Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Шопинг во Солун

Дискусија во 'Мода и стил' започната од maja8, 11 јануари 2010.

1. macole

macole Активен член

Се зачлени на:
    19 јануари 2012
    Пораки:
    41
    Допаѓања:
    14
    Zdravo :) Moze li nekoj da mi kaze kakvo e vremeto momentalno vo solun moze li da se pravi soping utre ili ne ?

2. rossonerka

rossonerka Популарен член

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.289
    Абе времето тука некаде имало снег кажаа, имаат поблага клима малку, проблем е ти како ќе стигнеш до Солун, нашиве патишта се неисчистени. Не знам од кој град си, но Скопје-Велес е ужас, а за клисурата во Демир Капија да не зборам.
    Не си играјте играчки, за 50 евра шопинг да возите 40 максимум на неисчистени улици и да патувате дупло/тродупло повеќе саати не се исплати.
    Вие си знаете, но не се играјте со невремево сибирско.
    Јас никогаш не би тргнала на вакво време да патувам 300 километри за 3 џемпери, балетанки и ташна.
    И идниот викенд ќе има попуст и тоа последна тура, највисоки снижувања почекајте.
    Скопје-Велес освен што имало одрони според нашиве служби, вчера го возеле пријатели 3 ипол саати.
    А и кажуваат не одете некаде без потреба, тоа значи не одете ни до ГТЦ, а не па до Солун на шопинг.

3. Shana

Shana Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2011
    Пораки:
    794
    Допаѓања:
    1.505
    Повелете инфо за времето ама rossonerka е во право, лошо е времето. ММ патува за работа од што мора и рече дека автопатот е за никаде. Фрлаат сол ама температурите се под -6 па солта не делува....

http://www.accuweather.com/en/gr/thessaloniki/186405/weather-forecast/186405

4. k.gj

k.gj Истакнат член

Се зачлени на:
    9 февруари 2012
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    0
    Беше ли во Солун, јас сакам во сабота да одам и не знам како би се извело тоа со времево :?:

5. Mage

Mage Активен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2012
    Пораки:
    29
    Допаѓања:
    1
    Jas bev vo januari imase popusti po 10 evra tuniki debeli si najadov duri i za 9 evra od zara pantoloni se naogja ima ama jas posto sum podeblka moite broevi sekoas se zimaaat odma a voj period vo februari e besparica znaci se e po 5-6 evra kapudi po 15 evra bluzi po 5 evra pantoloni po 9 sukni po 5 samo treba da si poslab zosto na kraj sekoas ostanuvaaat s

6. Independent.girl

Independent.girl Истакнат член

Се зачлени на:
    6 февруари 2011
    Пораки:
    16
    Допаѓања:
    5
    Дали сеуште има попуст низ Солун дали знаете? :))))

7. Waka-waka

Waka-waka Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2010
    Пораки:
    2.273
    Допаѓања:
    8.904
    Некаде пред матурата ќе одам во Солун, сакам да си одберам некое убаво фустанче адекватно за моја возраст. Ми треба препорака за продавници низ Солун каде што има така посвечени фустани ама ништо премногу , само да биде соодветно на приликата. :)

8. memory

memory Истакнат член

Се зачлени на:
    24 октомври 2011
    Пораки:
    135
    Допаѓања:
    9
    Здраво девојки, прочитав овде на форумот дека во Космос имало посебна продавница за свечени фустани , па ме интересира каде е (на кој спрат) , и дали има избор? И како се движат цените нормално?

9. no.name6

no.name6 Истакнат член

Се зачлени на:
    4 февруари 2012
    Пораки:
    225
    Допаѓања:
    57
    Има повеке продавници на првиот спрат,за убав фустан 50е 80е па нагоре...ама навистина убави (не приземје)

На memory му/ѝ се допаѓа ова.
  10. memory

memory Истакнат член

Се зачлени на:
    24 октомври 2011
    Пораки:
    135
    Допаѓања:
    9
    Значи има голем избор, а знаеш како се викаат продавниците?

11. no.name6

no.name6 Истакнат член

Се зачлени на:
    4 февруари 2012
    Пораки:
    225
    Допаѓања:
    57
    Има,да,многу убави модели,кратки долги(секако долгите се поскапи) во секакви бои а за име незнам,ама тука е некаде од зара надолу ако не се лажам едниот

12. memory

memory Истакнат член

Се зачлени на:
    24 октомври 2011
    Пораки:
    135
    Допаѓања:
    9
    Мене ми треба за апсолвентска вечер, па затоа барам нешто поексклузивно. Фала, се надевам дека таму ќе најдам нешто.

13. Shana

Shana Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2011
    Пораки:
    794
    Допаѓања:
    1.505
    Бев во Солун во петокот со ММ и негова колешка и супер си поминавме.
    Си купив некои работи за претстојната сезона. Има преубава роба само скапичко си е |( Од попусти видов заостанато 2-3 рафта во Сфера со панталони и маици и во Зара еден рафт кај гардеробите.

14. Mage

Mage Активен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2012
    Пораки:
    29
    Допаѓања:
    1
    A VO BERSHKA ? fala mn odnapred

15. maja8

maja8 Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2010
    Пораки:
    2.847
    Допаѓања:
    2.159
    И мене ме интересира за Бершка. Гледам на сајтов фустанчиња по 4 евра

16. mila89

mila89 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 декември 2009
    Пораки:
    924
    Допаѓања:
    883
    Сигурно има многу што биле за 8ми март. Чекаме да не информирате дали беше успешен шопингот :)

17. kallias

kallias Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    3.782
    Допаѓања:
    6.985
    Во Бершка претежно с е е нова колекција и не е баш ефтино, а од попусти има ептен нешто малку, скоро се е одберено и тоа што останало е за никаде, тие фустанчиња и сл.работи што ги гледате на нет по 4,5 евра нема ништо од тоа во Бершка.

18. Mage

Mage Активен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2012
    Пораки:
    29
    Допаѓања:
    1
    a vo h&m da ne zirnam sepak fala mnogu :*

19. eva11

eva11 Популарен член

Се зачлени на:
    23 јуни 2011
    Пораки:
    1.851
    Допаѓања:
    757
    во саботата на 10 матр бев солун и попустот воглавно е завршен едино во сфера за децата си начекав гардероба на попуст и ташна преубава црна како куферце за 12 евра а кај нас се 1500 ден така да ке го цекаме летниот попуст а инаку пролетната и летната гардероба се излозени веке

20. Bajaderka

Bajaderka Истакнат член

Се зачлени на:
    24 јануари 2010
    Пораки:
    323
    Допаѓања:
    339
    И јас бев во саботата во Солун. Отидовме демек да се прошетаме и да фатиме по некое кафе и гиро, ама нели не останавме само на тоа :D скапо не фати прошеткава :D . Од попустиве нема останато речиси ништо, и јас гледав на страната на Bershka преубави работи, а таму имаше останато само еден рафт со неколку парталчиња. Јас си начекав фармерки на 60% попуст во Esprit и едно ѓерданче и прстенче на 50% од една бижутерија. Насекаде е изложена новата колекција, има преубави работи, само човек да има пари и да се изнакупува се` што му душа сака :) Јас си купив само едно блузиче на кратки ракави за 6 евра од Stradivarius и едно фустанче од Zara за кое некако не ми се даваа парите, ама ептен ми го правеше меракот. Си бендисав уште мал милион работи, ама реков ќе чекам попуст.