Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Шопинг во Солун

Дискусија во 'Мода и стил' започната од maja8, 11 јануари 2010.

1. kosmodiks

kosmodiks Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јуни 2012
    Пораки:
    375
    Допаѓања:
    251
    Затоа што не бев сама и бевме поголема група на луѓе незнам и јас точно да ти објаснам :$
    Ќе го прашам човекот кој што возеше и ќе ти пишам. :)
    Ако се познаваш со некој кој што има бутик сигурно знае каде е, од таму ја земаат робата.

2. puflaa

puflaa Истакнат член

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    229
    Допаѓања:
    23
    Девојкии да не била некоја на шопинг викендов?? Јас планирам да одам идниот па сакам да знам како стојат работите, има попуст или не? :)

3. nekoja85

nekoja85 Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јануари 2011
    Пораки:
    374
    Допаѓања:
    216
    Братучетка ми на враќање од одмор била во Солун пред 2-3 дена и ми кажа дека во продавнициве (х&м, бершка, страдивариус, зара) немало сеуште попуст, баш и јас истото ја прашував.. ама претпоставувам кај и да е дека треба да почнат... таму секако подолго трае летна сезона па можеби и затоа.. доколу одиш плс извести не за попусти :) позз и добар шопинг ;)

4. Hipster

Hipster Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    5.779
    Допаѓања:
    22.421
    Рано е дечки за попустите,а пуштаат Грциве лажни информации за попуст, дека им се намалиле туристиве годинава. Големите попусти почнуваат од крај на Јули почеток на Август со 50% ама со голем избор.
    На крај на Август има и по 70% ама се намалува изборот.

5. lejdi001

lejdi001 Активен член

Се зачлени на:
    15 мај 2012
    Пораки:
    79
    Допаѓања:
    10
    Цимицки се вика таа улица :)

6. Chivas

Chivas Истакнат член

Се зачлени на:
    13 март 2012
    Пораки:
    342
    Допаѓања:
    132
    На интернет страните од продавнициве веќе почнаа да соопштуваат за попустите, но сеуште е рано . Попустите му почнуваат од 15ти Јули до 15Ти Август , ама целосната распродажба е во август дури.
    Јас лани на 17ти јули бев во Солун купив работи на попуст ,стварно имаше избор но после пак појдов околу 15ти август и истите работи што ги купив во Јули ги најдов на уште поголем попуст за навистина смешни цени.

7. Buubica

Buubica Истакнат член

Се зачлени на:
    21 април 2011
    Пораки:
    205
    Допаѓања:
    245
    Информација од прва рака :D Има попусти низ сите големи ланци продавници самошто заради тоа што законски попустот почнува од 15ти јули, ова сега е именувано 10 дневна понуда. Разликата е што не е се на попуст и не е голем попустот. Има нешто што е на 50% ама има и на 10%. Вака од прилика во Зара, Бершка, Х&М, Страдивариус, Сфера, Бланко има попусти вакви. Има онакви обични маички за 4 до 7 евра, сакоа од 15 до 35 евра (ефтинкиве во Бершка другиве во Зара), фармерки и кошули по 12, панталони од 12 до 20, летни сандали од 10 до 25 евра, оксфордки по 10 во Страдивариус и 15 во Зара.
    Реално коа ќе почнат попустите ќе е се дупло поефтино ама па нема да има се што има сега. Ако сте виделе нешто конкретно идете сега пошто нема гаранција дека ќе го најдете покасно, ако не почекајте 2 недели и ќе биде дупло поефтино (ама и гужвата дупло поголема). :)

8. Heidy

Heidy Истакнат член

Се зачлени на:
    25 ноември 2011
    Пораки:
    210
    Допаѓања:
    68
    суперски,одам во сабота :clap:

9. PufkaPuff

PufkaPuff Активен член

Се зачлени на:
    9 јануари 2012
    Пораки:
    14
    Допаѓања:
    5
    Ај пак да прашам, може ли некој да ми препорача агенција што организира еднодневен шопинг, или пак ако има некој што ќе оди утре (на пр.) и има место за двајца па да поделиме трошоци? :)

10. anabel-a

anabel-a Популарен член

Се зачлени на:
    25 август 2011
    Пораки:
    3.333
    Допаѓања:
    15.498
    http://www.fakulteti.mk/news/12-07-12/o ... kopje.aspx

Еве нешто што би можело да те интересира :).

