Ќе ги замолам форумџиќите кои живеат во Солун и оние кои често одат на шопинг во Солун, да кажат реално каков е изборот за шопинг, дали она што е претставено на веб - страните, го има и во нивните бутици.
Избор преголем,јас бев пред во вторникот.Не се сложувам дека немало ништо и изборот бил никаков.Секаде има нови колекции.Цените се како за нови колекции.Според мене вреди да се отиде.
znam avtobuski prevoz sto vo sabota e 800, no negde procitav deka ima i vo sreda 800 denari...znaete nesto?
Бев во саботата, вилица ми падна од преубави парчиња. Со дечко ми едно шест пати се качивме горе доле во H&M. Нема попусти (има ама многу мали и на обични парчиња), ама сепак цените не се високи до таван. Дечко ми си купи очила за 7 евра, имаше многу убави кошулки за 9-10 евра, фустанчиња ехеее...за некоја недела пак.
Audrey има една агенција, горе во ГТЦ до кино Милениум и носи кој ден сакаш во неделата и тоа со кола мислам, но цената е 1860 ден., што е многу според мене и повеќе ти се исплати да одиш во сабота.. Ја дознав и Арбо травел што носи преку недела, но мора да се соберете 7 луѓе.. Тоа е тоа..изгледа сепак сабота ни останува Saya дали имаше гужва минатата сабота? и лајк за цениве што си ги напишала, мене ми одговараат )))
Имаше гужва само во Зара, на другиве места баш беше опуштено, онака мераклиски да се исшопингуваш без да те бутаат ко парталче.
Me interesira dali ima prodavnici za nakit (ne zlato tuku brendirana bizutreija, srebro, bakar, pozlata, celik) i kolkav e izborot a i cenite? Kade mozam da gi najdam, Cosmos ili na drugo mesto? I uste nesto... agenciive koga ve nosat ve nosat do edna ili poveke lokacii?
Во врска со продавнициве за накит не знам точно, но ако не ме лаже сеќавањето имам такви видено повеќе низ центарот. Инаку агенциите носат на повеќе локации најчесто имаат маршута центар-космо или икеа и некои носат во џамбо.
Ајде некој што бил деновиве да каже каков е изборот дали тоа што го има прикажано на веб-страните е навистина достапно...
Znam u grcka se ide osven so pasos i so nekoi listovi... sami si gi vadite od ambasada ili agencijava/prevoznikot go pravi toa za site patnici? Jas bev za nova godina u Istambul niz grcija imam takov list, ne znam dali moze so istiot?
Не само што може, туку и треба истиот лист да го имаш при секој повторен влез во Грција и се додека не го пополниш ќе одиш со тој, па после ќе ти дадат нов. Инаку листот го даваат на самата граница бидејќи удираат печати на листот, а не во пасошот.
бил некој во солун на шопинг неодамна ? јас ќе одам за една недела па ме интересира да не знаете како стојат продавниците со роба и цени
Јас сакам да ве прашам да не знае некој кога точно е поголемиов попуст во солун во август (отприлика која дата) или на полеток на септември беше????
Минатото лето бев во Солун, на кинескиот пазар. Има добри работи, штета што сите не продаваа по парче, повеќето продаваат за по бутици. А по обичните продавници, имаше значително намалени цени.