Сигурно има агенции што ќе возат на 19-ти.... Јас имам еден предлог, ако сакате ај да се организираме за 19-ти., мада мислам дека баш ќе биде гужва тогаш. Јас се пријавувам да возам...++++ Шана успут да ја земам ( се надевам дека некаде попат живее ) и еден услов...да не акаме по Солун, туку само Космос, Икеа, Оутлет.... или ако сакајте акајте јас ќе си седам покрај море , а?
Јас дадов сличен предлог на две феминки по ЛП. Имам голема кола, со Солун немам проблем, можам да ве носам. Јас ке одам на 16ти со ММ, други денови сум слободна, освен на 21, тогаш ми е
Jaс дигам две прстиња за ако некој сака да ме префрли до таму и да ме шета со него П.С. мирна ќе бидам по патот
тогаш не ни коментирај! остај место за ''будалите''кој ги остават парите таму. и си имаш тема не одете на шопинг у Солун, таму пишувај, не ја уништувајте темава сега ве молам! Не работиме у агенции гоготеа од кај да знааеме! Лепо фино, отвори си златна книга на нет, агенции во скопје и отварај веб страни, скоро сите асални имаат. За која има најдобра понуда, јави се прашај на телефон. Не иде се на тацна, колку пати сама сум се јавувала, и сама сум барала агенции, неможеш стално да се потпираш на други. Со среќа!
Hipster ми ги зема зборовите од уста Аман девојки,темава е шопинг во Солун,а не нашиот патриотизам или водич низ Солун!
Сега се јавив во Савана, изгледа ќе организираат тура на 19.01. Им го оставив бројот и рекоа ако има доволно заинтересирани ќе се оди. Јави им се да не има повеќе
Има ли некој заинтересирам за работен ден да идеме...Преку арбо травел со комбе...треба најмалце 7 луге да се собереме...ние сме више три значи усте 5 1200 е картата кај сакаме таму ке не носи....не сме ограничени со време...
Јас земав од Каро травел, за 19ти, 800 ден карта Ама не е со минибус, туку автобус и не застанува во Џамбо, само центар, Икеа и Космос.
800 ден е, се иде со автобус, супер се савана јас секоја година идам со нив на одмор. Само јавете се во агенција да ве запишат дека сте заинтересирани и да оформат група.
мислам дека напишав веке едно мислење али не се прикажало.савана организираат очигледно ќе видат ако не има повеќе.доколку сте заинтересирани за 19 водици јавете се што побрзо.бидејки имало мн.заитересирани.цена е 800
се јавувам цел ден еве и сега ѕвонев во фалкон имаат на 19 само космос и цимицки игнатиа за 700 тргаат во 4 сабајле
И јас сакав со Фалкон ама касно тргаат, сите идат во 3 а они во 4, а со оглед на тоа коа сум идела во 3 дома се враќав во 22 и нешто некогаш и покасно, со фалкон ќе испадне после 12, а и ќе има поише гужва. Иначе Савана ги добив одма и разговарав со женско. На кој број вртиш ти?? 3115826
јас се мислам меѓу савана,фалкон и каро травел.очигледно ќе биде савана на 19. 30 агенции ги свртев по телефон.не знам мислам.