Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Шопинг во Солун

Дискусија во 'Мода и стил' започната од maja8, 11 јануари 2010.

1. AudreyHepburn

AudreyHepburn Истакнат член

Се зачлени на:
    29 мај 2011
    Пораки:
    130
    Допаѓања:
    15

jas ke idam utre :) nema nisto na popust a? :((

2. mona.s

mona.s Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јуни 2011
    Пораки:
    579
    Допаѓања:
    153
    ti pishav vo lp.

3. agiagi

agiagi Истакнат член

Се зачлени на:
    15 август 2011
    Пораки:
    100
    Допаѓања:
    6

ke moze i mene da mi kazis dali ima nesto na popust? sakam da odam oktomvri.. ako znae nekoj neka mi pise. Fala odnapred :)

4. Hipster

Hipster Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    5.779
    Допаѓања:
    22.421
    jas ke idam utre :) nema nisto na popust a? :(([/quote]
    ti pishav vo lp.[/quote]

ke moze i mene da mi kazis dali ima nesto na popust? sakam da odam oktomvri.. ako znae nekoj neka mi pise. Fala odnapred :)[/quote]

Незнам дали има уште попуст, јас на 8 август бев и искрено беше при крај. искрено не верувам дека има нешто останато. И ако веќе чекаш, не оди во октомври зашто тогаш нема попуст тек после декември а најголемиот е после нова година тие 3-4 дена. поздрав 8)

5. Glorya

Glorya Истакнат член

Се зачлени на:
    2 септември 2011
    Пораки:
    6
    Допаѓања:
    0
    Во Солун бев вчера,ама тотално се разочарав..Покрај тоа што нема апсолутно ништо по продавниците,само партали како од шутка земени и нафрлани,туку и нема попусти како некогаш што имаше...Единствено си најдов фустанче за 10 евра,дуксер 25 евра и болеро 7 и пол евра... |(

6. Hipster

Hipster Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    5.779
    Допаѓања:
    22.421
    Немало бидејќи си ги испуштила попустите, се е веќе продадено на попуст. Види погоре има мн мислења за тоа од кога до кога траат попустите. Инаку да на крај пстануваат само најнеубавите работи :(

7. snegulka21

snegulka21 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 декември 2010
    Пораки:
    249
    Допаѓања:
    93
    Јас планирам да одам во сабота, чисто онака на прошетка, не сум била никогаш па сакам да го видам наш Солун :D ако најдам нешто ефтинко ке си купам, мада не верувам веќе е есенска роба веројатно.

8. AudreyHepburn

AudreyHepburn Истакнат член

Се зачлени на:
    29 мај 2011
    Пораки:
    130
    Допаѓања:
    15
    Jas bevvvvv i si iznakupuvav raboti ama tolku veke nema nisto od letnata garderoba! Esenskata e preubavaaa!! samo ne e na popust :)

9. mime87

mime87 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2010
    Пораки:
    3.956
    Допаѓања:
    6.949
    девојки како нема ништо бе се разочарав :( планирам за викендот да одам од кога се токмам како се движат цените на есенската роба?

10. Hipster

Hipster Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    5.779
    Допаѓања:
    22.421
    Не се разочарувајте одма, има и парчиња што не се претерано скапи.
    Јас од лично искуство знам дека Зара и магно се малку поскапи од обично кога не е на попуст, знаат да имаат луди цени но зависи секогаш вреди да се види нели :)
    Од друга страна Бершка и Страдвариус не се скапи, маички по 10 евра, скуњички по 15 фармерки од 20, до кај 30 евра и не е нешто прескапо.H&M има доста ефитни работи, фустанчиња по 20 евра и фармски исто така. Видите на страните на секоја од нив на интернет има точни цени ;)
    Пријатен шопинг 8)

11. sunfemina

sunfemina Популарен член

Се зачлени на:
    17 февруари 2011
    Пораки:
    1.731
    Допаѓања:
    843
    Јас го фатив попустов ептен во најголем жар, а и дека сите по одмори беа немаше гужва и си имаше роба се изнакупив се и сешто..али тоа беше пред околу 1ви Август отприлика. Сега не верувам дека има нешто, ќе го чекам наредниот таков попуст за некој месец.

