Неработен дена за нас и за србите мислам, ако и кај нив водици не се работи! Да не се повторувам имам напишано подоле на темава, не се пријатни баш, од лично искуство. Ако ги има, тогаш јака ви душа и со среќа
А од кај знаеш дека поцнуваат денес? Јас планирав да тргнам вечерва ама нешто се двоумам,нема најава на нет дека се почнати...
Почнати се попустите во цела Грција, дури до 80 % па девојки побрзајте затоа што се купува на големо уште од првиот ден, а тоа е денес
19 јануари е работен ден во Србија! Башка ако отворите на нивните форуми ќе видите дека повеќе идат во Виена на шопинг отколку во Солун. Не верувам дека поминуваат 600 км пат до Солун кога им е поефтино и има поголем избор во Виена.
фала богу, можда ќе нема гужви.а плус ќе има попусти до 80 али сеуште не дознав за автобус кој вози од цимицки до космос или обратно.
НЕ верувај ти, Солун е полн срби особено летно време! Јас кажувам од лично искутво летоска во Август Х&М и Зара вреа од Срби! А супер ако им е работен ден, барем сега нема да ги има. Т.е незнам точно можеби нема да има ни еден сега зимоска инаку одат многу срби секогаш во Грчка.
Како и да е македонците ја прават најголемата гужва, може да има срби но не во толкав голем број. Со години идам во зима и никогаш не сум налетала на голем број на срби, а во лето ги има затоа што се на поминување кога се враќаат од одмори. А на 19-ти имало, немало срби ќе има гужва Ама затоа ќе идам обратно, прво Космос па Цимицки. Списокот со слики е спремен и ќе ги барам само тие работи.
Да не оди некој со кола на 18ти па да имаат место плус (нормално ќе си платам за трошоци)? ) не ми се оди тие денови кога ќе биде препуно од агенциите S, а од 19 почнуваат турите и после тоа нема да има ништо , a 1500 не ми се даваат кога знам дека има и за 800