И петок следниот (петок 13 ) или понеделник оти нема да се работи заради велигден па сакам да отидам до Космосот и во мега утлетот ако ми каже некој кај се наоѓа оти нели и кај нив е празник па незнам дали ќе работи да не отидам за џабе.
Ај стварно ако знае некој нека каже, оти ја сакам да одам до космосот а ми кажаа нега не работеле продавниците од петок до понеделник
Работат до сабота продавниците и тоа по цел ден поради Велика Недела така ја викаат, понеделник само на 16-ти нема да работат
Девојки дали има добри фирми за поелегантни фустани како за матура на Цимиски и Игнација?Или нешто во нивна близина? Дали била некоја по ваков вид на шопинг и каде може да се најдат подобри модели?
Девојки ај ве молам кажете ми која агенција иде за Солун преку недела затоа што не сум во можност да идам преку викенд?
Бев во Солун баш на овие улици Цимиски и Игнација имаш преубави фустани во Zizel но се прескапи над 300 евра мислам..инаку на друго место вака свечени фустани баш и не видов
јас бев минатата недела, цените се високи има некое намаление но е минимално а се неубави модели и големи броеви
Веке на овие улици кои порано беа преполни со продавници, скоро 50 посто се испзатворени. Ама за долги елегантни фустани и од најдолниот бутик да купиш од Грција ти се прескапи, не ти се исплати.
Јас бев пред 2 дена .Цените навистина се високи ама тоа е и нормално за овај период , сето е нова колекција дури во јули/август се исплаќа да пазариш за пониски цени. Од новата колекција по бутици забележав дека нема ама баш ништо , значи навистина нема што да се одбере,иако јас бев повеќе сконцентрирана на посвечени фустани за матурата. Чевли има страшно добар избор во Солун но и тие се од 50 евра најефтините па нагоре. А во тоа Zizel пробав преку 5 фустани со ненормална цена од 400 + евра ама катастрофални модели беа.Џабе им се тие превисоки цени ,и што ако шијат за Франција кога моделите им се катастрофални,кичасти .И Кај нас можеш такви да најдиш за тродупло поефтина цена. За "добри фирми" не дека нема , ги имаш сите на едно место во таа стоковната во центaр но според мене, не е важна фирмата од која ќе биди облеката , и колку ќе биди цената , можеш да го преплатиш нештото само заради етикетата со име кое ќе биде сошијана на него а моделот да биди катастрофален.
Јас бев денес и беше тапа, избор повеќе од слаб. Никаков избор на модели, а цените класика. Купив едно фустанче за 30 евра, 2 маички по 15 евра и долни тренерки за 20. Ако има некој во план да иде, нека почека почеток на јуни да обноват нешто.