека се еден час покасно од нас, значи по наше 8 ), сабота до 8 работат-исто по нивно време значи наше 7!недела не знам мислам дека до нивно 12..претпладне, сигурно во недела нема да одиш на шопинг:) иначе мала богородица е овој викенд и ќе бидат гужви ооооооогромни, не препорачувам да се иде..секогаш го одбегнувам овој датум за шопинг..а и тогаш солун се најскап-не зборам за облека ама кај и да седнеш у градот се е дупло поскапо :)

На duffi му/ѝ се допаѓа ова.