Извини ...Не прочитав добро очигледно. Од Икеа до Мега Аутлет тешко да стигнеш пешки,макар што не е некоја долга релација...Не знам,можеби да пробаш со такси.Ги има горе-доле околу Икеа.Прашај,не би требало да е многу скапо со оглед на тоа што е релативно блиску. А,за тренерки,искрено не знам.Јас последниот пат кога бев си купив Nike Air Max патики за 99 евра (модел од претходната година),а во Nike во Космос, модел од актуелната сезона беше 129 евра. Па, сега ти види колкав бил попустот...
Не сум пешачела ама не е блиско, од Икеа ке има 40 минути одење. За тренерки незнам да ти кажам со сигурност бидејки за мене нема број па не обрнувам внимание ама мислам дека за 100 евра ке најдеш.
^ фала на одговор Да имаш право, знам дека има таксиња, само прашето е дали ќе најдам тоа што сакам. Искрено ми треба најмноу тренерки и капут. Ај капут ќе го решам у Манго, ама со тренерки се маткам уште од Септември, подарок за роденден, ми скиснаа парине, неможам да ги мислам Што знам, а дека кај нас пиша погоре некој за 100 тернерки комплет тешко, во Најк 4500 само горна, за долна не ни прашам претпоставувам исто... Адидас не сум прашала сметам поскапо е од Најк. Фала Шана ќе побарам. А цените во нике/адидад во космос се како кај нас, така??
Хеј, видов дека прашуваат за тоа кои туристички агенции прават тури во Солун, па еве да ве информишем И јас исто се загреав за шопинг и првпат ќе ми биде да отидам на шопинг во Солун, па се распрашав во агенцииве и знам дека Тера Травел прават тури, секоја сабота, а цена им е 800 ден; исто и агенцијата Пет, само не знам кај нив која е цената. А за Далас Унион, сум слушнала неубави искуства од другарка моја што била, во однос на неудобноста на автобусти и недоволната организација на турите... Така да....јас планирам најверојатно на 21ви да се здаам накај Солун па ваљда ќе си најдам нешто фино..Конкретно ќе се залагам на капут некој убав, долг, зимски...Предлози?
Јас минатата година бев преку тера травел и најискрено немам нисто против агенцијата мегутоа превозот бесе крс знаци едно 10000 саати патувавме и за одење и за враќање па имасе несто проблем со бусто крш.Организацијата беше тапа.
па штом не сте задоволни од тера травел и од далас унион кажете некоја салам агенција плз скоро идам очигледно со мајка ми!
дали знаете некоја агенција која оди во цимицки космос и *мега аутлет (икеа и џамбо не мора) после 15 за попустите али
Јас ке одам со комбенце преку Арбо Травел....ми ја пофалија па ке видиме како ке се покажат....Башка има тури и преку недела не само за викенд....јас сакам на 23-ти.... еве и линк http://www.arbotravel.com/ponudi/shoppi ... solun.html Ако има заинтересирани повелете Треба да се собереме 7 најмалце....
Чим нема задоволни од Далас Унион и Тера Травел, мене ми остана уште Пет, ама не знам која цена е со нив...да не има некој искуство со оваа агенција? А за Арбо Травел, многу е 1200 ден. кога другиве агенции за 800 ден. одат.
Дали мене така ми се чини или оваа година попустите почнаа порано???Иначе јас одам за Водици, се надевам дека ќе има помалку гужва од лани, ништо убаво не си купив од хаосот П.С Имам еден предлог, па кажете што мислите.....да отвориме една тема каде што ќе ставаме слики што сме си купиле од Солун.
Не е баш на темава, ама мислам дека нема таква тема, па ај тука да прашам. Читав на нет за шопинг во Софија, гледам имаат огромен аутлет со попусти до 95% (?!) и некој исто голем Shopping mall Sofia. Вака изгледа привлечно, ама бил ли некој? Викаат цените биле пониски отколку во Солун, иако мене тоа ми нема логика кога станува збор за исти бренодви. Има некој искуство со шопинг во Софија?
Со Арбо одам јас. 1200 нека е, повеќе пати сме оделе фамилијарно на одмори преку агенцијата, квалитетот и услугата се загарантирани. Секакви прчвари од агенции организираат превоз, па и приватен превоз има на претек, по неколку души и во кола. Ни во лудило не одам така, не знам што вози во кола ниту кој. Не штедам на превозот, сакам да знам дека ќе е се` во ред и дека е професионална агенција, регистрирана, неќам ниту со крнтија да патувам ниту со непознат.