Зар не мислите дека ако отидете за Водици во Солун ке се зезнете.... На сите им е не работен ден, србите исто нема да работат, ќе биде ОГРОМНА НАВАЛА... само џабе ке се чека на каса 40 минути и во соблекувална додека пробаш... како си сакате... големи сте...
се извинувам за овој офф топик ама морав -Мојот коментар е поврзан со темава.Дали бил позитивен или негативен не е важно. -не нарушувам тема -никогаш не би нарекла некого будала-таков збор не видов во мојот пост (така да не ми ставај зборови во уста,и не ми кажувај дали и што да коментирам) Имај убав ден.
Планирам здравје да одам после испитниве сесии, некаде при крај на јануари. Уште сум во преговори дали да се оди со кола или автобус, а ако се оди со автобус, преку која туристичка агенција и дали за време на викенд или работна недела. Дефинитивно типувам за некој ден од понеделник до петок, затоа што можам само да замислам кои гужви се кога е викенд. Особено за Водици, ќе биде фул.
И јас сеуште се мислам помеѓу две агенции, Савана и Пет, а досега за Савана слушам пофалби. Е сега, турата со Савана е иста (Космос,Икеа) ? И на враќање фри шоп, така?
Zdravo, nova sum tuka, prvo srekjni praznici na site Nekoja od vas podolu imase napisano nesto za odenje na soping vo solun, megjutoa vo raboten den....da ne bide na 19ti., preku arbo travel agencija....eve uste dvajca sme zainteresirani, no za na 17ti, vas koga vi odgovara? (ke se javam i vo agencija da prasam, ne e problem), ama i jas preferiram raboten od prosta pricina sto nema da se ceka povekje od 30min na kasa i nema da mi gi zemaat alistata od raka ... pozdrav
јас се мислам меѓу савана,фалкон и оскар али ќе биде очигледно савана така сака мајка ми.али имам друг проблем незнам дали да одиме на 19(Водици-неработен) или на 18(работен ден-среда) е сега ќе видам иако појше сакам 18
Па јас се мислев на 23-сти втората недела од попустите дека мислам повеке ке ги симнат цените до тогаш...за разлика од 17-сти....ја прочитав скоро цела тема и сватив дека на некои парталчиња до кајот на февруари по неколку пати ја намалувале цената Што мислиш ти ?
И јас се мислев за Савана, агенција со традиција е, ама не знам дали застануваат на ФриШоп на враќање, немаат потенцирано во понудата....сеа ќе ми биде прв пат на шопинг баш во Солун, сум била на друга места ама таму не..и затоа сум целата во хаос
некое мислење?????? или мала помош да ме посоветува некој оти идам 1 пат на зимски попусти.повеќето застануваат на фри шоп таакада можеби и овие
Toa e se super,ama hahaha ako ne otidam vo solun slednata nedela,sigurno na nekoja glupost tuka ke si ja potrosam platata.... Ne, vo sekoj slucaj, sakav na 17ti, bidejki pred dve godini bev vo solun na soping na 19ti januari, bas za vodici i sem so imase nenormalna guzva, jas ne mozev da najdam brojce od nisto za mene i se sto kupiv bese XS i S za sestra mi.....taka da, primarno sakam zaradi toa da otidam.....i 50% mi odgovara zasto tuka se cenite simnati max do 30% i toa ne sekade, a takvi se od kraj na oktomvri mesec....u sekoj slucaj ke kupam povekje partali od solun,eve ako ne za mene za sestra mi (pa jas naknadno ke probam da se piknam vo nekoe od tie)..... Inaku ne znam kako stojat vo Solun so popusti, ova ke mi bide vtor pat,ali sudejki po toa kako treba da bidat...da, togas ke ima 70%... (aj aj aj na 17ti aj..ajde sakaj na 17ti ... )... sorry sto dosagjam
Да сакам а ? Ај ке се слушнам до после со другите па ке ти пишам во лична порака....ако сакаат и они идеме
Би ми завршиле ли една услуга доколку одите за Солун..конкретно ми треба една информација доколку застанувате во фри шоповите.. Би ви била мног благодарна ЛП
Јас се решив да одам со “Пет“ пошто више се сморив од разгледување по агенцииве. Е сеа, ме интересира, би имало проблем на граница доколку се внесе поголема количина на храна во Мк? Ако има некој искуство, нека пише.
Па не планирам да носам сандаци со храна накај дома ама од тие слатките нивни обавезно. Затоа прашувам.
Малце Мислам дека и на србите им е неработен ден, и ќе има мнооооооогу гужва. Србите се бетер од грицте, како термити се нафрлаат по продавници, расфрлаат облека, и се многуу гласни се дофрлаат преку 5 гардероби, ич не ми је гајле мене што на ''Јелена Јао сунце шта ти лепо стои хаљиница '' Ама нека ти биде како искуство тоа