Прво и основно зимската облека е поскапа од летната, подебела, плетена, не е сандалче со 3 ременчиња него чизми се носат до колена, капути долги ... се е подолго, подебело и со тоа поскапо. Летно време сандалче 5 евра, блузиче тенко 2 евра, панталончиња 5 евра и 15 работи за 100 евра ќе купиш. А ти сакаш во сезона, кога нема воопшто попуст да купиш џемпер, панталони, фустан и тоа ефтино да е. Епа нема. Оди во Еко наше кое се смета за најефтино па 3 до 4 максимум работи ќе купиш за тие пари. Јас сметам дека за тие пари супер работи си купила, дури и премија ти е 8 работи за 100 евра во сезона ухууу лаки ју. Не е Солун секогаш ефтин, Солун има одлични попусти, тоа е добивката. Јас еднаш бев во сезона специјално за шопинг имав свадба блиска и ништо не купив, изгор брате. Сум рекла друг пат толкав пат да тепам и да одам во Солун само за шопинг нема шанса!!!
дали некој бил во солун после 18ти ноември, и дали знај што има во ХМ од Версаче колекцијата , ве молам казете ми хитно е ! фала
Не верувам дека ќе најдеш нешто, обично кога има модели од некој креатор се распородаваат уште првите ден -два.
Иако не е сезона на попусти, можат да се најдат релативно ефтини работи. Бев неодамна и купив доста облека, а не купив ништо скапо. Цените се движеа вака: фустанчиња од 10-25 евра, блузи од 7-10 евра, сукњи околу 10 евра, сакоа имаше од 10-30 евра, капутчиња од 30-50 евра, салонките беа 40-50 евра, а чизмите од 45-70 евра. Пантолони и фармерки не гледав. Во некои бутици имаше и попусти на одредени парчиња. Се разбира имаше и поскапа облека, особено во поскапите бутици, но одприлика вакви беа цените тоа што јас го гледав и на облеката што ја купив.
Јас планирам да одам на шопинг во Солун.. Постојано слушам во Солун ова има, тоа има, јакни ефтини, штикли чизми итн. што до сега не сум се замарала идејќи по тоа еее додека отидам до Солун 3 пати поскапо ке ми се фати. Неможам да се изначудам на цениве кај нас за јакни, во Евро Азија се по 7000 ден, а се катастрофа! Затоа палење кола и на шопинг за цела година Не сум била до сега, па ако сакате да ми кажете од кога почнуваат попустите и каде има најдобри цени, односно кои ТЦ да ги шетам?
Јас се спремам да одам за некој ден, ама... Пријател што е доста често таму, по работа, ми кажува дека пола продавници биле демек затворени, а во останатите не можело да се најдат две чевли ист број. Па не знам шо баксуз ќе бев, кога и да се натокмам нешто се дешава, де граници, де не е попуст, де не знам што. Има ли некој што сигурно може да ми каже дека греши другарчево, и онака не мислам да мерам улици, 2-3 дуќани ми требаат само.
Дали знае некој агенција што оди во недела на шопинг во солу Јас искрено незнам,иако и јас сакам така,во недела,на шопинг во солун.Можеш да се јавиш по агенцииве да се јавиш,да прашаш Знам дека не т помогнав многу,ама
Дали знае некој агенција што оди во недела на шопинг во солу Па во недела ако ти е само за шопинг џабе ќе одиш, не работи ништо од продавниците, единствено космос што работи и само фаст фуд и кафичите внатре работат, друго е се затворено
Дали знае некој агенција што оди во недела на шопинг во солу Нема за во недела, затоа што во недела ништо не работи , нема кај да се купува .
Дали знае некој агенција што оди во недела на шопинг во солу секоја сабота има организирани тури.отвори во Дневник и на задната страна барај.има таму редовно.
ајдеее помошшш до сега 3 пати имам оден солун за шопинг, и редовно одам в центар па во космос, дали некој знае колку продавници на зара има во центарот?? јас знам само за една продавница а на store locator ми покажува уште една, јас ја знам таа на неколку спрати женска и детска облека а машкиот е во спротивната страна???!!!??? ајде ве молам нека ми помогнат тие што добро ги знаат продавниците:))