11. femina90

femina90 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    3.997
    Допаѓања:
    2.350
    Глупости, кога одиш со бус барем пред Космос те оставаат, а ова е и 500денари поскапо, две маици се тоа :D

На anabel-a му/ѝ се допаѓа ова.
  12. anabel-a

anabel-a Популарен член

Се зачлени на:
    25 август 2011
    Пораки:
    3.333
    Допаѓања:
    15.498
    ^ :rofl: :rofl:
    Истото и го реков и на мајка ми :D.

13. SimplyElegant

SimplyElegant Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2012
    Пораки:
    746
    Допаѓања:
    779
    Колку само не се исплати со воз. Подобро, а и поевтино е со автобус барем не се малтретираш со нашиве возови од времето на дедо Ное. Се сомневам дека некој ќе оди до Солун со воз, кога има токлу туристички агенции што организираат првоз со автобус.
    Значи, кај и да е почнуваат попустите :)

На stetoskop му/ѝ се допаѓа ова.
  14. kikikikirika

kikikikirika Популарен член

Се зачлени на:
    17 јуни 2011
    Пораки:
    2.029
    Допаѓања:
    4.535
    Јас досега само во сабота одев, знае ли некој дали работат продавниците во недела?

15. rossonerka

rossonerka Популарен член

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.289
    100% не работат, проверено.
    Работат само ресторанчињата, супермаркетот мислам дека работи и кината.

На kikikikirika му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Dushica-sk

Dushica-sk Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.048
    Допаѓања:
    3.926
    Јас на враќање од одмор бев, 10 јули и не беше баш скапо, во Космос бев. Фустанот последен во модни критики го земав од TallyWeijl за 15 евра, балетанките за 12евра мислам , голема црна ташна од H&M за 15евра, блуза за 6евра и од тие кошулите проѕирни без прерамки за 15 евра, не е најевтино ама со оглед на тоа што сите работи ми се свиѓаат како ми стојат супер е .

17. koritsaki

koritsaki Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    18.637
    Допаѓања:
    106.671
    Од денес веќе има во некои продавници поголеми попусти , Страдивариус , Зара , Фокас.. попустите се движат од 40 , 50 и во некои продавници и 70 % попуст.
    Јас од Страдивариус си купив 2 блузи , една со долги ракави 4 евра и со прерамки 6 евра :) И од Бенетон блуза за 7 евра намалена од 10 :)
    и од Зара и купив на ќерка ми фустанче за лето 4 евра и фустанче зимско 6 евра :)
    Брат ми си купи бели бермуди од 37 евра намалени на 18 од Фокас :)

На AIT му/ѝ се допаѓа ова.
  18. AIT

AIT Популарен член

Се зачлени на:
    20 јануари 2011
    Пораки:
    979
    Допаѓања:
    1.751
    Машала многу рано некако почнале со големи попусти изгледа не им се троши робата баш многу.Ова изгледа значи дека за недела -две скоро ништо нема да има по продавнициве имајќи во предвид дека србите сега ќе навалат враќајки се од одмор.

На koritsaki му/ѝ се допаѓа ова.
  19. AIT

AIT Популарен член

Се зачлени на:
    20 јануари 2011
    Пораки:
    979
    Допаѓања:
    1.751
    Не се плаќа паркинг,тој си е предвиден за муштерии или посетители

На Dust му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Godde5s

Godde5s Истакнат член

Се зачлени на:
    23 јануари 2011
    Пораки:
    17
    Допаѓања:
    1
    Женски дали некоја од вас знае каде можам да најдам продавница за материјали и дали знаете како се движат цените,дали се убави материјалите?фала однапред :rofl: