ke moze i mene da mi kazis dali ima nesto na popust? sakam da odam oktomvri.. ako znae nekoj neka mi pise. Fala odnapred
jas ke idam utre nema nisto na popust a? ([/quote] ti pishav vo lp.[/quote] ke moze i mene da mi kazis dali ima nesto na popust? sakam da odam oktomvri.. ako znae nekoj neka mi pise. Fala odnapred [/quote] Незнам дали има уште попуст, јас на 8 август бев и искрено беше при крај. искрено не верувам дека има нешто останато. И ако веќе чекаш, не оди во октомври зашто тогаш нема попуст тек после декември а најголемиот е после нова година тие 3-4 дена. поздрав
Во Солун бев вчера,ама тотално се разочарав..Покрај тоа што нема апсолутно ништо по продавниците,само партали како од шутка земени и нафрлани,туку и нема попусти како некогаш што имаше...Единствено си најдов фустанче за 10 евра,дуксер 25 евра и болеро 7 и пол евра...
Немало бидејќи си ги испуштила попустите, се е веќе продадено на попуст. Види погоре има мн мислења за тоа од кога до кога траат попустите. Инаку да на крај пстануваат само најнеубавите работи
Јас планирам да одам во сабота, чисто онака на прошетка, не сум била никогаш па сакам да го видам наш Солун ако најдам нешто ефтинко ке си купам, мада не верувам веќе е есенска роба веројатно.
Jas bevvvvv i si iznakupuvav raboti ama tolku veke nema nisto od letnata garderoba! Esenskata e preubavaaa!! samo ne e na popust
девојки како нема ништо бе се разочарав планирам за викендот да одам од кога се токмам како се движат цените на есенската роба?
Не се разочарувајте одма, има и парчиња што не се претерано скапи. Јас од лично искуство знам дека Зара и магно се малку поскапи од обично кога не е на попуст, знаат да имаат луди цени но зависи секогаш вреди да се види нели Од друга страна Бершка и Страдвариус не се скапи, маички по 10 евра, скуњички по 15 фармерки од 20, до кај 30 евра и не е нешто прескапо.H&M има доста ефитни работи, фустанчиња по 20 евра и фармски исто така. Видите на страните на секоја од нив на интернет има точни цени Пријатен шопинг
Јас го фатив попустов ептен во најголем жар, а и дека сите по одмори беа немаше гужва и си имаше роба се изнакупив се и сешто..али тоа беше пред околу 1ви Август отприлика. Сега не верувам дека има нешто, ќе го чекам наредниот таков попуст за некој месец.
mime ти пишав и во лп еве да ти кажам и овде и за оние кои прашват,значи нема повеке ништо летно се е есенско па малку и зимско оти има и палта зимски...цените се различни ама нема никаде ништо помалку од 20 евра и тоа ппо дваесет евра се неко блузи обични памучни...можи да најдеш нешто поефтино ако има од ланската есенска колекција,единственото капите и бижутеријата е под 20 евра,а и секаде тоа што е останото од летната е по кошој и тоа најгрдото и во мнооогу големи броевии...зависи секој со колку парии планира да оди...А секаде во сфера бершка зара итн пиши 50 илли70% попуст ама нема...позз
Епа луѓе што сакате, веќе септември е, нормално дека летната гардероба е продадена... Неможе да не се продаде кога е ефтинија. Уште на почетокот на август немаше некој избор а не па сега. Сега го чекаме следниот попуст; здравје во јанувари
Мене ме разочара овој пат мегааутлет. Робата беше аутлет, а цените не Попустот во адидас во космос беше поголем него во мега.... (зборам за 25.0 Обично по попустите низ Солум аутлетот се полни и станува интересен.
Ах радо ми збришила сега во солун на еден убав шопинг ги гледав на сите страници ги имаат стаевно новите колкеции, особено H&M, ах мори мајко ми се плаче И цениве не беа нешто гром, онака просек, имаше фустанчиња по 20 евра. Не се џабе ок, ма апа затоа има избор, и да се бркаш низ продавница а не пола саат на каса. Ама што да се прави, мора да се упише на факс и за тоа треба пари, не е џабе
јас пред да идам во солун ги отворам сите интернет страници: Bershka, H&M, Stradivarius, Zara, Mango, Adidas и детално разгледувам. уште од дома си правам список што во која продавница треба да купам, испланирано пари си носам (за да не испадне уште нешто уз пат ) и среќна и задоволна си идам дома. ме нервира мене она малтретирање по бутици, гурање, разгледување 2 саати, па чекање за соблекувална итн. ќе идам следната недела па ќе ви кажам се што како има, мада сега не верувам да постои некаков попуст, бидејќи новите есенски колекции се актуелни. сепак ако има нешто ќе ве известам