исти се цените како и во МК еве една страна , со цени за фотоапаратите http://www.kotsovolos.gr/site/products.jsp?catid=7538
Ако бил некој во скоро време дали знае дали има нешто сега во Солун? Знам дека од попустиве тешко дека има нешто останато, ама има некогаш акции плати 1 земи 2 или нешто слично и во кој продавници. Anyone?
ДА НЕ ОТВАРАМ НОВА ТЕМА,ТУКА КЕ ПРАШАМ..ЗНАЕТЕ ЛИ КОГА ИМА НАМАЛЕНИЕ НА ГРЧКИОТ ФРИШОП,И ЗНАЕТЕ ЛИ НЕКОЈА СТРАНА НА ИНТЕРНЕТ ДАЛИ ИМАТ?
Многу убаво место за шопинг и ефтино , јас секоја сезона идам таму во Cosmos и се враќам во Скопје со милион кеси со облека
Ако за Солун збориш, па во сите продавници во Космос, и на цимицки има по добри 30-50-некаде дури и 70 посто попуст,во јануари, некогаш и почеток на февруари, што ќе им остане па тогаш се наоѓаат и за смешни пари. Претежно по овие средна-класа брендовите,ама пример и во Масимо Дути што е малку поскапо, на попуст се наоаѓаат прекрасни работи за пристојни цени.
нема некои екстремни попусти сега засега....тие големите попусти почнуваат некаде кај 15 јануари кога цела Македонија во сабота се наоѓа во Солун
Еве адреси од дуќани. Ε.Κ. Πλατεία, Τσιμισκή - Τσιμισκή 43 54623 THESSALONIKI - 2310-240544 - See map - Mediterranean Cosmos Shopping Centre - Μουδανιά 54636 THESSALONIKI - 2310-474286 - See map
Пантолониве ги има и во Euroasia во Скопје. Патем не знам дали зимава ќе одам во Солун, ќе видам како ќе стојам со кеш, а и низ Скопје има добри попусти, не знам дали поради отворањето на City Mall, ама во Calliope веќе има вистински 50% попуст, се надевам уште поголеми по 15ти јануари. We shall see
Знае ли некој дали се почнати попустите во Солун? Ако не, кога почнуваат? И каде може да се најдат тури за преку недела, не за викенд? И по која цена се картите?
Не плачи јас ќе ти одговорам Обично почнува после 15, ама лани сите што беа на почетокот се жалеа дека немало многу на попуст саом тенките и летни ствари, а џемперите и друга зимска гадероба тек на крај на Јануари почеток на Февруари ги намалиле. Сеа како ќе биде годинава незнам. За преку недела помалку има тури, и бајаги поскапи се, 1500 најефитно до кај 2000 одат цените ама со комбе носат па можда затоа. За викнед т.е сабота има од 800до 1200 карти за со бус, зависи која агенција ќе ја фатиш. Со кола е над 2000 по човек. Пробарај на нет наши агенции,ако не ти е тешко јави се прашај или детално разгледај им ги страните на нет, дали воопшто носат до Солун шопинг тури. Или прочепкај низ темава, има милион линкови на почетокот за агенции. Јас од немање време и сесијава и полагањава ќе одам на 2ри Фебруари по се изгледа, не ми се жртуваат испити за 5-6 крипчиња па ако сака нека не остане многу, ќе си најдам јас нешто знам