Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Шопинг во Солун

Дискусија во 'Мода и стил' започната од maja8, 11 јануари 2010.

1. Rubiii

Rubiii Популарен член

Се зачлени на:
    17 февруари 2011
    Пораки:
    2.688
    Допаѓања:
    5.452
    Не се секирај, нема шанси да се изгубиш :)
    Чим одиш со автобус, т.е преку агенција, тие ке ве упатат, иако најчесто оставаат кај Beaskule- Белата Кука (местото кај што се направени најмногу профил фотки за фб заедно со обалата), или ќе ве остават на почетокот доле кај капетанијата.
    И тоа и тоа е покрај сама обала, и нагоре имаш 2-3 улички.
    Цимиски ти е улицата со продавничките Бершка(2 продавници), Страдивариус(1), Пул & Беар (2), Зара (3), и од страна се скршнати во уличките Х&М, Манго, Тајли Вејл.
    Пред Цимиски ти е улицата Игнатиа, на таа улица се фаќаат градскиот автобус, ако сакаш на своја рака да одиш порано до Космос ( ти одат 2ка или 3ка).

2. MotherMonsterI

MotherMonsterI Истакнат член

Се зачлени на:
    7 јануари 2012
    Пораки:
    797
    Допаѓања:
    837
    Sekoja godina obavezno ako ne po dva pati ednas sto posto ke odam stvarno preubav grad i za kupuvanje premnogu .....nekade nakaj 20ti avgust se popustite i moram da recam deka stvarno mnogu ubavi i evtini raboti mozat da se najdat (ama samo na leto) iskreno bev januari koga imase "popust'' godinava ama...nisto posebno ama letni raboti mozat da se najdat !! patiki posebno :D

3. LetsTalkFashion

LetsTalkFashion Истакнат член

Се зачлени на:
    29 декември 2011
    Пораки:
    437
    Допаѓања:
    879
    моментално во солун нема никаков попуст , после велигден навалете. и незнам што се жалат во криза биле нема ни една лоша кола се спортски ниски и луѓе скоцкани од глава до пети :o

4. AlicaInWonderland

AlicaInWonderland Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    3.624
    Допаѓања:
    9.805
    А кај нас во центар на Скопје не се сите такви? :D
    ама ние си тонеме веќе со години

На mims-89, CrazyStupidLove и rossonerka им се допаѓа ова.
  5. kallias

kallias Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    3.782
    Допаѓања:
    6.985
    Па истото и за нас го велат, као немате пари, во криза сте, а возите скапи коли, секој викенд на шопинг во Солун, летото халкидики, Катерини, Лептокарија се преполни со македонци и после Македонија била во криза......тоа ти е, истата работа ко за нас така и за нив, мада они се сега спуштија на кризно ниви и не можат сеуште да се навикнат затоа велат нон стоп дека немаат пари, тие се научени на луксузен живот....

На koritsaki и CrazyStupidLove им се допаѓа ова.
  6. maja8

maja8 Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2010
    Пораки:
    2.847
    Допаѓања:
    2.159

Ние бар се мачиме цела година за тој еден летен одмор, а они по цела година ништо не работат и пак зимаат многу пари. Ете тоа е разликата.

Инаку кога од септември ќе се отвори тука трговскиот во Карпош мислам дека ќе згасне идењето во Солун :lol: Освен тоа, Зара тука што ќе се отвори ќе била поголема од тие во Грчка :inlove:

7. LetsTalkFashion

LetsTalkFashion Истакнат член

Се зачлени на:
    29 декември 2011
    Пораки:
    437
    Допаѓања:
    879
    bi sakala da bide taka i da ne mora d se odi do solun za tie pusti popusti neznam zasto da ne bidam pesimist ama mi mirisa deka tie prodavnici ke bidat kako new yorker , mnooogu poposti ima |(

8. Li0ness

Li0ness Популарен член

Се зачлени на:
    30 октомври 2010
    Пораки:
    1.057
    Допаѓања:
    1.819
    Уште цените да не ги напумпаат како што е обичај кај нас, ептен ќе ни се погоди трговскиот :) .