12. mona.s

mona.s Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јуни 2011
    Пораки:
    579
    Допаѓања:
    153
    mime ти пишав и во лп еве да ти кажам и овде и за оние кои прашват,значи нема повеке ништо летно се е есенско па малку и зимско оти има и палта зимски...цените се различни ама нема никаде ништо помалку од 20 евра и тоа ппо дваесет евра се неко блузи обични памучни...можи да најдеш нешто поефтино ако има од ланската есенска колекција,единственото капите и бижутеријата е под 20 евра,а и секаде тоа што е останото од летната е по кошој и тоа најгрдото и во мнооогу големи броевии...зависи секој со колку парии планира да оди...А секаде во сфера бершка зара итн пиши 50 илли70% попуст ама нема...позз

13. maja8

maja8 Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2010
    Пораки:
    2.847
    Допаѓања:
    2.159
    Епа луѓе што сакате, веќе септември е, нормално дека летната гардероба е продадена... Неможе да не се продаде кога е ефтинија. Уште на почетокот на август немаше некој избор а не па сега. Сега го чекаме следниот попуст; здравје во јанувари :)

На mona.s му/ѝ се допаѓа ова.
  14. absent

absent Истакнат член

Се зачлени на:
    21 август 2010
    Пораки:
    19
    Допаѓања:
    2
    Дали некој знае од прилика какви се цените на патики најк, адидас, пума во мега аутлетот?

15. sanjaeva

sanjaeva Форумски идол

Се зачлени на:
    3 февруари 2011
    Пораки:
    3.391
    Допаѓања:
    87.674
    Мене ме разочара овој пат мегааутлет.
    Робата беше аутлет, а цените не :(
    Попустот во адидас во космос беше поголем него во мега.... (зборам за 25.08)
    Обично по попустите низ Солум аутлетот се полни и станува интересен.

16. Hipster

Hipster Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    5.779
    Допаѓања:
    22.421
    Ах радо ми збришила сега во солун на еден убав шопинг ги гледав на сите страници ги имаат стаевно новите колкеции, особено H&M, ах мори мајко ми се плаче ;(
    И цениве не беа нешто гром, онака просек, имаше фустанчиња по 20 евра.
    Не се џабе ок, ма апа затоа има избор, и да се бркаш низ продавница а не пола саат на каса.
    Ама што да се прави, мора да се упише на факс и за тоа треба пари, не е џабе :(

17. agiagi

agiagi Истакнат член

Се зачлени на:
    15 август 2011
    Пораки:
    100
    Допаѓања:
    6
    ke moze da ja pises stranata na H&M kade ke mozam da gi vidam novite kolekcii?

18. slavica999

slavica999 Популарен член

Се зачлени на:
    27 декември 2009
    Пораки:
    4.327
    Допаѓања:
    5.341

http://www.hm.com/gr/

19. Kasha

Kasha Популарен член

Се зачлени на:
    24 август 2011
    Пораки:
    1.724
    Допаѓања:
    3.266
    јас пред да идам во солун ги отворам сите интернет страници: Bershka, H&M, Stradivarius, Zara, Mango, Adidas и детално разгледувам. уште од дома си правам список што во која продавница треба да купам, испланирано пари си носам (за да не испадне уште нешто уз пат :) ) и среќна и задоволна си идам дома. :)
    ме нервира мене она малтретирање по бутици, гурање, разгледување 2 саати, па чекање за соблекувална итн.
    ќе идам следната недела па ќе ви кажам се што како има, мада сега не верувам да постои некаков попуст, бидејќи новите есенски колекции се актуелни. сепак ако има нешто ќе ве известам :) ;)

20. Elen.b

Elen.b Истакнат член

Се зачлени на:
    8 март 2011
    Пораки:
    150
    Допаѓања:
    40
    Бил некој сега брзо???Стигнати се новите есенски колекции???