Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Шопинг во Солун

Дискусија во 'Мода и стил' започната од maja8, 11 јануари 2010.

1. Chocoholic

Chocoholic Истакнат член

Се зачлени на:
    26 април 2011
    Пораки:
    747
    Допаѓања:
    988
    Знае некој до кога траат попустите во Солун и дали има добар избор (со не превисоки цени :D ) од есенската колекција?

2. koritsaki

koritsaki Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    18.637
    Допаѓања:
    106.667
    Јас бев во четвртокот , скоро веке и да нема попусти , а на есенските колекции цените се `соленки`
    Јас си купив од Х&М пантолони за 10 евра единствено тоа што ми се допадна од таму и една алка си земав за 5 евра. Во страдивариус имаше пантолони за 10 евра во разни бои ама се мали броевите беа. Од овде си купив една кошула розева по долги ракави за 5 евра.Во Тејли Вејл блузи по 2,4,5 евра ама броевиве се беа ХХХС :x
    Од есенската колекција си земав кошула тиркизна боја многу ми се допадна и јас земав 22 евра од Тејли Веијл

3. Skromna

Skromna Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јануари 2012
    Пораки:
    338
    Допаѓања:
    118
    .. 8) ..солун е град каде на едно место можиш да најдиш се што ти треба...и брендирана облека и кинеска има за сите вкусови и џепови...посебен филинг е на виа игнација/улицата каде се H&M,Cтрадивариус,3ара, секој период од годината има попусти на барем нешто..цените па и не се толку лоши од 8 евра па нагоре,ама знајш дека е квалитет,искрено,има и преубав избор на се шо ти треба и нетреба,,,,е сега на пазарот последниве две години има полно кинези и тука има доста избор од 2 евра па нагоре...можат да се најдат убави парчиња облека и тука...јас две џакетчиња од скај си купив тука по 18 евра...ама ги скапав од носење и нема да мрднат...има и доста дрангулии,чанти ,марами, баш коол. 8)

4. Chocoholic

Chocoholic Истакнат член

Се зачлени на:
    26 април 2011
    Пораки:
    747
    Допаѓања:
    988
    А каде се наоѓа тој пазарот во Солун?

5. gogotea

gogotea Истакнат член

Се зачлени на:
    6 јануари 2012
    Пораки:
    111
    Допаѓања:
    13
    Ве молам за брз одговор во колку саат отвара космос??? Утре идам па на одење да поминеме...дали отвара во 8 :?:

6. Beauchamp

Beauchamp Популарен член

Се зачлени на:
    4 септември 2011
    Пораки:
    1.930
    Допаѓања:
    5.608
    http://www.medcosmos.gr/hours/en
    Еве провери тука имаш информации кога што отвара :)
    Јас бев понеделникот баш,накај 10 и нешто и беше се отворено,а ја мислам дека отвара накај 8 ама на сајтот пишува од 10,9 некои продавници :?:

7. PinkGir123

PinkGir123 Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2012
    Пораки:
    1.125
    Допаѓања:
    759
    Бев пред некое време и има нешто пристапно нешто ептен скапо.Имаше сукни по 5 евра ама никакви беа , друго имаше намаление во пул и беар таму имаше доста ефтини работи кратки и долги пантолончиња за 10 евра.Имаше и фустани од 1500 евраа , од 800 , 500 и натаму.Ипак од мое лично гледање не се исплаќа купување од таму , ние и немаме толку големи средцтва да купуваме од таму.Јас си купив едно фустанче за 30 евра.

8. rak4estip

rak4estip Истакнат член

Се зачлени на:
    14 март 2012
    Пораки:
    167
    Допаѓања:
    228
    феминки работи ли во недела космос

9. MidnightFlower

MidnightFlower Истакнат член

Се зачлени на:
    9 февруари 2010
    Пораки:
    197
    Допаѓања:
    48
    само рестораните работат, продавниците не :)

10. gogotea

gogotea Истакнат член

Се зачлени на:
    6 јануари 2012
    Пораки:
    111
    Допаѓања:
    13
    Izvinete so tuka prasuvam i so e latinica ali dali znaete vo nea kalithea dali ima roxy i ako ima kade e ???? Fala odnapred i ve molam za brz odgovor..

11. kitty.lover

kitty.lover Популарен член

Се зачлени на:
    17 февруари 2012
    Пораки:
    601
    Допаѓања:
    351
    Има, Да.
    Се наоѓа во центар во едно сокаче странично до уште неколку бутика. Мислам дека беше на долна платформа со неколку скали надолу, а во близина чинам имаше луна парк.
    Барем така беше до пред некоја година.

12. angel92

angel92 Популарен член

Се зачлени на:
    10 февруари 2011
    Пораки:
    1.981
    Допаѓања:
    4.760
    Дали во недела е отворен Цимицки?

13. Alondra

Alondra Популарен член

Се зачлени на:
    17 март 2011
    Пораки:
    1.087
    Допаѓања:
    2.358
    Цимински е улица каде што има бутици и во недела не работат.

14. SparkyAngel

SparkyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2011
    Пораки:
    901
    Допаѓања:
    1.366
    Дали официјално завршија попустите во Космос? :) бил сега скоро некој во Солун? anyone?:)

15. gogotea

gogotea Истакнат член

Се зачлени на:
    6 јануари 2012
    Пораки:
    111
    Допаѓања:
    13
    Јас бев пред недела дена и тоа некаде Четврток сабајле и имаше гужва огромна е сеа од интернет викаа демек ке заврши тие денови али искрено зара и h&m имаа до 40 посто попуст а фругите или 20 или нова роба марк спеенсер (за мајка ми) страдивариус бершка атративо сфера итн.јас ок поминав си купив фармерки сукња мајци со кратки со долги блузони со едно рамо џемпери некои ситници од h&m за едно евро имаше избор али не беше она 3 5 9 евра туку по 12 15 20 итн. Пример другарка ми од германија и купи на сестра и сукња од h&m за 3 евра ја истата од грчкото h&m ja купив 12 али 12 на попуст

16. Mimi123

Mimi123 Популарен член

Се зачлени на:
    10 јули 2010
    Пораки:
    1.015
    Допаѓања:
    1.186
    Каде се наоѓа овај пазар? Јас ќе одам од 23 септември по бутици нема шанси да има попусти тој период :^) А на пазарите како се движат цените бидејќи незнам првпат ќе одам :?:

17. Hristina93

Hristina93 Активен член

Се зачлени на:
    11 февруари 2012
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    0
    Здраво феминки јас сум нова на форумот... Дали можи да ми кажите ако знајте кога има сега овие месеци шопинг во солун ... Сакам да одам ама не сум била порано и читав низ форумов и како што гледам ако одиш кога нема попусти и не е баш многу ефтино :D фала многу :)

18. Hristina93

Hristina93 Активен член

Се зачлени на:
    11 февруари 2012
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    0
    *попусти за шопинг во солун... :D

19. mila89

mila89 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 декември 2009
    Пораки:
    924
    Допаѓања:
    883
    ^^Наредни попусти во Солун официјално јануари/февруари, единствено пред Нова година по повод празниците ако имаат некој попуст, а порано нема :)

20. love-222k

love-222k Истакнат член

Се зачлени на:
    1 август 2011
    Пораки:
    37
    Допаѓања:
    31
    со прашањево малце избегав од темава но да не знае некој по колку се дигиталните апарати во грција ?