Елен, есенски колекции имаше уште во август. Сега бидејќи нема попуст, што би имало ако не есенски колекции.
Може ли некоја од феминките што се поредовни од мене, да ми кажете што продавници за веш има, сеедно Космос или Солун? Фала.
Интимисими и Калцедониа ми текнуваат само. Ама цените не се нешто поефтини од кај нас. Скоро исти се.
ај некој ако оди месецов или следниов нека пише дали ке има попусти.јас бев пред 2недели немаше ништо се беше нова колекција,а во јули ги начекав попустите што воопшто не очекував но бев слаба со кеш бидејки се враќав од одмор
Есенскиве колекции се сон, леле, ќе умрам значи ја сакам ЦЕЛА колекција на H&M, ахх е сега цениве си се такви какви што се, попуст асален нема пред нова година, ако грешам нека ме поправи некој! Сум била во ноември и октомври, цените не се мн скапи ама не е се по 10-15 евра како што е на големие и познатите Sales во Грцка
На линкот ги имаш продавниците за долна облека од официјалниот сајт на Cosmos http://medcosmos.gr/search/underwear/29 ... c07a29f/en
Да знам дека имаше уште тогаш и јас бев, но имаше малку......сега ме интересира дали дојде нова роба и дали завршија попустите...дали има убави работи оти тогаш немаше нешто особено со долги ракави......Сега овие дена ако бил некој или ако оди нека кажува што има ново
Ми се допаѓа ваков принцип на купување само ме интересира колку од тоа што однапред планираш, успеваш да го купиш во смисла дали сигурно успеваш работите да ги најдеш по бројче и плус на попуст? Инаку сега нема попусти помина летниот..ќе чекаме нареден декември/јануари..
Кога е наредниот попуст во Солун? Некои велат декември, некои јануари,а ми треба прецизен одговор за да испланирам околу финансиите. И уште едно прашање. Досега не сум била во Мега аутлет и ме интересира, како отприлика се движат цените таму? Слушнав различни мислења, едни викаат дека и покрај попустите цените се високи, а други пак дека за ефтини пари може да се набават доста солидни парчиња.
Сега прочитав на fancy.mk дека организираат шопинг во Солун, па еве информации за сите заинтересирани: " Датумот за шопинг во Солун е закажан за 15ти Окт, Сабота! Цената е 1000ден. Пријавете се на info@fancy.mk со име и презиме и контакт детали! Додека има места " http://www.facebook.com/pages/fancymk/130176713677811 - fb page http://fancy.mk/ - web page
Во мега аутлет добрите марки и покрај попустите се скапи како пр, Левис Дизел но пр. има евтини патики и тренерки во Адидас и има евтини кондури но постарите модели се најдуваат добри чевли од Адамс шус од Ехе зависно кој што бара
Подобро не ризикувај додека да се смири ситуацијата. Најавија дека ќе штрајкуваат 10 дена, и само пешаци ќе пуштале, ама па синоќа им било наредено да ги отворат границите, па сега не се знае дали ќе се штрајкува или не. Којзнае како ќе им текне У случај да одиш, чекаме тука да ни искоментираш
Јас одам во аутлетот на Адидас,на влезот на Солун(некој си 20 мин после граница,толку да има)и тука е и на спрингфилд мислам.Едно до друго се одма.Тренерките се околу 50 евра само долни,и околу 30-40 горна,патики од 80 евра нагоре,маици од 25 нагоре,шорцеви од 25 нагоре.Машките се релативно тука со цени,може некое евро плус,ама не се голема разлика.
Добив информација дека нема да има проблеми викендов, имало веќе тура за во сабота и сигурна била другарка ми ќе оди исто со авотомобил, така да ако има некоја новост ќе ве известам!
Девојки јас не би ризикувала да одам сега во Солун. Сепак не е дојдено да нема што да се облече па да се оди, но и кај нас може да се најде нешто. Колку е сигурно дека границите ке бидат отворени или ако бидат што ке се случи ако не можеш да се вратиш а на работа си или пак ако одиш со кола да ти ја направат хаос бидејки не е најсјајно. Другарка ми има дечко од Грција и и препорачал да не доага бидејки не знае дали ке може да се врати. Ова е мое мислење сепак вие си знаете, ако одите пишете што и како има, јас не би ризикувала