Јас бев преку Савана минатава сабота и задоволна сум Се трга во 3 саат од кај Холидеј Ин и директно се иде во Космос,ние стигнавме околу 9 саат.После тоа можеш да идеш во Центар на Цимицки или др. улици,каде сакаш и се чекате во 17.30 по наше време во центар.
Сум била 2 пати со нив, и премногу се неорганизирани. Внатре настана хаос за седиштата уште на одење, и после имаше ситуација на преместување на одредени патници (тие ги преместиле на најнеугодните нивни седишта, некои други, во Грција), и бидејки лугево кои беа преместени реагираа кај шоферот, тој нит мрдна, нит зуцна нешто. Автобусите им се ужас, последните 5 седишта скокаат, воздух шиба од сегде, а тие пред нив имаат растојание за дете да седне, а не девојка. Последно беше расипување на автобусот во Грција, и на фри-шоп се донесе нов автобус, и дополнително се плати за превозот, што несмее да се случи, сепак ти си платил уредно, а нивен е дефектот.
Од Охрид мислам дека има секоја сабота и дека е 25 евра. Не сум сигурна, утре пак ќе проверам, денес онака го видов на поминување, немав време ни да застанам саглам да прочитам.
И јас имав случај кога им се расипа автобус, па чекавме нов, ама за среќа не плативме. Автобусите се крш со сите агенции што сум била, веќе не знам кај да се обратам, дај кажете некоја асална да си знам за друг пат.
2ка и 3ка, тргнуваат од Икеја (прва станица и последна), и патот е прилично долг од Космос до центарот, има сигурно 1 час.
Jas bev vo sabotata i odlicno si pominav se si kupiv sto mislev , garderoba na popust ima uste i toa mnogu spored mene...taka da koj ke odi ovaa sabota ubavo da si pomine i se sto saka da si kupi
Само снегов фалеше за престојниов долгоочекуван шопинг! Го чекав цел јануари, и најде кога да падне.. Како и да е, неочекувам лошо време во Солун, досега само 1 зима ми се погодило облачно време со малку дожд, иако гледав снегови веат и во Турција, сепак се надевам ке се оди за Грчка и без снег ке поминеме. Апел до надлежните да зачистат патот!
Од вчера попладне цела Грција ја зафати со снег и Солун денес паѓа снег, така да, совет, топла облека з анавака кој ќе доаѓа
Девојки, дали сеуште траат попустите во Солун?Јас планирам да одам на 10 овој месец, ама ми треба да знам дали да планирам за сигурно.
Девојки, дали некој од вас бил преку Тера травел во Солун и какви се условите во автобусите? Јас сакам да одам оваа сабота, се надевам дека пред се времето ќе не послужи