А кога има попуст во космос да не знае некој. Сакам да одам ама да не ми биде џабе патот. Уф, сега прочитав дека завршил сте пишале. Мене ме интересира дали има попуст на спортска облека (патики или тренерки) во најк или адидас и за наочари? Да не знае некој? Или ќе треба д ачекам до јули
Нема попуст сега, а нема ни во Јули, само два пати во годината има голем попуст во Космос, летниот од 15ти Август до 15ти Септември и зимскиот од 15ти Јануари до 15ти Февруари. Другите периоди се наоѓа многу мал попуст за разлика од оној овие периоди.
Август. И незнам кој праша спортската облека била скапа, баш другар беше само за патики и не си зема и кај нас има за 100 евра патики и дуксерите биле скапи. Може во април, мај да има 20,30% попуст, што не е толку лошо, нели
Луѓе во тешка заблуда сте. Летниот почнува од 15ти јули ! Неколку години по ред идам баш тој период специјално за попустот. Вратете на првите страни од темава и прочитајте
Немора да ги чекате големите попусти, и новите колекции не се нешто многу скапи, посебно гардероба за секој ден. Фармерки има по 20 евра а летни и пролетни блуски по 10, балетанки, ниски чевли евтини се наоѓаат ама не се нешто квалитетни- мое мислење.
Во петокот бев во Солун, значи има огромни попусти, чевлите со платформа што кај нас се по 2000-2500 таму се по 10 евра
36 има, другарка моја стално зема а она 35-36 носи и тоа од убави поубави. Чизмички за 10 евра, штили исто Па само 36 и 41-42 останува на попуст, уствари. Јас со мојава 39 само еднаш земав штикли во Х&М и тоа беше последен пат. Ептен тешка што да ти кажам, прашање живот и смрт. И има да крај на јул и почеток на август до крај на август што останува до 75% доаѓа за да се продаде.
Мила, и јас носам 35 И веќе со години пазарувам чевли во Солун од таа причина(сем ако имам среќа за подалеку). Дефинитивно има.Само треба да бидеш упорна и да бараш. Јас Солун го знам многу добро и одамна научив каде ќе најдам,а каде не. На Цимитски и Митрополеус каде се поскапите бутици е сосема нормално да има 35 број во секое време. Арно ама, се наоѓат и поефтини.На пример, на Цимитски открив едно многу мало дуќанче со многу добри модели, 35 во секое време, цени од 25-50 евра.Исто на Венизелос(улицата што се спушта према Цимитски) има еден куп дуќани кај што треба да бараш и бараш,ама сигурно ќе откриеш добар пар по твој број
Јас не сум била до сега ама во план ми е да одам. Затоа си прашав ако нема ич не би идела. Само што јас повеќе од еве 30 евра не би дала за штикла. Штом има да собирам парички
Имаше 35-ки, а цените за чевли се стварно прилагодливи 10 евра, е сега незнам до кога ќе имаат зашто во петокот беше стварно голема гужва
Па попустот од 50 до 70% официјално почнува на 15ти јули, па трае додека има облека, ама колку повеќе време поминува толку е помал изборот на убави парчиња и потешко бројчиња се наоѓаат. Особено за штикли.
а кажи ми, тоа мало дуќанче што си го открила на Цимитски, да не ти текнува како се вика? И отприлика каде поточно се наоѓа, пошто утре ќе идам во Грција, ама службено, и нема да имам време за шетање па директива да отидам само до неа, пошто и јас имам многу голем проблем со чевлите, поточно салонките во Скопје
Девојки, знае ли некојa дали ќе има попусти за Велигден? Со другарка ми планираме да отидеме еден ден, па да знаеме дали да се подготвиме финансиски
Јас сакам да одам во Солун да си купувам за матура, дали некој знае отприлика која цена се долгите фустани, дали би можела до 100 евра да најдам убав фустан? Пишете ве молам, планирам во тек на оваа недела да одам. Поздрав
Ја има Х&М продавницата на првиот спрат е ама е доста помала и со многу помалку алишта за разлика од продавниците во центар шо му се
Во петок планирам да идам до Солун,ама незнам дали има попусти? На Цимиски е најубаво за шопинг,у Космос е како да си во Македонија,а плус се е брендирано и поскапо е.Вака у центарот можеш да си најдеш многу убави работи и во некои не многу познати продавнички.И во Космос продавниците се мноогу помали.
Но како да го најдам Цимиски? Јас ќе одам за прв пат во солун, и тоа сама со автобус, да не се изгувбам некаде