9. kiki4kablondy

kiki4kablondy Истакнат член

Се зачлени на:
    9 март 2010
    Пораки:
    469
    Допаѓања:
    443
    Сакам да прашам дали после велигден ке има некој попуст?? прочитав погоре во некој пост,ако е така казете ми пошо сакам да идам оваа сабота ама ако нема попусти да не идам... :)

10. Hipster

Hipster Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    5.779
    Допаѓања:
    22.421
    Епа да ве информирам дека имало попуст 50 посто на дел од пролетната колекција во H&M и имало лудо добри цени во мега утлетот, баш викендов.
    Значи имало маички за 8евра, фармерки за 20, ТРЕНЕРКИ ЗА 40 евра, блузони за 10, кошули машки за 16 евра, алки за 3 евра, ланчиња за 5, и во пулл анд беар и бершка балетанки и оние на плута, од 10 евра до 25 евра најскапите....
    Другарка ми се врати среќна и подновена, со убајни на неа :sun:
    Инаку колку се изневрала си зема новчаник од Мango пред некој ден, во Солун бил истиот 10 евра поевтин |(
    И фустанот кој тука беше 2000 и кусур, таму само 22 евра...
    Плус поголем избор и работи кои ги нема кај нас во Манго...
    Ич да не му ја мислите да одите, ако сте во план, јас денес плакнев очи цел ден :(

11. AudreyHepburn

AudreyHepburn Истакнат член

Се зачлени на:
    29 мај 2011
    Пораки:
    130
    Допаѓања:
    15
    dali znaete dali naredniot vikend, 7mi april, ke ima veligdenski popusti vo solun?:)

12. Kasandra123

Kasandra123 Истакнат член

Се зачлени на:
    7 февруари 2011
    Пораки:
    138
    Допаѓања:
    22
    Не! ама има ефтини работи, бев вчера

13. miss.ivy

miss.ivy Активен член

Се зачлени на:
    30 март 2012
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    0
    Девојки ме интересира дали имате информација дали во сабота 14 април во Солун ќе им биде работна ?

14. ivona83

ivona83 Активен член

Се зачлени на:
    29 март 2012
    Пораки:
    7
    Допаѓања:
    1
    jas mislam deka bi trebalo da raboti jas bev pred 2 dena i si zedov farmerki od H&M imase popust ama nekako nemase mnogu interesni raboti se e zastaren model...ama nema da pogresis da odis :)

15. miss.ivy

miss.ivy Активен член

Се зачлени на:
    30 март 2012
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    0
    ти благодарам многу :)

16. rainlover

rainlover Истакнат член

Се зачлени на:
    23 јуни 2010
    Пораки:
    969
    Допаѓања:
    633
    Околу 15ти планирам да одам на шопинг во Солун, пред се' заради апсолвентската вечер, ама и онака нешто за секојден сакам да си купам.
    Ги разгледував цените на Бершка, Зара, Манго, Пулл анд Беар, Страдивариус, H&M и тука негде се со нашиве, а изборот нормално е илјади пати поголем.

Ме интересира само какви се цените во Сфера, пошто на нивната страна http://www.sfera.eu/ нема цени, а ме бендисаа неколку работи.

17. mila89

mila89 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 декември 2009
    Пораки:
    924
    Допаѓања:
    883
    За цените на Сфера вака точно да ти кажам незнам, ама во Сфера е најефтино од цел космос, дефинитивно се поефтини од манго, H&M или зара

18. K.Mari4ka

K.Mari4ka Популарен член

Се зачлени на:
    31 мај 2011
    Пораки:
    1.457
    Допаѓања:
    1.559
    Дали може некој да ми објасни кај се наоѓа мега утлетот?

19. lily-prune

lily-prune Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јануари 2011
    Пораки:
    545
    Допаѓања:
    155
    и на мене ми се допагаат работите од сфера посебно еден бел фустан кој го меркам е сега ако сакаш цени на одредени работи има на нивната страница на фејсбук провери таму низ албумите има фотографии и под нив се цените ама нема за сите баш
    успут и мене ме интересира дали ке работат на велигден продавниците ?

20. kallias

kallias Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    3.782
    Допаѓања:
    6.985
    Да, работат :)