Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Шопинг во Солун

Дискусија во 'Мода и стил' започната од maja8, 11 јануари 2010.

1. emiliandre

emiliandre Активен член

Се зачлени на:
    26 јануари 2012
    Пораки:
    39
    Допаѓања:
    5
    Имаш и во центар и во Космос. Во центар тоа ти е поголемо, и гледај прво таму да видиш дали има нешто, и ако има, не се двоуми, одма купувај, пошто јас кога бев последен пат (пред две недели), цените не беа исти, тие во центар беа поевтини. Кога прашав во Космос зошто цените се разликуваат со тие во центарот, немаа појма што да ми одговорат. А после тоа, при крајот на нивното работно време, повторно влегов во Космос и видов дека веќе цените им се намалени :)
    Во Космос, кога ќе влезеш од главниот влез, на истиот спрат е, од лева страна

На eva11 му/ѝ се допаѓа ова.
  2. eva11

eva11 Популарен член

Се зачлени на:
    23 јуни 2011
    Пораки:
    1.851
    Допаѓања:
    757
    Кој знае нека каже каде во солун има Н&М ??? Ги има во Космос???

3. Ale.Ambrosio4

Ale.Ambrosio4 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 декември 2011
    Пораки:
    198
    Допаѓања:
    50

Да го има во Космос. Јас ќе одам во среда. Да не бил некој минатата недела да каже дали имало попусти?

4. eva11

eva11 Популарен член

Се зачлени на:
    23 јуни 2011
    Пораки:
    1.851
    Допаѓања:
    757
    ај некоја феминка што била последниов период нека каже како и што е ситуацијата во солун ???
    и ме интересира на граница без патничко осугурување вракале назад мене не ми е верно ама ај пак да прашам за секој случај пошто планирам и јас да одам овие денови

5. makeupgirl

makeupgirl Истакнат член

Се зачлени на:
    20 јули 2012
    Пораки:
    36
    Допаѓања:
    17
    Јас бев во саботата..
    Поголемиот дел е нова роба но имаше некои парчиња на попуст..
    Во Бершка имаше фармерки по 4-5 евра; маички по 2-3 евра; фустанчиња и шорцеви по 5-6 евра; џемперчиња исто така.. во сфера имаше попуст.. маички по 5 евра, балетанки по 7-10 евра.. во pullandbear има евтини кошули по 5 евра, фармерки имаше исто по 5 евра..
    Исто и во зара имаше попуст по 7 евра маички.. и во H&M имаше фармерки по 10 евра, некои поевтини маички ..

6. emiliandre

emiliandre Активен член

Се зачлени на:
    26 јануари 2012
    Пораки:
    39
    Допаѓања:
    5
    јас пред месец бев во Солун, бевме 9 луѓе со 2 коли, и на никој не ни побараа осигурување, среќа, бидејќи никој немаше :D
    нешто ми се врти во глава, како да сум слушнала муабет, дека можеш и таму да си извадиш осигурување, односно кај оние што се менувачниците, па ако тое е точно, тогаш не е страшно ако ви побараат :P

7. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.074
    Осигурувањето може да се извади во било која туристичка агенција во вашиот град, а чини помалку од 150 ден. не губите ништо ако си извадите. А ако случајно немате и ве враќаат секогаш можете во Гевгелија да си ивадите :lol:

8. Ivy18

Ivy18 Истакнат член

Се зачлени на:
    23 септември 2012
    Пораки:
    204
    Допаѓања:
    76
    Каде има некои продавници со свечена облека??

9. kegi22

kegi22 Активен член

Се зачлени на:
    24 декември 2012
    Пораки:
    10
    Допаѓања:
    1
    во недела ке одам за солун па кажете ми дали работат бутиците во космос и оние во градот или да не одам за џабе ако не работат

10. eva11

eva11 Популарен член

Се зачлени на:
    23 јуни 2011
    Пораки:
    1.851
    Допаѓања:
    757
    недела не работат бутиците само рестораните кафичите и киното

11. Sw3et.Ang3l

Sw3et.Ang3l Популарен член

Се зачлени на:
    11 февруари 2012
    Пораки:
    1.261
    Допаѓања:
    2.096
    Ке се најде ли од овде за матура? Како одат продавниците, дали се претежно H&M, Bershka,Zara или?

12. Ivy18

Ivy18 Истакнат член

Се зачлени на:
    23 септември 2012
    Пораки:
    204
    Допаѓања:
    76
    :?:

13. Moira

Moira Популарен член

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    1.937
    Допаѓања:
    7.683
    Кој има можност, во H&M има преубави цевка панталони за 9.95 евра. Си купив 3 пара, од кои едните се долниве, преубава боја

И да не кажувам во кој број влегов, просто летав од среќа :D

На Smilly, sunfemina и Hipster им се допаѓа ова.
  14. Mama25

Mama25 Популарен член

Се зачлени на:
    4 март 2012
    Пораки:
    1.440
    Допаѓања:
    10.958
    Прекрасен викенд во Солун,да можев ќе останев уште недела дена :)
    Моирче како не сме серетнале?
    Што се однесува до шопинг за мене овојпат ништо,ама затоа цуцката си ја подновив за пролет и маж ми се поднови а јас тек кога ќе го симнам бебуш.Инаку има свашта,дури има останато нешто и од попустите ама треба да се чепка. Новата роба е сеоленка како и тука,ама затоа има избор да не знаеш што да купиш :) поготово за тие со ненаситни очи!

15. flowergarden

flowergarden Популарен член

Се зачлени на:
    27 февруари 2011
    Пораки:
    1.277
    Допаѓања:
    418
    знае ли некој кога се следните попусти? има нешто во април мај или дури во август е следниот? фала
    п.с. не сум била одамна на шопинг таму ама со оглед на тоа што отворија зара, бершка кај нас, има ли таму нешто друго интересно да се најде????

16. Rubiii

Rubiii Популарен член

Се зачлени на:
    17 февруари 2011
    Пораки:
    2.688
    Допаѓања:
    5.452
    Моето искуство од години шопинг таму, покажа дека кога и да одите ќе најдете нешто на попуст. Може нема да има секакви бои и величини, ама ќе се најде некое парче. А она што најмногу вреди, е што цените на производите таму сд поефтини отколку кај нас. Тврдам за Манго,Зара, М.Дути, Страдивариус... А официјалниот летен попуст е од 15.07-15.08

17. koritsaki

koritsaki Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    18.635
    Допаѓања:
    106.664

Следни (големи) попусти има од 15 јули до 15 август , претходно може да има 20-30% и тоа зависи во која продавница :) инаку иако има зара,бершка и др во Мк пак е поскапо од Гр , така да според мене повеке пак се исплати Солун инаку имаш и Бенетон и таму има големи попусти , H&M, Pink Woman...

18. flowergarden

flowergarden Популарен член

Се зачлени на:
    27 февруари 2011
    Пораки:
    1.277
    Допаѓања:
    418
    ти благодарам многу :D поздрав

19. mice83

mice83 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 февруари 2013
    Пораки:
    153
    Допаѓања:
    51
    Девојќи сте биле ли скоро во Солун на шопинг,ме интересира дали има донесено пролет-лето нови колекции....си мислам да отидам,фала однапред :)

20. eva11

eva11 Популарен член

Се зачлени на:
    23 јуни 2011
    Пораки:
    1.851
    Допаѓања:
    757
    да новата колекција е стигната и наместена уште пред 3 недели има прекрасни работи