Zdravo Moze li nekoj da mi kaze kakvo e vremeto momentalno vo solun moze li da se pravi soping utre ili ne ?
Абе времето тука некаде имало снег кажаа, имаат поблага клима малку, проблем е ти како ќе стигнеш до Солун, нашиве патишта се неисчистени. Не знам од кој град си, но Скопје-Велес е ужас, а за клисурата во Демир Капија да не зборам. Не си играјте играчки, за 50 евра шопинг да возите 40 максимум на неисчистени улици и да патувате дупло/тродупло повеќе саати не се исплати. Вие си знаете, но не се играјте со невремево сибирско. Јас никогаш не би тргнала на вакво време да патувам 300 километри за 3 џемпери, балетанки и ташна. И идниот викенд ќе има попуст и тоа последна тура, највисоки снижувања почекајте. Скопје-Велес освен што имало одрони според нашиве служби, вчера го возеле пријатели 3 ипол саати. А и кажуваат не одете некаде без потреба, тоа значи не одете ни до ГТЦ, а не па до Солун на шопинг.
Повелете инфо за времето ама rossonerka е во право, лошо е времето. ММ патува за работа од што мора и рече дека автопатот е за никаде. Фрлаат сол ама температурите се под -6 па солта не делува.... http://www.accuweather.com/en/gr/thessaloniki/186405/weather-forecast/186405
Jas bev vo januari imase popusti po 10 evra tuniki debeli si najadov duri i za 9 evra od zara pantoloni se naogja ima ama jas posto sum podeblka moite broevi sekoas se zimaaat odma a voj period vo februari e besparica znaci se e po 5-6 evra kapudi po 15 evra bluzi po 5 evra pantoloni po 9 sukni po 5 samo treba da si poslab zosto na kraj sekoas ostanuvaaat s
Некаде пред матурата ќе одам во Солун, сакам да си одберам некое убаво фустанче адекватно за моја возраст. Ми треба препорака за продавници низ Солун каде што има така посвечени фустани ама ништо премногу , само да биде соодветно на приликата.
Здраво девојки, прочитав овде на форумот дека во Космос имало посебна продавница за свечени фустани , па ме интересира каде е (на кој спрат) , и дали има избор? И како се движат цените нормално?
Има повеке продавници на првиот спрат,за убав фустан 50е 80е па нагоре...ама навистина убави (не приземје)
Има,да,многу убави модели,кратки долги(секако долгите се поскапи) во секакви бои а за име незнам,ама тука е некаде од зара надолу ако не се лажам едниот
Мене ми треба за апсолвентска вечер, па затоа барам нешто поексклузивно. Фала, се надевам дека таму ќе најдам нешто.
Бев во Солун во петокот со ММ и негова колешка и супер си поминавме. Си купив некои работи за претстојната сезона. Има преубава роба само скапичко си е Од попусти видов заостанато 2-3 рафта во Сфера со панталони и маици и во Зара еден рафт кај гардеробите.
Во Бершка претежно с е е нова колекција и не е баш ефтино, а од попусти има ептен нешто малку, скоро се е одберено и тоа што останало е за никаде, тие фустанчиња и сл.работи што ги гледате на нет по 4,5 евра нема ништо од тоа во Бершка.
во саботата на 10 матр бев солун и попустот воглавно е завршен едино во сфера за децата си начекав гардероба на попуст и ташна преубава црна како куферце за 12 евра а кај нас се 1500 ден така да ке го цекаме летниот попуст а инаку пролетната и летната гардероба се излозени веке
И јас бев во саботата во Солун. Отидовме демек да се прошетаме и да фатиме по некое кафе и гиро, ама нели не останавме само на тоа скапо не фати прошеткава . Од попустиве нема останато речиси ништо, и јас гледав на страната на Bershka преубави работи, а таму имаше останато само еден рафт со неколку парталчиња. Јас си начекав фармерки на 60% попуст во Esprit и едно ѓерданче и прстенче на 50% од една бижутерија. Насекаде е изложена новата колекција, има преубави работи, само човек да има пари и да се изнакупува се` што му душа сака Јас си купив само едно блузиче на кратки ракави за 6 евра од Stradivarius и едно фустанче од Zara за кое некако не ми се даваа парите, ама ептен ми го правеше меракот. Си бендисав уште мал милион работи, ама реков ќе чекам попуст.