Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Шопинг во Солун

Дискусија во 'Мода и стил' започната од maja8, 11 јануари 2010.

1. maja8

maja8 Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2010
    Пораки:
    2.847
    Допаѓања:
    2.159
    Елен, есенски колекции имаше уште во август. Сега бидејќи нема попуст, што би имало ако не есенски колекции. :)

2. goddess.Of.chaos

goddess.Of.chaos Популарен член

Се зачлени на:
    1 јуни 2011
    Пораки:
    1.070
    Допаѓања:
    1.113
    Може ли некоја од феминките што се поредовни од мене, да ми кажете што продавници за веш има, сеедно Космос или Солун? Фала. :)

3. maja8

maja8 Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2010
    Пораки:
    2.847
    Допаѓања:
    2.159
    Интимисими и Калцедониа ми текнуваат само. Ама цените не се нешто поефтини од кај нас. Скоро исти се.

4. Feminkaa

Feminkaa Истакнат член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    312
    Допаѓања:
    62
    Стигнати се есенските колекции, само овај период нема попуст

5. fotografija20

fotografija20 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 јуни 2011
    Пораки:
    42
    Допаѓања:
    10
    ај некој ако оди месецов или следниов нека пише дали ке има попусти.јас бев пред 2недели немаше ништо се беше нова колекција,а во јули ги начекав попустите што воопшто не очекував но бев слаба со кеш бидејки се враќав од одмор :(

6. Hipster

Hipster Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    5.779
    Допаѓања:
    22.421
    Есенскиве колекции се сон, леле, ќе умрам значи ја сакам ЦЕЛА колекција на H&M, ахх е сега цениве си се такви какви што се, попуст асален нема пред нова година, ако грешам нека ме поправи некој! Сум била во ноември и октомври, цените не се мн скапи ама не е се по 10-15 евра како што е на големие и познатите Sales во Грцка :lol:

На Elen.b му/ѝ се допаѓа ова.
  7. NB86

NB86 Истакнат член

Се зачлени на:
    14 април 2011
    Пораки:
    108
    Допаѓања:
    68
    На sunfemina му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Elen.b

Elen.b Истакнат член

Се зачлени на:
    8 март 2011
    Пораки:
    150
    Допаѓања:
    40
    Да знам дека имаше уште тогаш и јас бев, но имаше малку......сега ме интересира дали дојде нова роба и дали завршија попустите...дали има убави работи оти тогаш немаше нешто особено со долги ракави......Сега овие дена ако бил некој или ако оди нека кажува што има ново :)

9. sunfemina

sunfemina Популарен член

Се зачлени на:
    17 февруари 2011
    Пораки:
    1.731
    Допаѓања:
    843
    Ми се допаѓа ваков принцип на купување само ме интересира колку од тоа што однапред планираш, успеваш да го купиш во смисла дали сигурно успеваш работите да ги најдеш по бројче и плус на попуст?
    Инаку сега нема попусти помина летниот..ќе чекаме нареден декември/јануари..

10. Gea

Gea Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    1.056
    Допаѓања:
    11.605
    Кога е наредниот попуст во Солун? Некои велат декември, некои јануари,а ми треба прецизен одговор за да испланирам околу финансиите.
    И уште едно прашање. Досега не сум била во Мега аутлет и ме интересира, како отприлика се движат цените таму? Слушнав различни мислења, едни викаат дека и покрај попустите цените се високи, а други пак дека за ефтини пари може да се набават доста солидни парчиња.

11. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.074
    Попустите се: 15ти Јануари-15ти Февруари и 15тиЈули-15ти Август. Други попусти нема :)

На Gea му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Hipster

Hipster Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    5.779
    Допаѓања:
    22.421
    Попрецизно АМИН! :lol:

На mims-89 му/ѝ се допаѓа ова.
  13. veri

veri Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2010
    Пораки:
    3.061
    Допаѓања:
    1.478
    Сега прочитав на fancy.mk дека организираат шопинг во Солун, па еве информации за сите заинтересирани:
    " Датумот за шопинг во Солун е закажан за 15ти Окт, Сабота! Цената е 1000ден. Пријавете се на info@fancy.mk со име и презиме и контакт детали! Додека има места "

http://www.facebook.com/pages/fancymk/130176713677811 - fb page
    http://fancy.mk/ - web page

14. SBEP4E

SBEP4E Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јануари 2011
    Пораки:
    20
    Допаѓања:
    1
    шопинг има секоја сабота по агенцииве цена 800 ден :)

15. Belisima

Belisima Истакнат член

Се зачлени на:
    13 мај 2010
    Пораки:
    144
    Допаѓања:
    26
    Во мега аутлет добрите марки и покрај попустите се скапи како пр, Левис Дизел но пр. има евтини патики и тренерки во Адидас и има евтини кондури но постарите модели се најдуваат добри чевли од Адамс шус од Ехе зависно кој што бара

16. goddess.Of.chaos

goddess.Of.chaos Популарен член

Се зачлени на:
    1 јуни 2011
    Пораки:
    1.070
    Допаѓања:
    1.113
    Уште ли штрајкуваат бе? Сакав да одам, ама ми рекоа царината дека штрајкува и блокирале граници. :^)

17. maja8

maja8 Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2010
    Пораки:
    2.847
    Допаѓања:
    2.159
    Подобро не ризикувај додека да се смири ситуацијата. Најавија дека ќе штрајкуваат 10 дена, и само пешаци ќе пуштале, ама па синоќа им било наредено да ги отворат границите, па сега не се знае дали ќе се штрајкува или не. Којзнае како ќе им текне :worried:

У случај да одиш, чекаме тука да ни искоментираш :)

18. Rubiii

Rubiii Популарен член

Се зачлени на:
    17 февруари 2011
    Пораки:
    2.691
    Допаѓања:
    5.468
    Јас одам во аутлетот на Адидас,на влезот на Солун(некој си 20 мин после граница,толку да има)и тука е и на спрингфилд мислам.Едно до друго се одма.Тренерките се околу 50 евра само долни,и околу 30-40 горна,патики од 80 евра нагоре,маици од 25 нагоре,шорцеви од 25 нагоре.Машките се релативно тука со цени,може некое евро плус,ама не се голема разлика.

19. Hipster

Hipster Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    5.779
    Допаѓања:
    22.421
    Добив информација дека нема да има проблеми викендов, имало веќе тура за во сабота и сигурна била :?:
    другарка ми ќе оди исто со авотомобил, така да ако има некоја новост ќе ве известам! :!: :)

20. Alondra

Alondra Популарен член

Се зачлени на:
    17 март 2011
    Пораки:
    1.087
    Допаѓања:
    2.358
    Девојки јас не би ризикувала да одам сега во Солун. Сепак не е дојдено да нема што да се облече па да се оди, но и кај нас може да се најде нешто. Колку е сигурно дека границите ке бидат отворени или ако бидат што ке се случи ако не можеш да се вратиш а на работа си или пак ако одиш со кола да ти ја направат хаос бидејки не е најсјајно. Другарка ми има дечко од Грција и и препорачал да не доага бидејки не знае дали ке може да се врати. Ова е мое мислење сепак вие си знаете, ако одите пишете што и како има, јас не би ризикувала ;)