Попустите(големите) во принцип почнуваат од 15ти август ,но оваа година поприлично поранија и тоа со големите попусти.Јас бев минатата недела и многу од работите веќе беа искупени,но тоа не значи дека се празни и дека нема ништо, само не можеш да се надеваш дека се што ќе видиш на интернет ќе го најдеш .
Девојки знаете ли некоја агенција која прави тури преку недела, за работни денови? Секаде каде што прашав одат сабота... :/
Има една горе во ГТЦ до кино Милениум, носи кој ден сакаш во неделата и тоа со кола мислам, цената е 1860 ден. И Арботравел исто организира тури преку недела, но треба да се соберат минимум 7 души, а цената заборавив колку е
Кога ги носат новите есенски колекции? Како стојат со цени и попусти продавниците за спортска облека? И оние за чевли/чизми и сл?
Скарана сум со Грција,не ги сакам Грците хаха (патриот у душа ), инаку кога сакам нешто си порачувам преку газдерицата на продавницата од која стално си пазарувам
Баш ке одам сеа во Грција па на враќање планираме да отидеме во Солун. Ми кажуваа дека имало многу големи попусти па ке видам и ке ви кажам
Ау најмалку 20 евра е, има некои си 15мин со кола, а со нивниот градски превоз околу 1час. Можеш да си фатиш 2ка или 3ка, 2 евра им е карта и готово. Кризава ги изеде Грците, потврдувам оваа година. Попусти џа, некои без везе рамбовки и маички на братели, палта,јакни, капути, фармерки, фустанчиња, тренерки- НИШТО, а ништо посебно не ветува ни новата колекција. Продавниците се со евидентно намален избор од години наназад, и намален персонал.
Ај јас да прашам каде има детска и бебешка облека и опрема во Солун? Слушнав имало некој трговски или нешто такво, само за деца, блиску до Икеа, мамичките сигурно знаат.
Во повеќето продавници веќе има есенска колекција Него и јас нешто да прашам , кои продавници ги има на таа улицата Цимиски? Никогаш не сум била на шопинг во Солун па би ве замолила да ми ги пишете , поготово тие за женска облека и дали има Zara Kids?
На Цимицки ги има Х&М (2 продавници), Зара (2 продавници, во едната е машкиот дел а другата е женски дел со дел за деца на горните катови), Пул енд Беар, Бершка, Страдивариус, Тели Веијл, за спортска опрема продавници и доста други.. Според мене има поголем избор отколку во Космос...
Никако не можам да најдам агенција која што нуди шопинг сега,во овој период.Дали некоја од вас знае агенција што прави аранжмани сега? И ако некоја била тогаш дали уште има попуст или слабо?
оваа година рано почнаа попустите ама рано и завршија.јас бев пред една недела во космос немаше ништо останато, ако одиш во центарот ке најдеш некое парче.