Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Шопинг во Солун

Дискусија во 'Мода и стил' започната од maja8, 11 јануари 2010.

1. rossonerka

rossonerka Популарен член

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.289
    Прво и основно зимската облека е поскапа од летната, подебела, плетена, не е сандалче со 3 ременчиња него чизми се носат до колена, капути долги ... се е подолго, подебело и со тоа поскапо.
    Летно време сандалче 5 евра, блузиче тенко 2 евра, панталончиња 5 евра и 15 работи за 100 евра ќе купиш.
    А ти сакаш во сезона, кога нема воопшто попуст да купиш џемпер, панталони, фустан и тоа ефтино да е. Епа нема.
    Оди во Еко наше кое се смета за најефтино па 3 до 4 максимум работи ќе купиш за тие пари.

Јас сметам дека за тие пари супер работи си купила, дури и премија ти е 8 работи за 100 евра во сезона ухууу лаки ју.

Не е Солун секогаш ефтин, Солун има одлични попусти, тоа е добивката.
    Јас еднаш бев во сезона специјално за шопинг имав свадба блиска и ништо не купив, изгор брате. Сум рекла друг пат толкав пат да тепам и да одам во Солун само за шопинг нема шанса!!! :)

На SparkyAngel му/ѝ се допаѓа ова.
  2. fs-fs-fs

fs-fs-fs Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јануари 2011
    Пораки:
    809
    Допаѓања:
    800
    дали некој бил во солун после 18ти ноември, и дали знај што има во ХМ од Версаче колекцијата , ве молам казете ми хитно е !
    фала

3. maja8

maja8 Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2010
    Пораки:
    2.847
    Допаѓања:
    2.159
    Не верувам дека ќе најдеш нешто, обично кога има модели од некој креатор се распородаваат уште првите ден -два.

4. Romina

Romina Истакнат член

Се зачлени на:
    25 ноември 2011
    Пораки:
    153
    Допаѓања:
    163
    Иако не е сезона на попусти, можат да се најдат релативно ефтини работи. Бев неодамна и купив доста облека, а не купив ништо скапо. Цените се движеа вака: фустанчиња од 10-25 евра, блузи од 7-10 евра, сукњи околу 10 евра, сакоа имаше од 10-30 евра, капутчиња од 30-50 евра, салонките беа 40-50 евра, а чизмите од 45-70 евра. Пантолони и фармерки не гледав. Во некои бутици имаше и попусти на одредени парчиња. Се разбира имаше и поскапа облека, особено во поскапите бутици, но одприлика вакви беа цените тоа што јас го гледав и на облеката што ја купив.

На SparkyAngel му/ѝ се допаѓа ова.
  5. rakce69

rakce69 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 септември 2011
    Пораки:
    419
    Допаѓања:
    231
    Јас планирам да одам на шопинг во Солун.. Постојано слушам во Солун ова има, тоа има, јакни ефтини, штикли чизми итн. што до сега не сум се замарала идејќи по тоа еее додека отидам до Солун 3 пати поскапо ке ми се фати. Неможам да се изначудам на цениве кај нас за јакни, во Евро Азија се по 7000 ден, а се катастрофа! Затоа палење кола и на шопинг за цела година :D
    Не сум била до сега, па ако сакате да ми кажете од кога почнуваат попустите и каде има најдобри цени, односно кои ТЦ да ги шетам? :)

6. goddess.Of.chaos

goddess.Of.chaos Популарен член

Се зачлени на:
    1 јуни 2011
    Пораки:
    1.070
    Допаѓања:
    1.111
    Јас се спремам да одам за некој ден, ама... Пријател што е доста често таму, по работа, ми кажува дека пола продавници биле демек затворени, а во останатите не можело да се најдат две чевли ист број. |( Па не знам шо баксуз ќе бев, кога и да се натокмам нешто се дешава, де граници, де не е попуст, де не знам што. Има ли некој што сигурно може да ми каже дека греши другарчево, и онака не мислам да мерам улици, 2-3 дуќани ми требаат само. :worried:

7. Sephora

Sephora Популарен член

Се зачлени на:
    5 декември 2010
    Пораки:
    2.690
    Допаѓања:
    4.481
    Јас сум изгледа единствениот дибек кој никогаш не бил на шопинг во Солун. :?:

8. MaxyMax

MaxyMax Истакнат член

Се зачлени на:
    12 мај 2011
    Пораки:
    133
    Допаѓања:
    99

Не си сама... :)

9. lolipop69

lolipop69 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 септември 2011
    Пораки:
    18
    Допаѓања:
    1
    Оооооо јас постојано купувам од Солун!! Се што барам, таму ќе си најдам! Хеххее :)

10. black-angel

black-angel Praefectus Vigilum Член на тимот

Се зачлени на:
    14 декември 2009
    Пораки:
    2.653
    Допаѓања:
    4.559
    welcome to the club

На Vesna25 му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Butterfly15

Butterfly15 Популарен член

Се зачлени на:
    24 јуни 2010
    Пораки:
    1.147
    Допаѓања:
    2.620
    :hai: :hai:

12. ines.h

ines.h Популарен член

Се зачлени на:
    23 август 2011
    Пораки:
    1.689
    Допаѓања:
    18.856
    Кога почнуваат поточно зимските попусти ?

13. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.188
    Допаѓања:
    23.229
    И јас никогаш не сум била. :)

14. drugarka

drugarka Популарен член

Се зачлени на:
    9 октомври 2011
    Пораки:
    1.435
    Допаѓања:
    4.993
    Со кризата сега се било скапо, дури поскапо (барем јас така имам разбрано, извинете ако грешам).

15. Shana

Shana Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2011
    Пораки:
    794
    Допаѓања:
    1.505
    Не грешиш, цените се доста високи моментално а попусти ке има во средината на јануари.

16. ana.ubavkata

ana.ubavkata Истакнат член

Се зачлени на:
    11 август 2011
    Пораки:
    240
    Допаѓања:
    59
    Дали знае некој агенција што оди во недела на шопинг во солу

Јас искрено незнам,иако и јас сакам така,во недела,на шопинг во солун.Можеш да се јавиш по агенцииве да се јавиш,да прашаш :) Знам дека не т помогнав многу,ама :$

17. kallias

kallias Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    3.782
    Допаѓања:
    6.985

Па во недела ако ти е само за шопинг џабе ќе одиш, не работи ништо од продавниците, единствено космос што работи и само фаст фуд и кафичите внатре работат, друго е се затворено :)

18. maja8

maja8 Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2010
    Пораки:
    2.847
    Допаѓања:
    2.159

Нема за во недела, затоа што во недела ништо не работи , нема кај да се купува .

19. DigY

DigY Популарен член

Се зачлени на:
    4 мај 2011
    Пораки:
    3.479
    Допаѓања:
    6.483

секоја сабота има организирани тури.отвори во Дневник и на задната страна барај.има таму редовно.

20. nuninuni

nuninuni Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јуни 2011
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    ајдеее помошшш:)
    до сега 3 пати имам оден солун за шопинг, и редовно одам в центар па во космос, дали некој знае колку продавници на зара има во центарот?? јас знам само за една продавница а на store locator ми покажува уште една, јас ја знам таа на неколку спрати женска и детска облека а машкиот е во спротивната страна???!!!???
    ајде ве молам нека ми помогнат тие што добро ги знаат продавниците::)))